Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kızlar sizi çok özledim :))

Oflum bende cok ozledim seni gelmeyenleri eski gunlerimizi geliyorum bombos kimse yok 3 kisi kaldik diyoduk onlarda yok artik can sikintisindan baska topiklere gidiyorum cikss olmuyo keske gelseniz emir pasam nasil sen nasilsin neden gelmiyosunuz kiz bi selam vermek cokmu zor dagildiniz bi habersisiniz bende kosturuyorum inan ama isimin arasindada olsa gezmwyede gitsem giriyorum yaziyorum bakiyorum gunlerce kimse yok kusuyorum hepinize

Naber kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen eskiden emir yoktu tam bir canavar :) daha sonra foto paylasirim 16.5 aylık olduk. :)
Alis nasil iyi mi o da kocaman olmuştur

Aynen eskiden emir yoktu tam bir canavar :) daha sonra foto paylasirim 16.5 aylık olduk. :)
Alis nasil iyi mi o da kocaman olmuştur

Maasallah kuzuma oflum ne cabuk buyuyolar yaa sanki o kadar zaman istmemisz gibi hep varlarmis gibi Allahim uzun omurler versin kuzularimiza alisde buyudu teyzesi 15 aylik olduk bizde bazen cekilmez olsada dislerinden bazen varligi bile belli olmuyo o kadar guzel gwciyo zamanimiz tek sorun hala uykusuzluk :26:

Ne diyerek baslasam bilemiyorum canlar artik gelmiyosunuz gun icinde belkide 20 kere bakiyorumdur ama yoksunuz bir slm vermek olsun uzun zaman oldu iki sohbet etmek olsun caniniz sagolsun ne diyeyim belki gelwmiyosunuz belkide artik gelmiyosunuz iyi olunda gwlmeyin ama ben cok ozledim bi derdim oldugunda gelip yazmayi sevincimi paylasmaya hicbirsey kalmadi bende gelmiycem artik cunku birsey yazsam 3 4 gun cevabini bekliyorum yoksunuz eskisi gibi olabilsek bugun evlilik yildonumumuz esmiden olsa kizlar ne yapayim ne alayom diye danisirdim simdi slm bile veremez olduk :2:caniniz sagolsun iyi olun hepinuzi cok seviyorum kizdigim sitem ettgim degil yanlis anlamayin sadece ozluyoeum sizi moonum melisam ikiniz vardiniz sona kalan sizlerlede koptuk

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Elifim aynen muhabbet donmuyor cnm

Haklisin nedesen kuzum ben online krn srn degilsin ben bu ara whatsup tan yazısiyorum pratik oluyo o. Nice yıllara inşallah esinle gömlek alabilirsin kuzum yada thsirt ben geçen yil yüzük almistim gumus cok beğenmiş ti

Sitem degil canim vallaha ozledigimden ne bileyim farkli goruyorum sizi gelmwyince uzuluyorum olsun iyi olun cani gonulden diyorum iyi saglikli olun gelmeyin birsey alamadim canim havalar malum kac gundir yagisli bugun cikamadik bile sabah spora ciktim beni resmen silkeledi ruzgar agaclar yan yatiyodu tamamlayamadan geri dondum ne hazirliklar yapmistik lcwdan kiyafet bile aldik netten kaldi elimizde ama cumartesi ins cikicaz iyi gorunuyo rebbimden bi mani gelmezse sagolsain canim dusunceleein icin Allah razi olsun cumlenizin ins rabbim agzimizin tadini bozmasin amin

Amin cnm arkadasim .hava soguknya kombi actim ben bugun dusun artik.bide adetliyim karnim cok ağrıyor elim ayagim buz tuttu.alis Napiyo

Amin cnm arkadasim .hava soguknya kombi actim ben bugun dusun artik.bide adetliyim karnim cok ağrıyor elim ayagim buz tuttu.alis Napiyo

canım biz kombiyi yağmurlar başladı başlayalı bu saate kadar kapatmadık hiç hasta ederim korkusu fena havalar 2.senedir dışarda kutlayamıyoruz alişimden geçen sene eve söylemiştik ama bu sene istemedim gezicem dedim bugün olmadı ama sıcak oldugunda bugünün acısını çıkarıcam alişimden öneli değil ne yapayım hasta olduktan sonra gezdiğimde burnumdan gelecek dedim çektirmiyim kuzuma kendi keyfim için kocam yanımda oğlum yanımda ev dışarı farktmiyo :)kuzum ayaklarını sıcak tut bak üşütme benimkide yolda eli kulağında erken olucam gibi belirtilerim fazla ama giymiyorum o ayrı üzeirmdeki askılı bile fazla geliyo aliş iyi teyzesi çok şükür diş dışında sıkıntımız yok uyudu şimdi annesiyle süpürge yapıyo viledası var onun özel siliyo yerleri sehpaları çekiyo altlarını siliyo toz alıyo oyuncakalrını topluyo sorna hemen döküyo eşşek iştee

Maşallah ogluma yardım etsin fatihde viladayi cok seviyor:) olsun hava isininca gezersiniz kuzum.onlarin keyfi Yerinde olsun gerisi boş

Tayin belli olmadimi

Maşallah ogluma yardım etsin fatihde viladayi cok seviyor:) olsun hava isininca gezersiniz kuzum.onlarin keyfi Yerinde olsun gerisi boş

yerim ben paşamı onalrın sevdiği yaptığı herseyide biz seviyoruz böyle bi tareif yok kuzular kuzu
Tayin belli olmadimi

yok kuzum yaa 3 de dediler olmadı açıklanmadı bizde bekliyoruz heran hatta şimdi eşimlede yazışıyoduk ses yokmu diye bize 2. kez şark istekleri yaptırdılar moonum yeni düzenleme yapılmıştı o yğzden 16sına kadar gecikeblirmiş diyolar ama eşimde en geç yarına açıkanır diyo olmadı zaten el mahkum 16 bekliyez hayırlısıyla belli olsada burdada ev bakıyoruz ama tutamıyoruz çıkmıssa diye

Elifim

Hayirlisi olsun

Rabbim gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…