Son azi dış leri cikicak snrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sizi çok özledim :))
Naber kizlar
Oflum bende cok ozledim seni gelmeyenleri eski gunlerimizi geliyorum bombos kimse yok 3 kisi kaldik diyoduk onlarda yok artik can sikintisindan baska topiklere gidiyorum cikss olmuyo keske gelseniz emir pasam nasil sen nasilsin neden gelmiyosunuz kiz bi selam vermek cokmu zor dagildiniz bi habersisiniz bende kosturuyorum inan ama isimin arasindada olsa gezmwyede gitsem giriyorum yaziyorum bakiyorum gunlerce kimse yok kusuyorum hepinize
Aynen eskiden emir yoktu tam bir canavar :) daha sonra foto paylasirim 16.5 aylık olduk. :)
Alis nasil iyi mi o da kocaman olmuştur
Haklisin nedesen kuzum ben online krn srn degilsin ben bu ara whatsup tan yazısiyorum pratik oluyo o. Nice yıllara inşallah esinle gömlek alabilirsin kuzum yada thsirt ben geçen yil yüzük almistim gumus cok beğenmiş ti
Amin cnm arkadasim .hava soguknya kombi actim ben bugun dusun artik.bide adetliyim karnim cok ağrıyor elim ayagim buz tuttu.alis Napiyo
yerim ben paşamı onalrın sevdiği yaptığı herseyide biz seviyoruz böyle bi tareif yok kuzular kuzuMaşallah ogluma yardım etsin fatihde viladayi cok seviyor:) olsun hava isininca gezersiniz kuzum.onlarin keyfi Yerinde olsun gerisi boş
Tayin belli olmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?