• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Kozlar merhaba size bisey sorucam ben pazar gecesi evde test yaptım pozitif çıktı gece hastahanede kan tahlili verdim beta hcg 209.1 çıktı yani hamileyim ama 2 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım yükselmis mi dediler bide Benim hafif kanamam oldu bugün korkuyorum kaybedicem diye benim gibi olanlar varmış lütfen cevap verin

Kozlar merhaba size bisey sorucam ben pazar gecesi evde test yaptım pozitif çıktı gece hastahanede kan tahlili verdim beta hcg 209.1 çıktı yani hamileyim ama 2 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım yükselmis mi dediler bide Benim hafif kanamam oldu bugün korkuyorum kaybedicem diye benim gibi olanlar varmış lütfen cevap verin
Canm insallah gönlünce olur bebegine birsey olmaz insallah sana bagislasin inşallah benimde ilk tecrübem oldu ben bilmiyorum ana arkadaslar bilir bana yardi oldular allah razi olsun onlardan

Canım yerlesme kanaması olabilir.kendını yormamaya çalış.mumkun olduğu sürece yatıp dinlen.en önemlisi de yarın ilk işin doktora gitmek olsun.lekeyı kesmek için progestan veriyor.dusuk tehlikesi gibi durumda olabilir.en iyisi doktor kontrolünde olman canım

Canm insallah gönlünce olur bebegine birsey olmaz insallah sana bagislasin inşallah benimde ilk tecrübem oldu ben bilmiyorum ana arkadaslar bilir bana yardi oldular allah razi olsun onlardan
İnsallah çok korkuyorum bisey olucak diye aklım çıkıyor aksama gidicem bol bol dua edin değerlerin Yükselmişmi bakıcak doktor insallah yükselmistir

Kızlar bu saate rahatsız ediyorum sizi k.b size birşey diyeceğim benim sol kasığımda agri oluyor acaba niye olur bir bilginiz varmı :KK43:

UKızlar ilk gittiğimde 209.1 çıkmıştı değerlerim dün 368. 1 çıkmış ve doktor kese gözükmüyor ancak hazırlık yapıyor dedi sizce 2 günde değerlerim güzel artmışım basına böyle bisey gelen var mı sizce kese henüz gözükmüyor diye korkmalı mıyım?

Back