- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Selam kızlar nasılsınız?Dün sabah kahvaltıyla duruyorum. Açlıktan başım dönüyo.. Niye yemediysm bilmiyorum:)
a.slm oflum neden yemedin emir paşammı koymuyo yaramaz
![KK23 :23: :23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar nasılsınız?Dün sabah kahvaltıyla duruyorum. Açlıktan başım dönüyo.. Niye yemediysm bilmiyorum:)
canım ben burda bir topikte okudum blursam onu sana göndereyimdeoku sen yinede alma o dediğim topikdede almış arkadaşın biri ama olmmış çok çok zaman sonra öğrenmi entersan yani rabbim hayırlı sonuç nasip etsin inş :26:Canim testlerin.hepsini yaptirmistim. Cuma günü doktora gittim. Rahimde kalinlasma var yumurtalık hersey temiz görünüyor dedi doktor kan tahlili yaptir ona göre adet sokturucu vericem dedi kanda natif çıktı ama doktora göstermeye gitmedim ilaç kullanmak istemiyorum . Beklicem en geç cuma tekrar gidicem doktora.
günaydın canım :)) muhabbetinizin arasına girmiyim dedim diii:)))
ya bu kk arada bi cok yavaslıyo zor açıyorum sayfaları beeffff
ya benim halen kafam karışık :18::26:
Bugün keyfli gördüm seni sevindimmm
ne varsa saglıka var tabiiii
ogluşun nasıl umarım ona da bulaşmamıştır...
amin cnaım isteyen herkese nasip etsin biz çok bekledik ama çok şükür inş rabbim herkese tattırı bu güzel duygualrı canım sen tüm tahllileri yaptırdınmı hormon falan bende snin gibi adetlerim gecikidi 7 10 1 ay derken 2 aya kadar olmadım meğerse prolaktin yüksekmiş adeti geciktiriyo :26:yada gebelikte olabilir bizim diğer topikte bir arkadaş 12. gün öğrenmiti çok geç döllenme
canım ben burda bir topikte okudum blursam onu sana göndereyimdeoku sen yinede alma o dediğim topikdede almış arkadaşın biri ama olmmış çok çok zaman sonra öğrenmi entersan yani rabbim hayırlı sonuç nasip etsin inş :26:
olurmu elisim gel gir ne demek kuzum yaa bendede yavaş bazen sinir ediyo beni çok şükür daha iyiyim elisim boşa dememişler herşeyin başı sağlık diye ypok ypok geömededi gece gündüz maskeyle gezdim ona geçmesin diye:26:
Okudum o topigi canim bakalım Rabbim tez zamanda guzel.haber almayi nasip etsin
3 aylık canim ama sıkıntılarımız var ve sonuç ne olursa olsun ben annelik duygusunu tatmak bebegimi en guzel şekilde yetiştirmek istiyorum. Rabbim bu duyguyu taddiracak bebis inş içindedir yoksa bir daha nasip olur mu bilmiyorum
Yok elifm ya yiyesm gelmedi. Şimdi doydum. Yarım ekmek yemişm. Üç bardak çay içtim şaka gibi. Ben hala adet olmadım of of
ya ben sen yoksun diye cıkmıştım akşam girdim en son ama resimler ucmuş tabii kısmet olmadı yaaa
doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? orda belli olur artık... bende boş kese durumunu yaşadım ama hiç kan degerlerimi ölçtürmemiştim.. boş değildir yaa neden olsun ki:)) inşallah değildir yanii
canım 6. haftalıkken gidicem. 11/04 te gittim 4 haftalıktı. doktor çağırmadı. ama netten araştırma yaptım.3. aya kadar 2 haftada bir kontrole gitmek gerekiyomuş.. yani 25/04 te gidicem 6 haftalık olduğunda. o zamanda kese içindeki görülebilir.... ama hiç midem bulanmıyo benim ya normal mi??? boş kese olmasın nolur nolur nolur rabbim..
Asebmmm h geldnn bcmm geçmiş olsunnnSlm kuzularm nasilsinz
10 aşidan kaldi 2 tane ama ben hala iyilesemedm yutkunamiyorum burnum tikali okaa ilacta ictm fayda etmedi yada az fayda etti yarina randevu aldm tkr gtcem dr a
elfm sende hasta olmussun gecmis olsun bidenemm
moonum pek gelemiyosun topige fatih pasa rahat birakmiyo sanirsam :)
essue cnm bence tren olan guzel
duygu cnm evlilıgnde sorun varsa bebis dusunme deîm
uglyduck hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasıp etsin inş
canım 6. haftalıkken gidicem. 11/04 te gittim 4 haftalıktı. doktor çağırmadı. ama netten araştırma yaptım.3. aya kadar 2 haftada bir kontrole gitmek gerekiyomuş.. yani 25/04 te gidicem 6 haftalık olduğunda. o zamanda kese içindeki görülebilir.... ama hiç midem bulanmıyo benim ya normal mi??? boş kese olmasın nolur nolur nolur rabbim..
hosbuldumm kevserim sagolasin bu havalar hasta ediyo valla dikkat edin bacim bebislede hastalik cok zor oluyoAsebmmm h geldnn bcmm geçmiş olsunnn
hosbuldumm kevserim sagolasin bu havalar hasta ediyo valla dikkat edin bacim bebislede hastalik cok zor oluyo
hehe yerim ben onun ilgi istemeleriniOlmamı bacım olur tabii zor bizim cadıda beşiğinde oynuyor çırpınıyor ağlıyo ilgi istiyor bn biraz seviyim geliyin hemfe emziriyimmmm