evet az emdğinden ama veriyorumda ööö yapıyo kusuvak üstelesem ne yapsamki yaaa
dünürüm birde bu elrini emiyo engel olamıyorum hiç ksrnı tok olsada olasada emiuo yada omuzuma yatırsam omuzuna yanağıma dalıyo normalmi:26:
yuarın bi günde fatihcik kapatacak dizilerin filmlerin en onemli yerinde benle ilgilenın diye
canım senın araban ne markaydı cok kez sordum sana ya gormedin yazımı.
bıde oda takımı yapmısmıydıkn fatihe yaptıysan bi resmını koysan be kuzu fikir olur bizede.
enemm moonum gelmis nasilsin kuzumelfimi normal o parmağını uzatsan onuda emer ilk 4-5 aya kadar öyle emme refleksleri yüksek dönem
papatyam dijitaldenmi çektin resimleri öyleyse boyut büyüktür yüklerken dikkt et bakalım kırmızı bir işaret çıkıyomu karşısında:26:
geldim canım oğlum durmuyo sabahları pek bu saatlerde ancak geliyorum evi topla kahvaltımı yaptım uyuttum altını değiştirdim derken bu saat oldu halada tam uyumuyo sürekli uyanıyo nedense gece full uyudu emmey bil 1 kere kalktı oda 2 dk nedense emmeside az bilemeidmki neyi var papatyamn demek sezeryan dedikuzum senin sağlığın söz konusu ne yapıcaksın keşke normal olsaydı ama imkanlar el vermeyince ne yapıcaksın canım snein sağlığın geliyo başta sen olucaksınki ona bakıcaksın annesi ama 3 milyar fazlaymış başka hasytanede seniniçin olmuyo dimi Allah yardımcınız olsun papatyam hayırlı bir kapı açsın iş :26::26:
dünürüm birde bu elrini emiyo engel olamıyorum hiç ksrnı tok olsada olasada emiuo yada omuzuma yatırsam omuzuna yanağıma dalıyo normalmi:26:
kuzum uyuttumda geç yazdım kusuruma bakma bende öyle yaptım canım ama yemedi bücür anladı yine almadı malaesefKuzum agustos annelerindeki bazi kızlardada bi gögsu emmeme gibi durumlar olmustu misal bebis sol gögsu emmiyosa bebisi sag gogsu emer pozisyonda bi ufak yastiga yatir şeklini bozmadan soldan emzir kuzum umarim anlatabilmisimdir kuzumm sende boyle dene bakalim senin kuzucuk emcekmi ins emer cnm arkadasim
hee aynen iki elini birden emmeye kalkıyo diyorum çok lezzetli sanırsam emmei böyle emmiyo sıpaCok normal kuzum birak emsin hatta drlar engellemeyin diyolar benimkide epey vakit yedi yumruklarini
ee emsin o zaman moonum zati emiyda şapur şupurrelfimi normal o parmağını uzatsan onuda emer ilk 4-5 aya kadar öyle emme refleksleri yüksek dönem
aynen kuzum ondan yüklenmiyodur küçültmen gerekir bende yükledim küçülttümde Alah yardımcın olsun papatyam sezeryanda bakanın olucakki rahat olasın öte türlü de tehlikeli ne bileiym kuzum etmezmiyim ederim duamı canım benim rabbim büyük hayırlı bir kapı açar belki:26::26:resimleri dijitalle çektim ondan olmuyo dmek.oğlunun emmesini dert etme hemen bi öğün az emer bi öğün çok,bişeyi yok bence.benim mevzuda böyle canım.başka yere gitmeye korkuyorum alaka göstermezler die.herşey Allahtan tabi buna kesinlikle inanıyorum ama.bi sorun çıksa ben sezaryenliyken bizimkiler ayakta uyur beceremezler bişeyleri çözmeye.nasip dualarını eksik etme arkadaşım.
ellerine eldiven giydir elif alışmasın.ama normal bi davranış merak etme.yerim ben onu...
enemm moonum gelmis nasilsin kuzum
kuzum uyuttumda geç yazdım kusuruma bakma bende öyle yaptım canım ama yemedi bücür anladı yine almadı malaesef
hee aynen iki elini birden emmeye kalkıyo diyorum çok lezzetli sanırsam emmei böyle emmiyo sıpa
Huu nere kayboldunuz bebisler costumu yoksam) bende tıkındim simci sıcak biseyler icıyorum hazir çağatay paşa uyuyoken keyif yapıverem )
bence senin kayanan aç ama akla aç ey yarebbim yaaa kadın bozmuş kafayı dimek diş çıakrıyo kuzum kaşoıdığına göre yerim ben paşamaı yaaa daha dün hamileydin gün sayardık şimdi kaç aylık oldu maaşallah kuzumaaaelifim normal tabi emmesi birkaç aya geçer merak etmede engellemede :) benim kaynanam severken elini ağzına yaklaştırıyordu aç bu çcuk aç diyordu eskiden aç maç değil diye diye laf yetiştirmekle geçiyordu günümüz şimdi yapmıyor artık gerçi şimdide diş kaşıntısı var ne bulursa ağzına sokup ısırıyor:)))
Ne kusuru cnm benim uyusun tatli kuzuda anası rahat etsin dimek yemedi akilli bebis
Hehe bu bebişler alem kuzum cok seviyolar kendi ellerini
iyiyi m cnm aslında pek iyi değilim romatizma ağrılarım var kaynanam gelmişti ya ondan sonra stres sıkıntıdan başladı minosetsiz duramıyorum en azından oğlum yaşına gelene kadar inşallah emzirebilirim.siz nasılsınız paşam nasıl bende oğluma çorba yapmaya gitmiştim brokoli havuç bulgur az bişi zeytinyağı azıcık su sonra bilendirdan geçirip vericem:))))))))))) ay bu ek gıda zor yav önceden ver memişi tamam
emzirirsin Allahin izniyle cnm arkadasim yeterki kendini cok yîpratma bu kv lerin hepsini gebertmek istiyorummm
Oh mis gibi kuzum annecigini uzmeden bitiriversin pasabende şehriye corbasi yaptm uyaninca yedircem bakalim
sorma ekgıda zor iş sanki bir savaş 2 gidım yiycek diye sekilden sekile giriyoruz valla
elifim haklısın , işte bizimde imtihanımız kaynana heralde .ne yapalım rabbim akıl fikir versin bendende uzak olsun en güzeli.ya büyüdüler sıpalar seninki bile kocaman oldu maşallah subhanallah
Sagol kuzum beniımm ilk baslarda ayri bi zor kuzum daha sık emiyo cabuk uyaniyo anneyle daha içice oluyolar amaan zor iş annelıkuyutuyorum sürekli uyanıyo sıpa yemeğimiible yapamdım bugün yaa ohh afiyet olsun cnım
sorma yaa yemei bücürük aman uyumadıki açtı gözleirni büzdü duadklarını bakınıyo sıpa ninni açtım sustu inş uyur seviyo bu ninniyi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?