- 7 Aralık 2017
- 164
- 115
- 23
- 40
- Konu Sahibi -_-Misangela-_-
CDANIM VARMI BİR DEĞİŞİKLİKAyy Insallah canm benim rabbim nasip eder insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CDANIM VARMI BİR DEĞİŞİKLİKAyy Insallah canm benim rabbim nasip eder insallah
Hamileyim canm benim beta hgc 233 olmuşCDANIM VARMI BİR DEĞİŞİKLİK
çoooook sevindim darısı bize inşallah canım sağlıkça kucağına alHamileyim canm benim beta hgc 233 olmuş![]()
şimdi b,ze tüyo ver canım naptın kaç günde bir oldu yumurtlama günümü takip ettinçoooook sevindim darısı bize inşallah canım sağlıkça kucağına al
Canm benim biz doktora gitmistik yumurta catlatma ignesi vuruldum ondan once 5 gun klomen kullandim sonra catlatma ignesi vurdu 2. Ayda hamile kaldim iste isteyen herse nasip etsin rabbim canmşimdi b,ze tüyo ver canım naptın kaç günde bir oldu yumurtlama günümü takip ettin
Çok mutlu oldum senin adına inşşalah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın aCanm benim biz doktora gitmistik yumurta catlatma ignesi vuruldum ondan once 5 gun klomen kullandim sonra catlatma ignesi vurdu 2. Ayda hamile kaldim iste isteyen herse nasip etsin rabbim canm
Idrar testinde çıkar artık. Gecikmişsin cunkuKızlar size bir şey sormak istiyorum benim adetim evlendiğim günden beri düzenlidir her zaman takvim tutmuşumdur beş aydır düzenli ve bu ay ayın 30 da olmam gerekiyordu 3gün geciktim ve bugünde olmadım bir haftadan fazla göğüslerim çok çok agrıyor belim de aşırı şekilde çok agrıyor kasıklarım da yanma kramplar oluyor midem ara ara çok bulanıyor ve çok akıntım var bana yrdımcı olun lütfen sizce neden oluyor hamilemiyim.
. iki gün gecikmem de yaptım ama c tarafında bir çizgi net çıktı c binin arkasında da bir silik çizgi çıktı anlam veremedim gece yapmıştım testiIdrar testinde çıkar artık. Gecikmişsin cunku
Fotoğrafı varsa atabilir misin. iki gün gecikmem de yaptım ama c tarafında bir çizgi net çıktı c binin arkasında da bir silik çizgi çıktı anlam veremedim gece yapmıştım testi
Çöpe attım vallahiFotoğrafı varsa atabilir misin
Sence bu belirtiler ne anlama gelir düşünmekten çatlıyorumFotoğrafı varsa atabilir misin
Benim göğüs uçlarım çok hassastı. Herkesin belirtisi farklı. Bence sen sabah ilk idrarla yap ya da en kesin sonuç kan ver. Özelde yarim saatte çıkıyor sonuç.Sence bu belirtiler ne anlama gelir düşünmekten çatlıyorum
Kan testi yaptıracam bugün bakalım acil de yapıyorlar mıBenim göğüs uçlarım çok hassastı. Herkesin belirtisi farklı. Bence sen sabah ilk idrarla yap ya da en kesin sonuç kan ver. Özelde yarim saatte çıkıyor sonuç.
Yaparlar sanırım. Sonucunu yaz mutlaka. Hayırlısı olsunKan testi yaptıracam bugün bakalım acil de yapıyorlar mı
Adet oldum sanırımYaparlar sanırım. Sonucunu yaz mutlaka. Hayırlısı olsun![]()
Üzülme. Zamanı değilmiş demekkiAdet oldum sanırım
Aynen kısmet Rabbim herkese nasip eyler inşşalahÜzülme. Zamanı değilmiş demekki![]()