G neydi n canim hadigozuxun aydin esin sapasağlam dondu yaninizw demi gecemi geldi polis dagilmis sanırım
Dunde olum falan olmamis allahtan
Bu sutec biraz daha devam eder gulum
Dvqm etmeside hukumete fazladan oy kaybettirir alwyhine olur
Zqyen burda berkin degil asil sorunasik sorun hukumwti halletmek
Berkinin olmesi son nokta oldu assagilik medya bile susuyoken uzun sure gezi olaylarinda cogu seyi gostermezken bu olayla onlarinda vicdanlatina inildi
Esin dikkatli olsun zarar vermezse onada biei olmaz hersey karsilikli be gulum eylemcilerde durduk yerde sqldiriya geçmiyor lar be kuzum
Alis nasil yeyzesi kızın n ikinci disi gizuktu tam hizasındaki ust dışı
Adamlada kavga etme zayen stresli geçiyor gunlwri
Canim m bizde 7 yada 8 de dikiliyiruz oykuyu uyutcam zirliyi koyarim bugun kuzum bicara
Tmm canim olsun alisde 7 8de kalkardi ama iki azi dis birde inlerin yanindakiler cikiyo 3 4 tane patalayio cok zorluyo malsef
Yaa o bacagi sikma olayi bende mkindedeccok oluyo 4 artiya geccembende yakinda oyku 9 kiloMelisam kuzum kahvalti ettik esim cumaya gitti bende supurge yaptim tiz aldim bulasik yikadim giyindik gittik parka esim karsiladi altta alis oynadi yoruldu geldik sutunu icti uyuyacak simdi azilar cok zor gulum yatagi tekmemelemisni gorsen icli icli aglamasini insanin yuragi dayanmiyo zok zor dis donemi gecince yani disten sikintisi olmauinca alis uyuyo rahat uyuyinca uykusunuda alsrak kalktigindan yakami birakiyo kendi haline oynuyo keyifli oluyo ama aksi olursa gercekten agzima ediyo bak yeminle benide aglama krizleri aliyo haliyle alisde baba diyo anne degil anneyi sinirlenince kizinca aglayinca diyo sipa melisam bizde beze 4+gectik haklisin malesef pahali alis bu ara kilo aldi artisida zorluyo 5 gecicez aslinda 7 18 kilo diyo ama alide 11 kilo ama sikiyo nasil oluyo anlamiyorum bacaklarinda izi oluyo bol baglasamda cis siziyo o bezlerden almismiydik hatirlamiyorum melisam esim alicakti ama kullandimmi vallaha hatirlayamiyoeum ama oflum baya mennundu denemek lazim bize bez dayanmiyo alis gunde kackere kaka yapiyo sayamiyorum birde ishal gibi disten bu arada feci bez gidiyo canlari sagolsun babalarinin cebine kuvvetistahi nasil oldu oeki melisam emmesi nasil
Yaa o bacagi sikma olayi bende mkindedeccok oluyo 4 artiya geccembende yakinda oyku 9 kilo
Boyu 72 yuzu tombul amw vcudu o kadarcdegil
Bu aralar topaladi cocukne zamqnmuhallebiyi guzel yese ovzamaj toparliyoo
Ohh iyi yapmissiniz acik hava iyi gelmistir bizde uyudu uyandi meyvesini yedirdim pazara ciktik baligi akipdonduk cay ictim 4 de uykuya yatti yine bes i gecekaljti bwlik sqlata koaturnacq geçti
Hemşire bqlga erken diyi ya benveriyirumyaa haftada bir
Kan değerleri iyi cikti demir kalsiyum falan
Ustahi ilk disteki kadar kotu degil bi sekilde oyqliyarak yediriyorumm
Bazen reklam bazensarki klipleriyle yarisinq kadat ona dalarak yiyoo
Yarisunida anasi sebejlik yapiyoo ole yiyo ben bundan korkuyorum cok furlama ilcak cokkkkk
Kufur ediyorum kirilq kirila guluyoo sipaa
Aciklik fazka dedi hemsire devitivermiyimusun diye sasurdii tabibendee
Sanki olece duruyor dogdugundanberi kuculmedi sankii
Oykude en az uc kere micuyo bazen 4 onunda ishalgibii disten zaarr
Baska bisi wormadin sanirimm
Kafikoy metrosundeki kavgayi izledinni kuzumm
Nadil birbirlerine girdilerr yaavnadilda karistidi ortalığı iyicee it
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?