• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

çok teşekkür ederim canım hosbulduk ..test yaptırıcam kan en garantisi.inşallah vardır.rabbim isteyen herkeze nasip etsin ..haber veririm sonucu ;)
:18:

A.s canim hisgeldin oncelikle dilerim rabbbimden ins vardir gonlune gorw olsun ustune gorerek hamile kalnai cok duydum tabiki mumkundur yeterki nasibinde olsun rabbim nasip etsin evde bir test yapsan olmazmi canim ustw gorerek kaldiysan bulantilar falan supheye dusuruyo ama en garantisi kan ondada negatif korkusu cok iyi anliyorum gonlune gorenolsun canim ins[/QUOTE]

Meraba monum bem geliuorum da kimse olmayinca yazasimda gelmiyo melisam yok kac gundur ins iyodir sen nasilsi bebehim iyimisin pasam nasil

A.s canim hisgeldin oncelikle dilerim rabbbimden ins vardir gonlune gorw olsun ustune gorerek hamile kalnai cok duydum tabiki mumkundur yeterki nasibinde olsun rabbim nasip etsin evde bir test yapsan olmazmi canim ustw gorerek kaldiysan bulantilar falan supheye dusuruyo ama en garantisi kan ondada negatif korkusu cok iyi anliyorum gonlune gorenolsun canim ins

Cnm bende pasami uyutuyorum alis nasil.uyudumu

Günaydın elifim nasılsın bendw hagvalti yapicam yarin kosgeb eğitimlerine gidiyom

Günaydın elifim nasılsın bendw hagvalti yapicam yarin kosgeb eğitimlerine gidiyom

iyiyim moonum koşturuyorum iş yemek aliş deerken uyuttumda oturdum şimdi bu hafta sonmu canım ne kadar kaldı daha yine eşin bakıcak dimi paşamı

günaydın ihi hafta sonları canlar kadınalr gününüz kutlu olsun birr gün değil hergün özel olsun inş

Elifim seninde Kadınlar günün kutlu olsun gittim egitime esim kaynanam bakti sıkıntı yok maşallah

Elifim seninde Kadınlar günün kutlu olsun gittim egitime esim kaynanam bakti sıkıntı yok maşallah

oh oh çok şükür moonum sıkıntı olamsın yaa siz o hırsızları ne yaptınız moonum kaç zamandır aklımda haber varmı tvye verindizmi:26:

Yakaladik hirsizlari cnm bugun gene soymaya gelmiş ler elemen msj atti esim esnaf arkadaslari aradi onlar gitmis hemen kapilari tutmuslar yarin mahkeme var

Yakaladik hirsizlari cnm bugun gene soymaya gelmiş ler elemen msj atti esim esnaf arkadaslari aradi onlar gitmis hemen kapilari tutmuslar yarin mahkeme var

yinemi aynaı kişilermi başka mı bunlar nasıl cesaret ya ama çok sevindim yakalanmalrına hoş akıllanırlarmı orasını bilemem moonum yaa :26:

Aynen cnm ayni kisiler bugun mahkeme vardi kizlarin biri 20 digeri 14 digeri 11 yasinda hepsi kardes esimde zarari karsilasinlar dedi şikâyeti cekicem odediler zarari tabi kamu davasi acilicak 20 yasindaki ile ilgili

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cunku babasi dayı si aglamislar ozur dilemisler

Asemble whatsup ta konuştum iyimis selam soylefi

Vay anasini moonum demek ayni kisiler amma cesarerliler bee yaslaruda kucuk ne diyeyim Allah islah etsin balim yaa sen nasilsin bittimi egitim pasam nasil asemb dunurum neden gelmiyomus hic faceden arkadaslik gondermistim kabul de etmedi dedi. Kesin gorusmek istemiyo cok oLedim eski gunlerimizi heoimizin bi kosturmasi var kimimiz hic gelmiyo melusamda gelmez oldu gecwn bi girdi yazmadan gitti koptuk iyice canlar yaa giriyorum kimseler yok yazmiyorum gelmeyen merak ettigim arkadaslaeim ins iyilerdir canlari sag olsun hepsinin ama iyi olduklarini bilmekde istiyo insan farkli bir duygu iste ayy duygulandim:

Meraba canim hosgeldin kendini tanitirmisin tanisalim

hoşbulduk canım ben özge kuaförüm 5 aydor çocuk deniyorum olmuyor ters rahimliymişim ve geç olucakmış dr.öle söylüyor bu 6.ayım bakalım bir hafta kaldı adetime :( senide tanımak isterim

hoşbulduk canım ben özge kuaförüm 5 aydor çocuk deniyorum olmuyor ters rahimliymişim ve geç olucakmış dr.öle söylüyor bu 6.ayım bakalım bir hafta kaldı adetime :( senide tanımak isterim

Memnun oldum canim ne kadarlik evkisin ters rahimi duymustum ama olanda var sikma canini rabbim ol dedikten sonra hic birsey engel degil benim adinda elif 13 aylik oglum var 25 yasindayim 4 sene olacak eveleneli ev hanimiyim :38:

Back