• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Suan yok sanırım aksam uzerı yazmıs herkez yorum yap mıstaorda gordum kuzu yok dıyebısı yazmafım kıza

hakkında hayırlısı olsun inş hamile kalabiliyo ama rabbim hayırlı hamileik nasip etsin inş sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin hilalim çoktan haketti bunu ömelisam :17:

kımsecıkler yok gene :1::1:kac gundur gıremıyorum prensesım hastaydı kac fgundur perısan ettı benı iyilestık şimdide dişle ugrasıyoruz kızlar ya :47::47: elifim dogurmadınmı tatlım şimdi heycan baslamıştır artık rabbım bıavazda kurtarsın senı canım :21: :38::38:

bayanlar benım takvımı bi okuyun len benım popomda kahverengi leke var kuccuk demek o yagdanmıs ya la. bıde eskiler cılek falan bişi yeyince nerene surersen oranda leke olur derler hepısı yalanmıs bacılar bunların. :9::9:

kıs nerende leke var:)) yeni mi cıktı???
ben dün çilek yedim kızlardan biri sürme bi yerine dedi ne alakaaa yaaaa dedim:D
ben inanmıyorum ona
ama birinden habersiz yer sürersen olur ona inanıyorum bakkk .
bide çig cigeri ellemiceksin..
aman ömrüm boyunca cigeri ellemmişim hamileliğimde cok da lazım değil.....

kımsecıkler yok gene :1::1:kac gundur gıremıyorum prensesım hastaydı kac fgundur perısan ettı benı iyilestık şimdide dişle ugrasıyoruz kızlar ya :47::47: elifim dogurmadınmı tatlım şimdi heycan baslamıştır artık rabbım bıavazda kurtarsın senı canım :21: :38::38:

sevdacm günaydın... beni hatırlayamabilirsin Elibeses ben Meg in topiğinden...
kızınla ugrasıyosun dimi:))) diş cıkarma zamanı cok sancılı yawww Allah kolaylık versin..
Eskiler dermiş ya cocugumun hasta olduguna yanmıyorum da huyu değişti ona yanıyorum diye şimdi huyu da değişir...

Elifcim son günleri belki normal dogurur sancıları varmış

inş melisam sen girmeszdn kaşmalrı kuzum keyfinmi yok sanki bana öyle geliyo:26:

yok canım bı sorun yok esim pcdeydi bende telden dizi izlerken bi bakıyım dediydim topıge. aksamları acıyorum arada kımse olmayınca yazmıyorum bişi.
of bugun iyiki gitmemişim karsıya nasıl bı ıshal agrı zor atıyorum kendşmş wcye:9::9:
neyse bugun son gun kuzu.
anma bırazdan marmara forma gecerim ben sıkıldım iyice iki saat dolanır ogleden sonra doneriim eve. ,

kıs nerende leke var:)) yeni mi cıktı???
ben dün çilek yedim kızlardan biri sürme bi yerine dedi ne alakaaa yaaaa dedim:D
ben inanmıyorum ona
ama birinden habersiz yer sürersen olur ona inanıyorum bakkk .
bide çig cigeri ellemiceksin..
aman ömrüm boyunca cigeri ellemmişim hamileliğimde cok da lazım değil.....

yok gulum dogum lekesi o popomda var bı tane bebek üşümesin diye kahverengi bı yag olusuyomus rahımde bebegi sarar o dogumda leke olusturabiliyomus ondan bahzediyodum yanı ole cigermıs cılekmıs onlar ypmıyomus kuzu.
nasıl gidiyo hamılelik ben bir kılodan fazla verdim bu haplar benı mahvetti ya allahtanm bugun son.

günaydın kızlar naıslsınız melisam gelmişin çıkmışşın ben pek iyi dğeilim şişiyorum ndense akşam burda oturuken sol ayağım ve eşlim nasıl şiştiğinbi hissettim böyle yumruk yapamadım ayak parmakalrımı hissedemdim çıktım uzandım çorabımı çıkardımki nasıl şimiş anlatamam sağdada var ama sol daha fena eşim ayaklaırmı uzattı yukarı biraz masaj yaptı indi ama yinede şişlik var doktorasordum dün normal dedi rtansiyonum ölçüldü normal çıktı eşimde kızıyo sabahtan beri dılarda gezdin eve geldin pcdesin senin ayakalrını dikip yatmna laızm diye korktum ama kendimi öyle görünce yüüzmde bile şişlik var gözleirm içerde duruyo böyle sabahalrı özellikle:26::26::26:

hoşgeldin sewdam çok geçmiş olsun canım benim prensesim hastamı oldu yer onu teyzesi dikkat et annesi hasta olmasın kuzum dişleri çıkıyosa vay halinize kimden duyuyosam çok zorluk çekiyoruz diyolar Allah kolaylık versin canım benim sorma az kaldı bekliyoruz bakalım nasibi ne zaman teyzesi hayırlısıyla gelsin inş AMİNNNNN
sevdacm günaydın... beni hatırlayamabilirsin Elibeses ben Meg in topiğinden...
kızınla ugrasıyosun dimi:))) diş cıkarma zamanı cok sancılı yawww Allah kolaylık versin..
Eskiler dermiş ya cocugumun hasta olduguna yanmıyorum da huyu değişti ona yanıyorum diye şimdi huyu da değişir...

Elifcim son günleri belki normal dogurur sancıları varmış
inşşş elisim inşşş hayırlısıyla gelsin artık çok zorlanıyorum artık baya bir zor oluyo :50:
yok canım bı sorun yok esim pcdeydi bende telden dizi izlerken bi bakıyım dediydim topıge. aksamları acıyorum arada kımse olmayınca yazmıyorum bişi.
of bugun iyiki gitmemişim karsıya nasıl bı ıshal agrı zor atıyorum kendşmş wcye:9::9:
neyse bugun son gun kuzu.
anma bırazdan marmara forma gecerim ben sıkıldım iyice iki saat dolanır ogleden sonra doneriim eve. ,

heee anladımmmm iyi aman sorun olmasında melisam bnende akşamları girmediğimden sanıyorumki sizde girmiyosuuz görüğnce dişdimki birşeymi varr gitmedin hee karşıya ama çıkıcaksın sonuçta oda yeter melisam hava bir güzelki vallaha çık gez hava al ohhh belkim birşeyler alırsın cimmcimeme :emir_bebek:

günaydın kızlar naıslsınız melisam gelmişin çıkmışşın ben pek iyi dğeilim şişiyorum ndense akşam burda oturuken sol ayağım ve eşlim nasıl şiştiğinbi hissettim böyle yumruk yapamadım ayak parmakalrımı hissedemdim çıktım uzandım çorabımı çıkardımki nasıl şimiş anlatamam sağdada var ama sol daha fena eşim ayaklaırmı uzattı yukarı biraz masaj yaptı indi ama yinede şişlik var doktorasordum dün normal dedi rtansiyonum ölçüldü normal çıktı eşimde kızıyo sabahtan beri dılarda gezdin eve geldin pcdesin senin ayakalrını dikip yatmna laızm diye korktum ama kendimi öyle görünce yüüzmde bile şişlik var gözleirm içerde duruyo böyle sabahalrı özellikle:26::26::26:

geldim cıktım ya dısarı cıkarım diye yok ya evde temızlık yapayım barı ben bu ishalle yarım saatlik yolu bıle cekemem yanı.
allah allah elifim ya nıye sısıyonkı normalmı bunlar kuzu ya. hay allah dogursanda kurtulsan artık ya kıs siskinkilter ıhmal edilecek bişi degil bak takıp et devam ederse aldır sezeryanla allah korusun odem toplarda kuzenımın cigerlerine kadar su toplamıstı fark etmemıstı sonrasında kızcagız bebegişni emzıremedi hıç kalp hastası oldu cıktı dogumdan sonra kalbıne kadar gelmıs su ya. allah korusun bacım dıkkat et ihmal etme baktın daha kotusun git doktora ne yapcaksa yaosın ya bı tansiyonmu yapıyoda tansıyonun normal deyip sepetkliyo senı. :47::47:

elifim canım sabah 8 de uyandım ondan sonraki uykumda bı ruya gördüm burnuma parmagımı sokuyorum bi bakıyorum kan
ona bakıyım dedim netten kan damlamıyo sadece işaret parmagıma geliyo sasırıyorum cok acık kısrmızı degil normal kan kırmızısı koyu kan için sakat cıocuk diyo cok tırttım ben ya nerden baktıysam. artık renkli ultrosona kadar içim içi:5::5::5::5::5:mi yer kusu ya.

kuzum bende okadar aptal rüylar gördüm ki,gebelik hormonlarından bu haftalarda korkulu rüya görmek çok normalmiş.rüya hayra yorulursa hayır olur derler.kötü düşünme lütfen

geldim cıktım ya dısarı cıkarım diye yok ya evde temızlık yapayım barı ben bu ishalle yarım saatlik yolu bıle cekemem yanı.
allah allah elifim ya nıye sısıyonkı normalmı bunlar kuzu ya. hay allah dogursanda kurtulsan artık ya kıs siskinkilter ıhmal edilecek bişi degil bak takıp et devam ederse aldır sezeryanla allah korusun odem toplarda kuzenımın cigerlerine kadar su toplamıstı fark etmemıstı sonrasında kızcagız bebegişni emzıremedi hıç kalp hastası oldu cıktı dogumdan sonra kalbıne kadar gelmıs su ya. allah korusun bacım dıkkat et ihmal etme baktın daha kotusun git doktora ne yapcaksa yaosın ya bı tansiyonmu yapıyoda tansıyonun normal deyip sepetkliyo senı. :47::47:

anacım kötüğdürki o ishalde vallaha bitsin gitrsinde rahatla :1:melisam vallaha şilişlk oluyodu ama dün birden şiştimimi anladım hani o korkuttu doktor şişlik normal diyo benim eltimde şişlmiştiki doğuma yakın 43 numara erkek terliği olmuyodu düün bendede oldu işte oturmak ayakları sarkıtmak iyi dğeilmiş zaten doktor dedi brişey olursa hani şikayetin direk gel hafta sonu rahat geçerse beklerim yoksa giderim özele alınması gerekiyosa aldırırım kuzum aslında biraz tuzlada alakalı sanırım dün eve geldiğimde bir koca tava patataes kızarrtım ketçapladım bolca üzeirnede baya tuz serptim gümnlük böyle tuz tüketimim oluyo son günleredede olurmuş diyolar inş kötü birşey olmaz ama korkuttun beni şimdi takipte olayuımda olmadı gideirm hastaneye hemen melisam arada tansiyonunu öçlçtür dedi yarın gidicez öçltürmeye böyle 2 günde bir ölçtürelim diyorum kuzeninde çok geçmiş olsun neler yaşamaış kuzu yaa Allahım kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucağoımıza inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:26:

kuzum bende okadar aptal rüylar gördüm ki,gebelik hormonlarından bu haftalarda korkulu rüya görmek çok normalmiş.rüya hayra yorulursa hayır olur derler.kötü düşünme lütfen

papatyam hoşgeldin canım nerelerdesin sen merak ettim bugün 3. gün girmeseydin aklım kalıcaktuı:20::17:

anacım kötüğdürki o ishalde vallaha bitsin gitrsinde rahatla :1:melisam vallaha şilişlk oluyodu ama dün birden şiştimimi anladım hani o korkuttu doktor şişlik normal diyo benim eltimde şişlmiştiki doğuma yakın 43 numara erkek terliği olmuyodu düün bendede oldu işte oturmak ayakları sarkıtmak iyi dğeilmiş zaten doktor dedi brişey olursa hani şikayetin direk gel hafta sonu rahat geçerse beklerim yoksa giderim özele alınması gerekiyosa aldırırım kuzum aslında biraz tuzlada alakalı sanırım dün eve geldiğimde bir koca tava patataes kızarrtım ketçapladım bolca üzeirnede baya tuz serptim gümnlük böyle tuz tüketimim oluyo son günleredede olurmuş diyolar inş kötü birşey olmaz ama korkuttun beni şimdi takipte olayuımda olmadı gideirm hastaneye hemen melisam arada tansiyonunu öçlçtür dedi yarın gidicez öçltürmeye böyle 2 günde bir ölçtürelim diyorum kuzeninde çok geçmiş olsun neler yaşamaış kuzu yaa Allahım kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucağoımıza inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:26:

elifim şişmen normal bencede,artık yolun sonu geldi inşallah.ama tansiyonunda ani bir yükselme falan olursa yada bir ayakta diğerinden daha abartılı bir şişme vs mutlaka dr a git derim.benim ayaklarım şimdiden büyüdü.yumak yumak şiş gibi geliyo kaldırmadanda geçmiyo canım.

papatyam hoşgeldin canım nerelerdesin sen merak ettim bugün 3. gün girmeseydin aklım kalıcaktuı:20::17:

canım benim aklım hep sizdeydi ama.açamadım neti.bu imansızlar izin bişey vermediler bu hafta köle gibi 7 gün çalışcam.salıda haseki hastanesine gittim tahlil vs yaptırdım.gerildim yoruldum eve geldim uyuyakaldım.msn adreslerimizide yazsakta ondan haberleşsek arada.çünkü burda yazdıklarınızın hepsini okumaya yetişemiyom kuşum.

Back