- 14 Mayıs 2018
- 74
- 50
- 3
- 26
- Konu Sahibi -_-Misangela-_-
-
Canım ben gecikmemin 4. Gününde yaptırmıştım. Düşük bir değerle hamile çıktım, ama 10. Günde adet oldum, kimyasal gebelik oldu. Erken öğrenince sonradan üzülebiliyor insan, bence bekle bir 10 gün geçsin ama inşallah hamilesindir
Haklısın canım olumsuz haber alırım diye korkuyorum iste çünkü eşimde bende bebek istiyoruz esim benden daha heyecanlı insallah hamileyimdirBence test yapıp sonuç pozıtıf cıkarsa doktora gitmelısın.herhangı bir düşük tehlikesine karşı.ben 2 gebelıgımde de testı adete 5 gun kala yapıp öğrenmiştim.bence günün geçmiş yapmalısın.
Ayy insallah hamileyimdir canm olumsuz cikmaz insallah üzülmekte umutlanmakta istemiyorum hafiften sag kasığımda ve sol kasığında agri oluyor ama geciyor cok stres yapiyorum şu cuma günü bir gelseydiCanım ben gecikmemin 4. Gününde yaptırmıştım. Düşük bir değerle hamile çıktım, ama 10. Günde adet oldum, kimyasal gebelik oldu. Erken öğrenince sonradan üzülebiliyor insan, bence bekle bir 10 gün geçsin ama inşallah hamilesindir
Bende hemen yaptirmak isterim kaynanam yaptırmıyor daha belli olmaz sonuc yanlış cikar diyor kısacası gep kaynanamin dedigi oluyor ne yapacagimi bilemiyorum☹☹Neden ihmal ediyorsunuz? Gününüz geçmiş test yapın lütfen. Belki almanız gereken bir ilaç ya da tedavi vardır. Doktor kontrolünde olmalısınız.
Sonuç olumluysa yanlış olma ihtimali çok düşük ama olumsuzsa ve adet gormezsen doktora gidersin belki bı sorun vardır. Dört gün az değil kiBende hemen yaptirmak isterim kaynanam yaptırmıyor daha belli olmaz sonuc yanlış cikar diyor kısacası gep kaynanamin dedigi oluyor ne yapacagimi bilemiyorum☹☹
Evet haklısın yarın 6 gün olacak canm çarşamba günü test yapsam çıkarmı sonuc sizceSonuç olumluysa yanlış olma ihtimali çok düşük ama olumsuzsa ve adet gormezsen doktora gidersin belki bı sorun vardır. Dört gün az değil ki
Adet gününde bile çıkardı. Bugün mutlaka yap benceEvet haklısın yarın 6 gün olacak canm çarşamba günü test yapsam çıkarmı sonuc sizce
Bende hemen yaptirmak isterim kaynanam yaptırmıyor daha belli olmaz sonuc yanlış cikar diyor kısacası gep kaynanamin dedigi oluyor ne yapacagimi bilemiyorum☹☹
Haklısınız aslında şuan zaten o psikolojideyim hamilemiyim acaba diye test yaptiracagim bugün insallah pozitif hamileyim cikar lütfen dua edinTabiki çıkar.bence test yapılmadığı sürece insan daha cok umutlanıyor ve hamılelık psikolojisine bürünüyor.oda adetı daha da gecıktırebılıyor.
Aynen fazlada stres yapmaya gayret ediyorum inşallah pozitif cikar bebegimizin olmasini cok istiyoruz eşim benden daha cok heyecanlipsikolojini rahat tutman önemli. cidden pozitif ruh halinin bedene çoooook etkisi oluyor... eğer durum negatif çıkarsa da yıkılma, pozitif olmaya devam et. umarım dilediğin gibi sonuç alırsın en kısa sürede :)
Bugün test aldırtayım deneyim insallah pozitif çıkarda umutlarım boşa cikmaz sizede haberdar ederim ☺Adet gününde bile çıkardı. Bugün mutlaka yap bence
Hakkında hayırlısı olsun. Haber et mutlakaBugün test aldırtayım deneyim insallah pozitif çıkarda umutlarım boşa cikmaz sizede haberdar ederim ☺
Işte oda aklıma giriyor cikmaz daha net olmaz diyor ondan sonra daha cok umutsuzluga kapiliyorum canm aynen bugün hamilelik testi aldirayim deneyim insallah pozitif cikarda umutlarım boşa cikmaz canm haberdar ederim ben size☺☺Kayınvalidene ne oluyor ya.. hayret bir şey. Sorma bile fikrini ona. Bu senin kararın olmalı.
Git yaptır canım testini. İnşallah hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?