Hamilelik

canım bekle yine önceki gibi olmasın iyice kesinleşsin

2 gün sonra tekrar kan verip yükselme takip edin. Bir önceki gibi hayal kırıklığı olmasın ama bana hamilesiniz gibi geliyor tebrik ederim. Bu sefer kaynananızı falan dinlemeyin doktora gidip takip ettirin lütfen.

Tamm canm benim insallah gebeymidir

Canm benim en baştan beri okudum konunu belirtilerine varana kadar ayniyiz şimdi belirtin ne canm anlatirmisn insalah sağlıkla alırsın bebisi kucağına gözün aydın dikkat et canm testi ne zaman yaptin

Canm göğüslerim hafif agriyor birde bugun kasık ağrım var oda belime vuruyor canm halsuzlik var birde cok sık tuvalete gidiyorum
Bendede halsizlik az tuvalete sık çıkıyorum kasik agrım özellikle sol.kasik ağrısı bacağıma vuruyor ya midem kalkıyor gibi oluyor

2 gün sonra tekrar kan verip yükselme takip edin. Bir önceki gibi hayal kırıklığı olmasın ama bana hamilesiniz gibi geliyor tebrik ederim. Bu sefer kaynananızı falan dinlemeyin doktora gidip takip ettirin lütfen.
Aynen canm zaten bana kalmadan kendisi gallediyor herseyim doktora bizle geliyor ozel olan herseyi suyuyor buna cok sinir oluyorum valla

Bendede halsizlik az tuvalete sık çıkıyorum kasik agrım özellikle sol.kasik ağrısı bacağıma vuruyor ya midem kalkıyor gibi oluyor
Aynen aynen canm benimki sag kasigada vuruyor onlarda belime belki ayakta duruyorum ondanmi diye ama cok istiyorum insallah hamileyimdir canm ya dua edin lutfen dokturumu aradim doktorum hamile olma olasiligin var dedi hamile olabilirsin dedi kan testi ver yi e bakalim dedi bakalim pazari bekliyorum canm

Canm hamilesindir insallah test yatırmışsın çıkmış darısı başıma insallah kuzum sağlıkla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…