Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Canim testlerin.hepsini yaptirmistim. Cuma günü doktora gittim. Rahimde kalinlasma var yumurtalık hersey temiz görünüyor dedi doktor kan tahlili yaptir ona göre adet sokturucu vericem dedi kanda natif çıktı ama doktora göstermeye gitmedim ilaç kullanmak istemiyorum . Beklicem en geç cuma tekrar gidicem doktora.
canım ben burda bir topikte okudum blursam onu sana göndereyimdeoku sen yinede alma o dediğim topikdede almış arkadaşın biri ama olmmış çok çok zaman sonra öğrenmi entersan yani rabbim hayırlı sonuç nasip etsin inş :26:
günaydın canım :)) muhabbetinizin arasına girmiyim dedim diii:)))

ya bu kk arada bi cok yavaslıyo zor açıyorum sayfaları beeffff
ya benim halen kafam karışık :18::26:
Bugün keyfli gördüm seni sevindimmm
ne varsa saglıka var tabiiii
ogluşun nasıl umarım ona da bulaşmamıştır...

olurmu elisim gel gir ne demek kuzum yaa bendede yavaş bazen sinir ediyo beni çok şükür daha iyiyim elisim boşa dememişler herşeyin başı sağlık diye ypok ypok geömededi gece gündüz maskeyle gezdim ona geçmesin diye:26:

amin cnaım isteyen herkese nasip etsin biz çok bekledik ama çok şükür inş rabbim herkese tattırı bu güzel duygualrı canım sen tüm tahllileri yaptırdınmı hormon falan bende snin gibi adetlerim gecikidi 7 10 1 ay derken 2 aya kadar olmadım meğerse prolaktin yüksekmiş adeti geciktiriyo :26:yada gebelikte olabilir bizim diğer topikte bir arkadaş 12. gün öğrenmiti çok geç döllenme

canım ben burda bir topikte okudum blursam onu sana göndereyimdeoku sen yinede alma o dediğim topikdede almış arkadaşın biri ama olmmış çok çok zaman sonra öğrenmi entersan yani rabbim hayırlı sonuç nasip etsin inş :26:

olurmu elisim gel gir ne demek kuzum yaa bendede yavaş bazen sinir ediyo beni çok şükür daha iyiyim elisim boşa dememişler herşeyin başı sağlık diye ypok ypok geömededi gece gündüz maskeyle gezdim ona geçmesin diye:26:

Okudum o topigi canim bakalım Rabbim tez zamanda guzel.haber almayi nasip etsin

3 aylık canim ama sıkıntılarımız var ve sonuç ne olursa olsun ben annelik duygusunu tatmak bebegimi en guzel şekilde yetiştirmek istiyorum. Rabbim bu duyguyu taddiracak bebis inş içindedir yoksa bir daha nasip olur mu bilmiyorum

3 aylık canim ama sıkıntılarımız var ve sonuç ne olursa olsun ben annelik duygusunu tatmak bebegimi en guzel şekilde yetiştirmek istiyorum. Rabbim bu duyguyu taddiracak bebis inş içindedir yoksa bir daha nasip olur mu bilmiyorum

inş herşey gönlüne göre olur canım çok güzel bir duygu bir o kadarda ağır sorumluluk yüzdn hayırlısını istemek lazım her zaman rabbim seninde gönlüne göre versin inş beklentini umudunu boş çıkarmasın:38:

Yok elifm ya yiyesm gelmedi. Şimdi doydum. Yarım ekmek yemişm. Üç bardak çay içtim şaka gibi. Ben hala adet olmadım of of

ya ben sen yoksun diye cıkmıştım akşam girdim en son ama resimler ucmuş tabii kısmet olmadı yaaa:53::50:

doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? orda belli olur artık... bende boş kese durumunu yaşadım ama hiç kan degerlerimi ölçtürmemiştim.. boş değildir yaa neden olsun ki:)) inşallah değildir yanii

canım 6. haftalıkken gidicem. 11/04 te gittim 4 haftalıktı. doktor çağırmadı. ama netten araştırma yaptım.3. aya kadar 2 haftada bir kontrole gitmek gerekiyomuş.. yani 25/04 te gidicem 6 haftalık olduğunda. o zamanda kese içindeki görülebilir.... ama hiç midem bulanmıyo benim ya normal mi??? boş kese olmasın nolur nolur nolur rabbim..

Slm kuzularm nasilsinz
10 aşidan kaldi 2 tane ama ben hala iyilesemedm yutkunamiyorum burnum tikali okaa ilacta ictm fayda etmedi yada az fayda etti yarina randevu aldm tkr gtcem dr a

elfm sende hasta olmussun gecmis olsun bidenemm

moonum pek gelemiyosun topige fatih pasa rahat birakmiyo sanirsam :)

essue cnm bence tren olan guzel

duygu cnm evlilıgnde sorun varsa bebis dusunme deîm

uglyduck hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasıp etsin inş

canım 6. haftalıkken gidicem. 11/04 te gittim 4 haftalıktı. doktor çağırmadı. ama netten araştırma yaptım.3. aya kadar 2 haftada bir kontrole gitmek gerekiyomuş.. yani 25/04 te gidicem 6 haftalık olduğunda. o zamanda kese içindeki görülebilir.... ama hiç midem bulanmıyo benim ya normal mi??? boş kese olmasın nolur nolur nolur rabbim..

Cnm. Bmm üzülme inşş hamilesin görücwksin kesesiyi hmn başlamaz belki miğde bulantıların üzülme beşkide öiğde bulantın hiç olmucakk

Slm kuzularm nasilsinz
10 aşidan kaldi 2 tane ama ben hala iyilesemedm yutkunamiyorum burnum tikali okaa ilacta ictm fayda etmedi yada az fayda etti yarina randevu aldm tkr gtcem dr a

elfm sende hasta olmussun gecmis olsun bidenemm

moonum pek gelemiyosun topige fatih pasa rahat birakmiyo sanirsam :)

essue cnm bence tren olan guzel

duygu cnm evlilıgnde sorun varsa bebis dusunme deîm

uglyduck hayirli olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasıp etsin inş
Asebmmm h geldnn bcmm geçmiş olsunnn

Cnm nedn canini sıkıyosun aklina boyle seyler getirme bile hem bi gariplik olsaydi dr soylerdi
hem mide bulantilari 7. haftalarda felen basliyo daha erken yani bide herkesde bulantida olmuyo anliyorum seni panik yapıyosun ama bosa yoruyosun kendini hep olumlu dusun benim bebısim saglikli de ve oyle olsun

hosbuldumm kevserim sagolasin bu havalar hasta ediyo valla dikkat edin bacim bebislede hastalik cok zor oluyo

Olmamı bacım olur tabii zor bizim cadıda beşiğinde oynuyor çırpınıyor ağlıyo ilgi istiyor bn biraz seviyim geliyin hemfe emziriyimmmm

Olmamı bacım olur tabii zor bizim cadıda beşiğinde oynuyor çırpınıyor ağlıyo ilgi istiyor bn biraz seviyim geliyin hemfe emziriyimmmm
hehe yerim ben onun ilgi istemelerini :nazar: tmm kuzum sen oynas yavrucunla bende oglusun camşırlarini katlayip yerleştireyim

Back