Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl bitiş günü böyle birşey olabilir mi ? Değerlendirmem gerekiyor mu
T çizgisinin daha koyu olması lazım en az diğeri kadar daha yumurtlamana var benceRegl bitiş günü böyle birşey olabilir mi ? Değerlendirmem gerekiyor mu
Tamam o zaman ben yapmaya devam edeyimT çizgisinin daha koyu olması lazım en az diğeri kadar daha yumurtlamana var bence
Aynen devam edin bende yaptım bu ay gördüm sanırım yumurtlamayı bundan daha koyuydu rengi ama siz zaten yeni başlamışsınız yapmayaTamam o zaman ben yapmaya devam edeyim
Evet zaten regl daha bugün bitti hemen çift çizgi bana çok sağlıklı da gelmedi açıkçasıAynen devam edin bende yaptım bu ay gördüm sanırım yumurtlamayı bundan daha koyuydu rengi ama siz zaten yeni başlamışsınız yapmaya
Daha yumurtlama olmamış canım ama yapmaya devam et yakın zamanda olabilir çok aşırı silik de değil çünkü olgunlaşmaya başlamış gibi
Evet evet bencede siz yapmaya devam edin inşallah herşey gönlünüzce olurEvet zaten regl daha bugün bitti hemen çift çizgi bana çok sağlıklı da gelmedi açıkçası
Merhaba ben ilk defa ovalasyon testi yapıyorum 28 Şubat ve 3 mart 4 Mart sabah akşam testim bugün Mart öğlen yaptım hep çift çizgi 2 Mart da çatlama iğnesi yaptım size yumurtam çatlamış mı bugün 16 günüm iğneyi 13 gün yaptım artı klomen kullandımAynen devam edin bende yaptım bu ay gördüm sanırım yumurtlamayı bundan daha koyuydu rengi ama siz zaten yeni başlamışsınız yapmaya