- 22 Kasım 2011
- 1.347
- 41
- 113
Canım benım okuduk ca hıckıra hıckıra agladım ister anne olsun ister baba ikisininde yerı cok farklı acılarıda bı o kadar zor kıı elıfcım bızım içinde pek farklı sayılmas acı ben 12 yasımda babasız kaldım rabbım annemızı basımızdan eksık etmesın bıze gul gıbı baktı bır dedıgımızı iki etmedı ama genede eksık bışey vardı oda baba baba suanda aglamaktan yazamıuorum ne yazacagımı bılemıyorum okadarkı yaralıyım allahım hıc ama hıc bı yavruyu anasız babasız bırakmasın bız yasadık başka kuzular yaşamsınMoonumm Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun insanoglu ölümü yakin getiremiyo ama annem.oleli 13yil oldu ben cok iyi bilirim ama kardesim daha iyi bilir cunku uc bucuk yasindaydi cok zor birsey rabbim dusmaninin basina vermesin hicbir evladi annesiz babasiz birakmasin hic bir anneyi babayida evlat acisi yasatmasin cok zor bizi babam cok iyi bakti evlenmedi evlenirken bike iznimizi aldi adam yillafir arada kopru yeni esiyle bizimle resmen coktu yuku agir es kaybetti iki cocuk ne zamanlar yasadik ben ilk zamanlar odaya girer sarkiyi acsrdim bagira bagira kanepeleri tekmeleye tekmekeye agkardim sonra basimi tasiymaz okdum tomografi cekildim birsey cikmadi ama uzuntuden ki bi gun olsjn babam annemi aratmadi beljide annem olsa bu kadar simartilip el ustunde tutulmazdik ams her seye ragmen anne anne anne buyurken derdim varken evlenjrken kina gecemde ben annemi ozledim diye sarki calsrken tutamayip annem yok diye aglayisim offfff bendede cok buyuk korkular var ya diyorum birsey oksa bana kuzum ne yaosr kim bakar benim gibi kim titrer dusunmesi bike cildirtiyo benim annem olurken babama dediki gozum arkada kalmiyo senin gibi babalari var cococuklarimjn nitekim oylede oldu ama ya biz biznonsuz ne yapardik ne yaptik gecen hastaneye gittim kontrol icin iceri girdim alisimde esimle disarda durmamis anne yok hani neyde yokk diye doye esim iceri girdi artik ne olir doktor hanim durmuyo diye o perdenin arkasında sesimi duydu ya bi sevindi bi kahkaha atti sonra beni gordu kucagima bi gelisi vardi icini cekerek Allahim dedim bes dkka ya duramadi doktor bile asistaniyla guldulerki nasil duskun babayla isi yok anlasilan senin hem.hamielligin verdigi duygusallik hemde annelik moonum kolay degil caninin bir parcasi eskiden 10.kattan cam silerdim simdi dokunamiyorum yaa dusersem eskiden hasta olsam dusunmezdim simdi olammak jcin cabaliyorum ona gecmesin diye yada bakan kim olur diye rabbim.bize ve esikize kuzularimiza uzun imur sagkikli hayjrli yasam nasop etsin ayirmasin birbirimizden AMINNNN