Anlamadim kuzum baska sehremi çıktı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne bicim bi durum bu cnm ya.insan ne yapcagini sasirir.allah hayirlisin versin
Bugununu yüzdu suyu hurmetine hayra çıksın inşallah
Kızlar hamilelik yolunda ilerleyip, bebişlerinizi kucaklarınıza alalı epey oldu sanırım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sanırım topik bi samimiyet ve bağımlılık yapıyo di mi ortak şeyleri aynı dönemde yaşayanlar için. Darısı bizim başımıza olsun, dualarınızı eksik etmeyin :)
Aminnnn cnm evet yavrularimiz kocaman oldular rabbim.sizede nasip etsin insallah en kisa zamanda güzel haberlerinizi aliriz
Kızlar hamilelik yolunda ilerleyip, bebişlerinizi kucaklarınıza alalı epey oldu sanırım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sanırım topik bi samimiyet ve bağımlılık yapıyo di mi ortak şeyleri aynı dönemde yaşayanlar için. Darısı bizim başımıza olsun, dualarınızı eksik etmeyin :)
Kizlar cok korktum hala korkuyla duruyorum cok kotu sallandik siz nasilsiniz nerdesiniz moo um aciksin kuzum sen ne yaptin:26:
Hayirli kandiler herkese rabbim bu mubarek gunde hakkimizda hayirlisini nasip etsin gorunur gorunmez butun kazalarlardan belalardan korusun sevdikleeimizin acisini yasatmasin evlatlarimizi hayirli kilsin saglik nasip etsin ins aminnnnnn :26:moonum cok sukur sallantilar devam etsede korkular bitmesede yasiyoruz bir sekilde Allahima emanetiz korkuyla yasmak cok zor tum gece birsey olursa ya uykuya dalarsam aliyi yanimdami yatorsam besigine koymasammi bintane tilki dolandi aklimda esimde geciydi yarinda taksimde yine bitmedi bitmiycek su gorevler bugunde misafirim vardi esimin ekip arkadasini iftara cagirdim esimle oruc tuttular bekar adam tum gun kosturmaca yetmezmis gibi alisin inanilmaz hircinligi ilk defa bu denli cildirdi surekli beni opme hLinde sarilma kucagimdan inmeme terslik isler yemekler yaa buldu beni simdinyaticaz kimseler yok ama herkese hayirli geceler diliyorum rabbime emanetiz
Cnm fatihte 14 aylikken falan ayni alis gibi asiri duskunlesmisti bana bir hafta surdu gecti inan wc ye gidemedim gecer cnm .ne güzel sevap isledin allah kabul etsin ben oruc tutamadin ya cok üzüldüm
Cnm gecici donem duzelir.korkma agresif olur o donemde ve şimdi kendi bafina buyruk olucaklar iki bucuk yasinavkadar özgürlükler ini ilan ederler bi bakima ergenlik gibi gecici bir donem iki bucuk yasina kadar surebikir sabir edeceksin.yemek disten dolayi istemez fatih yemi yeni catal kasik kullamiyor ancak kullanır yeni yeni cmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?