- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.199
- 548
- 36
- Konu Sahibi -_-Misangela-_-
Ayyyy hamilesin canım hayırlı olsun çok sevindim. Yarın ilk iş doktora git hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canm benimm☺Ayyyy hamilesin canım hayırlı olsun çok sevindim. Yarın ilk iş doktora git hemen
Cok teşekkür ederim canım ☺ darısı bebek bekleyenlerin başınabence çok net, tebrikler :)))
Bana bulanık geldi biranda kaynanamda bulanik dedi o yuzden oyle dedim canmne bulanıgı baya baya hamılesın maşallahhhh
Sagol canm benim sizin sayenizde yaptim yoksa daha bekleyecektim valla aminn insallah canm benim duanizi eksik etmeyinGözün aydın canım.tebrık ederım.sag salım kucagına alırsın inşallah.cok sevındım.ıyıkı yaptın canım testı.
Canm insallah gönlünce olur bebegine birsey olmaz insallah sana bagislasin inşallah benimde ilk tecrübem oldu ben bilmiyorum ana arkadaslar bilir bana yardi oldular allah razi olsun onlardanKozlar merhaba size bisey sorucam ben pazar gecesi evde test yaptım pozitif çıktı gece hastahanede kan tahlili verdim beta hcg 209.1 çıktı yani hamileyim ama 2 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım yükselmis mi dediler bide Benim hafif kanamam oldu bugün korkuyorum kaybedicem diye benim gibi olanlar varmış lütfen cevap verin
Canım yerlesme kanaması olabilir.kendını yormamaya çalış.mumkun olduğu sürece yatıp dinlen.en önemlisi de yarın ilk işin doktora gitmek olsun.lekeyı kesmek için progestan veriyor.dusuk tehlikesi gibi durumda olabilir.en iyisi doktor kontrolünde olman canımKozlar merhaba size bisey sorucam ben pazar gecesi evde test yaptım pozitif çıktı gece hastahanede kan tahlili verdim beta hcg 209.1 çıktı yani hamileyim ama 2 gün sonra tekrar gel değerlerine bakalım yükselmis mi dediler bide Benim hafif kanamam oldu bugün korkuyorum kaybedicem diye benim gibi olanlar varmış lütfen cevap verin
İnsallah çok korkuyorum bisey olucak diye aklım çıkıyor aksama gidicem bol bol dua edin değerlerin Yükselmişmi bakıcak doktor insallah yükselmistirCanm insallah gönlünce olur bebegine birsey olmaz insallah sana bagislasin inşallah benimde ilk tecrübem oldu ben bilmiyorum ana arkadaslar bilir bana yardi oldular allah razi olsun onlardan
Ayy canım ya çok mutlu oldum darısı tez zamnda bana ve tüm isteyenlere inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın şu mübarek günlerde birbirimize dua edelim kızlarYaptim canm pozitif ama 2.cizgi biraz bulanik cikti![]()
Insallah canm bebegine bisi olmamistir sen stres yapmaİnsallah çok korkuyorum bisey olucak diye aklım çıkıyor aksama gidicem bol bol dua edin değerlerin Yükselmişmi bakıcak doktor insallah yükselmistir
Ayy teşekkür ederim canm benim allahim sanada nasip eder insallah tez zamanda canm benim♡♡Ayy canım ya çok mutlu oldum darısı tez zamnda bana ve tüm isteyenlere inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın şu mübarek günlerde birbirimize dua edelim kızlar
Bebek yerleştiği için oluyor olabilir canım ama sen tabi doktora da gidince sorKızlar bu saate rahatsız ediyorum sizi k.b size birşey diyeceğim benim sol kasığımda agri oluyor acaba niye olur bir bilginiz varmı![]()
Tamm canm benim allah razi olsunBebek yerleştiği için oluyor olabilir canım ama sen tabi doktora da gidince sor