- Konu Sahibi -_-Misangela-_-
-
UKızlar ilk gittiğimde 209.1 çıkmıştı değerlerim dün 368. 1 çıkmış ve doktor kese gözükmüyor ancak hazırlık yapıyor dedi sizce 2 günde değerlerim güzel artmışım basına böyle bisey gelen var mı sizce kese henüz gözükmüyor diye korkmalı mıyım?
Hafta söylemediler 1 aylık bile Yok belkideBu değerlerde kese hemen görünmez.Kaç haftalık hamilesin ? Ben yanılmıyorsam 8. haftamda görmüştüm keseyi.
Kesenin görünmesine biraz daha var. Artışınız da iyi bence. Bütün hamilelikleri aynı ilerleyecek diye bir kural yok. Hepsi kendine özgü. Stres yapmayinUKızlar ilk gittiğimde 209.1 çıkmıştı değerlerim dün 368. 1 çıkmış ve doktor kese gözükmüyor ancak hazırlık yapıyor dedi sizce 2 günde değerlerim güzel artmışım basına böyle bisey gelen var mı sizce kese henüz gözükmüyor diye korkmalı mıyım?
Son adet tarihiniz ne? Ona göre hesaplayacaksinizHafta söylemediler 1 aylık bile Yok belkide
Sagol canm benim ☺-_-Misangela-_- Tebrikler canım.
Ya canm kasıklarim karnim agriyor yarin test yapacam insallah hastalanmam yaa cok korkuyorum vallaNoldu canım sonuç ne benimde 2gün geçti merak ediyorum
Canm onlar normal ben halen çekyrm arada hafifi agrılar rahm genşlyr ondan korkma uzan dinlen geçer ağrın:)Ya canm kasıklarim karnim agriyor yarin test yapacam insallah hastalanmam yaa cok korkuyorum valla
Ayy cok sagol kardesim allah razı olsun kendimi kasmaktan stres yapmaktan öldüm yaa cok korkuyorum valla yaein hemen test yapacam bakayim ne cikacak gene canmCanm onlar normal ben halen çekyrm arada hafifi agrılar rahm genşlyr ondan korkma uzan dinlen geçer ağrın:)
Testni gördm aynı benmki gibi net cıkmş ve ben üç gün kala öğrenmştm öle cıkmıştı kan değermde 146 ckmştı sennde oledir canm merAk etme strese gitme bebegini düşün cNmAyy cok sagol kardesim allah razı olsun kendimi kasmaktan stres yapmaktan öldüm yaa cok korkuyorum valla yaein hemen test yapacam bakayim ne cikacak gene canm
Canım testle fılan uğraşma.dırek doktora git benceAyy cok sagol kardesim allah razı olsun kendimi kasmaktan stres yapmaktan öldüm yaa cok korkuyorum valla yaein hemen test yapacam bakayim ne cikacak gene canm
Allah razi olsun canm benim insallah oyledir var ya elim yuregimde geziyorum valla ☺♡♡♡Testni gördm aynı benmki gibi net cıkmş ve ben üç gün kala öğrenmştm öle cıkmıştı kan değermde 146 ckmştı sennde oledir canm merAk etme strese gitme bebegini düşün cNm
Aynen oylede yaparim canm insallah hayırlı haber alirim vallaCanım testle fılan uğraşma.dırek doktora git bence
Bugün 3 günüm geçti dün gece test yaptım pozitif çıktı ama ben hala adet olacakmışım gibi hissediyorum pek emin olamadım halaYa canm kasıklarim karnim agriyor yarin test yapacam insallah hastalanmam yaa cok korkuyorum valla
Benden iyi haner yok canm negatif ciktiBugün 3 günüm geçti dün gece test yaptım pozitif çıktı ama ben hala adet olacakmışım gibi hissediyorum pek emin olamadım hala
nasıl yani ama testiniz bariz pozitifti kan verdinizmiBenden iyi haner yok canm negatif cikti
Evet canm carsamba gunu yaptigim test pozitifti simdi negatif çıktı hafiften karnim ve kasıklarim agriyor ne yapacagimi bilemiyorum moralim cok bozuk kafayi yiyecem vallanasıl yani ama testiniz bariz pozitifti kan verdinizmi
kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin keşke test pozitif çıktığında kan verseydin bence pozitif testinide alıp bi doktora gitEvet canm carsamba gunu yaptigim test pozitifti simdi negatif çıktı hafiften karnim ve kasıklarim agriyor ne yapacagimi bilemiyorum moralim cok bozuk kafayi yiyecem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?