• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Cano sana öm attım geldımı
dur bakayım melisam görmedim ki
Yoruldun sen kuzu gıtte uzan azcık sabahtan berı bak goZun bıle yorulmus dorun ne etsınnnn;))
yok kuzum eşim gelene kadar durum balık temizlneicek tmazde yıkanıcak yapayım diyorum onalrı
Kıs cok guldum bende yanlıs yazmısım ama dusuk yerıne duduk yazmısım telden olunca harfler cok yakın bole oluyo

Allah seni düdük hee telden olunca zr oluyo kuzum yaa yazmak:30:

selam kızlar nasılsınızzz... size kötü haberim var..
hani ben sürekli ağrı çekiyodum yaa mide ağrısı falan.. pazartesi günü fenalaştım gene.
özele gittik ben bişey yapamam araştırmaya gidin dedi. eşimde bezm-i alem tıp takültesine götürdü.. 9 saat sancı çektim..
yapılan ultrason tahlil sonuçları falan derken meğersem safra kesemde taş ve iltihaplanma oluşmuş ağrıların sebebi buymuş..
4 gündür hastanedeyim oğluma kaynanam baktı. ve ben dün ameliyat oldum safra kesemi mecburen aldılar.... bugün geldim eve.. göbüşten girildiği için azıcık ağrım var dikişlerim acıyorr.. öyle işte bu da olacakmış...

hani ben sürekli ağrı çekiyodum yaa mide ağrısı falan.. pazartesi günü fenalaştım gene.
özele gittik ben bişey yapamam araştırmaya gidin dedi. eşimde bezm-i alem tıp takültesine götürdü.. 9 saat sancı çektim..
yapılan ultrason tahlil sonuçları falan derken meğersem safra kesemde taş ve iltihaplanma oluşmuş ağrıların sebebi buymuş..
4 gündür hastanedeyim oğluma kaynanam baktı. ve ben dün ameliyat oldum safra kesemi mecburen aldılar.... bugün geldim eve.. göbüşten girildiği için azıcık ağrım var dikişlerim acıyorr.. öyle işte bu da olacakmış...

ay kıyamam gelmiş geçmiş olsun cnm.acil şifalar dinlen bol bol.

Buyuk gecmiş olsun kuzu ya yakın zamanda ikinncı ameliyatın he cok uzuldum canım
Demek 4 gun bebişinden ayrıydın he.manamı verdı kaynanan sutun kesılmemiştır demi kuzum
Uzulme canım allah daha buyuk dert vermesın

Buyuk gecmiş olsun kuzu ya yakın zamanda ikinncı ameliyatın he cok uzuldum canım
Demek 4 gun bebişinden ayrıydın he.manamı verdı kaynanan sutun kesılmemiştır demi kuzum
Uzulme canım allah daha buyuk dert vermesın

evt canım ayda bır ameliyat oluyorum :D

mama verdi mecburen.
çok şükür sütüm kesilmedi.
emziriyorum çok özlemişim yavrumuuuuuuuuu

neyse ben kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakınnnnn artık yarım yamalak bi insan oldum :27:

oflum çok geçmiş olsun kuzum nedir snein bu çektiğin yaaaneler geçirmişşin ama ben merak etmedim değil haa deidmki oflum girerdi acaba birşeymi var diye Allah şifanın versin canım benim yaaa çok çok büyük geçmiş olsun bacım habersiz bırakma yaz arada nasılsın diye olurmu oğluşuınuda öp yerime ayrı kalmışşın al yanına annsesi şimdi özlemiştir seni:14::14::14::14::14:
neyse ben kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakınnnnn artık yarım yamalak bi insan oldum :27:

tmm olfum kusuruma bakma geç gördüm teldeydim geldim baktım kuzum çok büyük geçmiş olsun canım görüşrüz habersiz bırakma:26:

moncuğum hoşgeldin yazdınmı görmedim geldiğini kusurma bakma teldeydim vallaha yoğunumki balım nasılsın melisam kuzum ytedleydim yazamadım geç yazdım kusurma bakmayın emi :26:

Of aksam oldu daha benım aklımda bısı yok ya
Ne yaocam ben kızartmamı yapcam acep
yap kızartma aman melsiammmmmmm benim dündne ymekelrim var bugün iyiyim yarnda balık ohh yırttım cumaretesi de kısır rahatım yani:16:
Yarın karsıya ablama gecmezsem bend balık alırım
Be balıfı aldın kuzu

yarın havada güzel melisam git gez hava güzelken kaç gündür evdesin sıkıldın gülüm:38:

Yok ya gtrmıcem hava nadıl yagıslı yarın 10 drece goztetıyo o kafarda ıyı olmucak belki alısverıse gıderım az bısey
Hafta sonu guzel olcak haftaya bı gın gıderım ya ıyıleşmedım tam olarak sımdı ılerlemesın yıne domız grıbıfe cogalmıs metrobusten kapabıkırım

Back