• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisam yarın gidecek olursan haber et olurmu kalırmısın dönermisin diye merak etmiyim hafta sonu zaten girememde eşim evde olursa yarından sonra havalar düzeliyo gez ama yinede sıkı giy bak atlatamadın melisam ona göre kuzum:38:

papatyamda girmiyo 2 gündür nerelerde acaba merak ediyorum geldiğinde yaz emi kuzum:26:

melisam yarın gidecek olursan haber et olurmu kalırmısın dönermisin diye merak etmiyim hafta sonu zaten girememde eşim evde olursa yarından sonra havalar düzeliyo gez ama yinede sıkı giy bak atlatamadın melisam ona göre kuzum:38:

Cabımgıdrsm ordan gıder sem yazarım ordan ana buyuk ıhtımalle gitmem

melisam eşim geldi çıkıyorum ben kuzum seni çok öpüyorum göürrşüz canım benim :54::54::54::54::54:

Yenegımıde yedım geldım
Ayse sen o kadar duduk tehlikem yok demısın ben sankı var demişşsın gıbı yorum yapmısım
Kusura bakma kafan yogundu anlamamısım
Estağfurullah:26: Kasıklarımda arada ağrılar oluyor dediğim için vermiş onu eşim hatırlattı az önce :9: Bunadım sanırım:9:

Elifff bi onceki sayfaya yazdigim mesaji okumadin sanirim.....

hoşgeldin oflum okumaz olurmuyum kuzum okudum yazdım bende sana nasılsın güülüm toparlşadınmı kendini bende kaç gündür girmeyince merak ettim gelmiyosun diye inş kötü birşey yoktur dedim daha dün yazdım hemde galiba neler yaşamışşın olfum yaa çok büyük geçmiş olsun cnaım benim:26:

hoşgeldin oflum okumaz olurmuyum kuzum okudum yazdım bende sana nasılsın güülüm toparlşadınmı kendini bende kaç gündür girmeyince merak ettim gelmiyosun diye inş kötü birşey yoktur dedim daha dün yazdım hemde galiba neler yaşamışşın olfum yaa çok büyük geçmiş olsun cnaım benim:26:

Hosblduk canim sorma sozde usutmk diyolardi ma nnler oldu hayrlisi artikkk

Hosblduk canim sorma sozde usutmk diyolardi ma nnler oldu hayrlisi artikkk

o kadar iğne ilaç boşa kullandın meğerse sebep ne imiş oflum paşam nasıl yokluğunda ne yapmış sütünü nasıl verdin kuzum iyimisin şimdi:26:

Kıslar ıyı aksamlar keyıfler nadıl
Benım bagırsaklar yıne cok agrıyo ya ıshal agrısı sırubu bıraktım ya denek antıbıyotık yspıyomus neysekı yarın son gın bıtaın de kurtuluyum 1.5 kılo gıttı umatım bebısıme zararı olmamıstır
Hılale uzuldum ya degerı 5 cıkmıs cok dusuk yoktur bışı demıs moralı yerlerde kızcagızın ya;((

Kıslar ıyı aksamlar keyıfler nadıl
Benım bagırsaklar yıne cok agrıyo ya ıshal agrısı sırubu bıraktım ya denek antıbıyotık yspıyomus neysekı yarın son gın bıtaın de kurtuluyum 1.5 kılo gıttı umatım bebısıme zararı olmamıstır
Hılale uzuldum ya degerı 5 cıkmıs cok dusuk yoktur bışı demıs moralı yerlerde kızcagızın ya;((

oyy yavrum kilomu verdin sen korkma kuzum yedikten sonra bebeişe birşey olmaz için rahat olsun hilal testtmi yaptı ben girtdim topiğede okumadım kız kimse yoktu diye çıktım hemen dur bir bakayım iyide 5 gebeliktir geçenlerdeki kontrolumde kadının 3.5 çıktı yeni gebelik dedi doktorum onun nasıl olmuyomuş toşipktemi şimdi

o kadar iğne ilaç boşa kullandın meğerse sebep ne imiş oflum paşam nasıl yokluğunda ne yapmış sütünü nasıl verdin kuzum iyimisin şimdi:26:

Aynen canim ya sorma yavrum yoklugumda aglamis hep mama vwemis kaynanam gelincw emzirmeye basladim
Sutum suan fazla gelmiyo bisey yiyemedigim icin mama takviyeli dwam ediyoruZ. Sennde az kalmis masallahhh :)))

Aynen canim ya sorma yavrum yoklugumda aglamis hep mama vwemis kaynanam gelincw emzirmeye basladim
Sutum suan fazla gelmiyo bisey yiyemedigim icin mama takviyeli dwam ediyoruZ. Sennde az kalmis masallahhh :)))

oy kıyamam ben ona canım benim yaa sneinde nasıl zorluklarla geçiyo oflum yaa Allahım sağlık sıhhat versin sanada oğluşunada evet az kaldı benimde çok şükür bekliyoruz bakalım ne olucak nasıl olucak kuzum:26:

oyy yavrum kilomu verdin sen korkma kuzum yedikten sonra bebeişe birşey olmaz için rahat olsun hilal testtmi yaptı ben girtdim topiğede okumadım kız kimse yoktu diye çıktım hemen dur bir bakayım iyide 5 gebeliktir geçenlerdeki kontrolumde kadının 3.5 çıktı yeni gebelik dedi doktorum onun nasıl olmuyomuş toşipktemi şimdi

Suan yok sanırım aksam uzerı yazmıs herkez yorum yap mıstaorda gordum kuzu yok dıyebısı yazmafım kıza

Can ılac kullanıyomusın sen

Guzel beslenısen sutun artar uzulme sn emı açıgı kapatırsınız bol bol emsır sen emı kuzu

Back