• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

UKızlar ilk gittiğimde 209.1 çıkmıştı değerlerim dün 368. 1 çıkmış ve doktor kese gözükmüyor ancak hazırlık yapıyor dedi sizce 2 günde değerlerim güzel artmışım basına böyle bisey gelen var mı sizce kese henüz gözükmüyor diye korkmalı mıyım?

Bu değerlerde kese hemen görünmez.Kaç haftalık hamilesin ? Ben yanılmıyorsam 8. haftamda görmüştüm keseyi.

UKızlar ilk gittiğimde 209.1 çıkmıştı değerlerim dün 368. 1 çıkmış ve doktor kese gözükmüyor ancak hazırlık yapıyor dedi sizce 2 günde değerlerim güzel artmışım basına böyle bisey gelen var mı sizce kese henüz gözükmüyor diye korkmalı mıyım?
Kesenin görünmesine biraz daha var. Artışınız da iyi bence. Bütün hamilelikleri aynı ilerleyecek diye bir kural yok. Hepsi kendine özgü. Stres yapmayin

Kizlar rahatsiz ediyorum gene sizi ya benim kasiklarim cok agriyor arada agrilar giriyor yarin test yapacam gene veya doktoramı gitsem bilemedim

Ayy cok sagol kardesim allah razı olsun kendimi kasmaktan stres yapmaktan öldüm yaa cok korkuyorum valla yaein hemen test yapacam bakayim ne cikacak gene canm :KK43::KK43:
Testni gördm aynı benmki gibi net cıkmş ve ben üç gün kala öğrenmştm öle cıkmıştı kan değermde 146 ckmştı sennde oledir canm merAk etme strese gitme bebegini düşün cNm ;)

Evet canm carsamba gunu yaptigim test pozitifti simdi negatif çıktı hafiften karnim ve kasıklarim agriyor ne yapacagimi bilemiyorum moralim cok bozuk kafayi yiyecem valla:KK43::KK43::KK43:
kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin keşke test pozitif çıktığında kan verseydin bence pozitif testinide alıp bi doktora git

Back