- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.199
- 548
- 36
- Konu Sahibi -_-Misangela-_-
-
Aslinda kan versen daha net olur.Işte oda aklıma giriyor cikmaz daha net olmaz diyor ondan sonra daha cok umutsuzluga kapiliyorum canm aynen bugün hamilelik testi aldirayim deneyim insallah pozitif cikarda umutlarım boşa cikmaz canm haberdar ederim ben size☺☺
Âmin canm insallah tabi ederim canm iyi mujdeli haberler vermeyi nasip eder allahim insallah☺☺Hakkında hayırlısı olsun. Haber et mutlaka
Haklısın aslında canm ac karnınamı yoksa tok karnınamı verilir bilmiyorum çünkü ilk hamileligim olacakAslinda kan versen daha net olur.
Hiç belirtin var mı? Benim goguslerimde damarlar belirginleşmisti. Bir de bir kere kendimi acayip halsiz hissetmistim. Bayilacak gibi oldum.Âmin canm insallah tabi ederim canm iyi mujdeli haberler vermeyi nasip eder allahim insallah☺☺
Hic fark etmiyorHaklısın aslında canm ac karnınamı yoksa tok karnınamı verilir bilmiyorum çünkü ilk hamileligim olacak
Ya halsizlik uykum cok oluyor cok ayakta kaldigımda bel boşluğum agrıyor birde göğüs ucum dokundugum agriyor arada canmHiç belirtin var mı? Benim goguslerimde damarlar belirginleşmisti. Bir de bir kere kendimi acayip halsiz hissetmistim. Bayilacak gibi oldum.
Işte oda aklıma giriyor cikmaz daha net olmaz diyor ondan sonra daha cok umutsuzluga kapiliyorum canm aynen bugün hamilelik testi aldirayim deneyim insallah pozitif cikarda umutlarım boşa cikmaz canm haberdar ederim ben size☺☺
Bugün vereyim ozaman tek basima cikmam imkansiz ama kaynanama diyeyim cikarsak yaptirayim canmHic fark etmiyor
Aminn canm insallah canm mujdeli haberlerle geri dönmek nasip olur insallah canm☺Kan testi yaptır o daha etkili olur varsa zaten ilk kana düşer.. güzel haberler alırsın inşallah :))
Artık varsa idrarda da çıkar zaten. Silik çizgi de olsa pozitif oluyor. Sonra hemen doktora gidersin.Bugün vereyim ozaman tek basima cikmam imkansiz ama kaynanama diyeyim cikarsak yaptirayim canm
Ayy şuan cok heyecanlandım canmm hemen test yatırmam lazım ☺☺Artık varsa idrarda da çıkar zaten. Silik çizgi de olsa pozitif oluyor. Sonra hemen doktora gidersin.
Benim de göğüs uçlarını hassaslasmisti. Bu bir belirti bence. Hayırlısı olsun
Canım idrar testinde de çıkar.dısatı çıkma sorunun varsa evde de yapsan olur şimdilik.Ayy şuan cok heyecanlandım canmm hemen test yatırmam lazım ☺☺
Tamm canm benim allah razi olsun bugün yapiyorum hamilelik testini kaynanam alacak aksam haberdar ederim canım insallah pozitif cikarda umutlarım boşa cikmazCanım idrar testinde de çıkar.dısatı çıkma sorunun varsa evde de yapsan olur şimdilik.
Naptın canım test yaptın mıTamm canm benim allah razi olsun bugün yapiyorum hamilelik testini kaynanam alacak aksam haberdar ederim canım insallah pozitif cikarda umutlarım boşa cikmaz
İnşallah.guzel haberler verirsin.bu arada yenımı evlısın.ne zamandır çocuk istiyorsun.Tamm canm benim allah razi olsun bugün yapiyorum hamilelik testini kaynanam alacak aksam haberdar ederim canım insallah pozitif cikarda umutlarım boşa cikmaz
Yaptim canm pozitif ama 2.cizgi biraz bulanik ciktiNaptın canım test yaptın mı
çok mutlu oldum :)Yaptim canm pozitif ama 2.cizgi biraz bulanik cikti
Ayy insallah canm ya evet canm 8 ay oldu evlendigimiz gunden beri istiyoruz canm benim allahim onsallah nasip eder ☺☺İnşallah.guzel haberler verirsin.bu arada yenımı evlısın.ne zamandır çocuk istiyorsun.
Ayy canm yaptim pozitif cikti ikinci cizgi biraz bulanık 8aylik evliyim evlendigimiz günden beri istiyoruz canmİnşallah.guzel haberler verirsin.bu arada yenımı evlısın.ne zamandır çocuk istiyorsun.
Fotoğraf atsana buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?