Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Haklisin melusam ne diyebilirimki Allah islah etsin esim bugune kadar mudahale etmedi hazirda beklwdi ama saldiriyada ugradi mesela aara sokakta beklerlerken uyurken saldirdilar yani oyle bekleyenden ne istediler anlamiyorum karsilikli catisma olsa neyse aman cok sukur rabbimnpolsimizide halkimizdankorusun :26:minnosumun disleri hayirli olsun kuzum yerim ben onu resim istemistim cok oldu gormeyeli melisam alis uyuyo sabah 6 da dikiliyo kurulu saat gibi

Elifim bi aea bimin bezini dnicektin memnyn jalnadinmi kuzum
Anasini satayım numara arttikca bez pahali oluyo
Bu taz ogretirsn demi sen tuvaleti

Oyku baba dememekte hwla israrci esim sinir oluyo
Dedi anneanne anne bqzen enne cikiyo jadi gel diyo sipacik
Ne mama ne suu ben dese onları
Esin gittimi

Melisam kuzum kahvalti ettik esim cumaya gitti bende supurge yaptim tiz aldim bulasik yikadim giyindik gittik parka esim karsiladi altta alis oynadi yoruldu geldik sutunu icti uyuyacak simdi azilar cok zor gulum yatagi tekmemelemisni gorsen icli icli aglamasini insanin yuragi dayanmiyo zok zor dis donemi gecince yani disten sikintisi olmauinca alis uyuyo rahat uyuyinca uykusunuda alsrak kalktigindan yakami birakiyo kendi haline oynuyo keyifli oluyo ama aksi olursa gercekten agzima ediyo bak yeminle benide aglama krizleri aliyo haliyle alisde baba diyo anne degil anneyi sinirlenince kizinca aglayinca diyo sipa melisam bizde beze 4+gectik haklisin malesef pahali alis bu ara kilo aldi artisida zorluyo 5 gecicez aslinda 7 18 kilo diyo ama alide 11 kilo ama sikiyo nasil oluyo anlamiyorum bacaklarinda izi oluyo bol baglasamda cis siziyo o bezlerden almismiydik hatirlamiyorum melisam esim alicakti ama kullandimmi vallaha hatirlayamiyoeum ama oflum baya mennundu denemek lazim bize bez dayanmiyo alis gunde kackere kaka yapiyo sayamiyorum birde ishal gibi disten bu arada feci bez gidiyo canlari sagolsun babalarinin cebine kuvvetistahi nasil oldu oeki melisam emmesi nasil

He deviti yazmayi unuttum alisinde hala acik melisam zaten fazlasiyla acikligi vardi dogdugunda halada kapanmadi bu hafta ici doktora gitmeyi dusunuyoruz deviti onerirmi bilemiyorum 13 ay oldu yaa seninki cokmu azmi daha 9 aylik melisam 2 yasa kadar suresi var ama iste alisin acikligi baya farki coktu yinede iyi kapandi

Ohh iyi yapmissiniz acik hava iyi gelmistir bizde uyudu uyandi meyvesini yedirdim pazara ciktik baligi akipdonduk cay ictim 4 de uykuya yatti yine bes i gecekaljti bwlik sqlata koaturnacq geçti
Hemşire bqlga erken diyi ya benveriyirumyaa haftada bir
Kan değerleri iyi cikti demir kalsiyum falan
Ustahi ilk disteki kadar kotu degil bi sekilde oyqliyarak yediriyorumm
Bazen reklam bazensarki klipleriyle yarisinq kadat ona dalarak yiyoo
Yarisunida anasi sebejlik yapiyoo ole yiyo ben bundan korkuyorum cok furlama ilcak cokkkkk
Kufur ediyorum kirilq kirila guluyoo sipaa
Aciklik fazka dedi hemsire devitivermiyimusun diye sasurdii tabibendee
Sanki olece duruyor dogdugundanberi kuculmedi sankii
Oykude en az uc kere micuyo bazen 4 onunda ishalgibii disten zaarr
Baska bisi wormadin sanirimm
Kafikoy metrosundeki kavgayi izledinni kuzumm
Nadil birbirlerine girdilerr yaavnadilda karistidi ortalığı iyicee it

Yaa o bacagi sikma olayi bende mkindedeccok oluyo 4 artiya geccembende yakinda oyku 9 kilo
Boyu 72 yuzu tombul amw vcudu o kadarcdegil
Bu aralar topaladi cocukne zamqnmuhallebiyi guzel yese ovzamaj toparliyoo

Yaa o bacagi sikma olayi bende mkindedeccok oluyo 4 artiya geccembende yakinda oyku 9 kilo
Boyu 72 yuzu tombul amw vcudu o kadarcdegil
Bu aralar topaladi cocukne zamqnmuhallebiyi guzel yese ovzamaj toparliyoo

Maasallah melisam boylu prensesim vallaha tuvalet haber etmesini ne zaman ogretmem gerek bilmiyorum ama yaza artik 1.5 yasinda oluyo ogrenmesi lazim bakalim nasil olucak zor bir surec yaa anacim hic bitmiyo vallaha yaa bu arada moonum nerelerdesin sen yaa:26:

Ayni alisde oyle melisam oylanarak yiyo yoksa buda yemez sarkilarinvar gokhan turkmen zakkum sila nil karaibrahimgil ve irem deli oluyo vallaha birde parmak siklatiyoki silanin sarkisinda ama digerlerinde eller yukarda oynuyo ayagi kaldiriyo bunlar tam bi sebek affet beniyi izliyoruz bitiminde sarkisi oluyo ya hemen ne yaparsa yaosin birakip beni dansa kaldiriyo bayiliyorum haline izlemedim kuzum hic haber izleyemdim kisir yaptik esimle alis uyudu baya sonra rulo pasta yaptim bulasiklar alisi yedir derken simdi uyuyo daha yeni oturdum birde spor yaptim her yanim agriyo vallaha esime diyorumki isinize yaramasam beni cokddan geridonusum kutusuna atardin demi mecburen masaustunde turuyon adam bana tuhaf tuhaf bakiyo yorma askim kendini ters tepiyo diyo

Biton sey yazdım silindi be ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Egitime gittim Elifim 2 gun ust usteydi giremedim

Sen nasıl kuzum

Melisacan dişlerinizede maşallah

Gunaydin herkese nasilsiniz kizlar alisnbugun gunler uzerine yarim saat gec uyandi yani 7deeman emannnn vallaha ne hallere kaldik moonum bittimi egitim kuuzum 2 hafyalikmiydi pasam nasil durmusmu oeki babasiyla yedirmesini nasil yapmislar

Selam canlar 5 gun kaldı elifcim

Dun 18 aylik aşısı vardi 3 tane asi olduk ağladı baya yapilirken .bu gun hafif ates var allah kolaylık versin tum anneve bebislere

Herkese slm moinum kiyamam ben yavruma aglamazmi kuzum insanin ici eziliyo o halerine ama son bi asisi kaldi dimi 2 yas asisi bizimde son 2 asimiz kaldi nasipse nasil gidiyo egitim daha 5 gun bar hee nasil kuzum duruyomu peki kac saat yoksun balim bedneimde misafirlerim var yarin abisi ggelcek esiyle cok yoruldum bugun bituncamalri sildim sil supur dip kose kapilar su biragi yaotim sarma sardim su saat oldu pery oldim yeni oturdum yarinda diemgerleei i yaoicam ogelene gelirkermis cumaya kadar bendeler alisin duzeni nasil olacak bskalim insanalra alistiki parktan geri gelmiyoruz gordugu cocuga cicis yapiyo seviyo guluyo elimizden kesinlikle titumuyo sipa benden haberler boyle melisamda gelwmis hic nerdeki acep

8 saate yakin kaliyor cnm babasi olmasa zorda da baba ile kaliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…