anacım kötüğdürki o ishalde vallaha bitsin gitrsinde rahatla melisam vallaha şilişlk oluyodu ama dün birden şiştimimi anladım hani o korkuttu doktor şişlik normal diyo benim eltimde şişlmiştiki doğuma yakın 43 numara erkek terliği olmuyodu düün bendede oldu işte oturmak ayakları sarkıtmak iyi dğeilmiş zaten doktor dedi brişey olursa hani şikayetin direk gel hafta sonu rahat geçerse beklerim yoksa giderim özele alınması gerekiyosa aldırırım kuzum aslında biraz tuzlada alakalı sanırım dün eve geldiğimde bir koca tava patataes kızarrtım ketçapladım bolca üzeirnede baya tuz serptim gümnlük böyle tuz tüketimim oluyo son günleredede olurmuş diyolar inş kötü birşey olmaz ama korkuttun beni şimdi takipte olayuımda olmadı gideirm hastaneye hemen melisam arada tansiyonunu öçlçtür dedi yarın gidicez öçltürmeye böyle 2 günde bir ölçtürelim diyorum kuzeninde çok geçmiş olsun neler yaşamaış kuzu yaa Allahım kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucağoımıza inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:26:
canım korkutmak için yazmadım ıhmal etme takıp et bu durumu dıye yazdım e be elifim o zaman tuz yapmıstır azcık az ye tuzu . diyom ya bende cok tuz kullanırım bakalım tuzu yasaklayınca ne yapcam bişidende lezzet almam ya.