• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

uıstten yaptım halıların uclarını bile kaldırmadım sılmek için hele dırek acıkta kalan yerşleri sıldım banyoyuda hallettim tozla ryıne kaldı tabıkıne. yınede yorulmusum kahve yaptım. iki bucuk sıgaram lkaldı bitince bırakıyorux esimle aba duxzuuznmek bile istemıyorum bitmeye yakın bırakan kısıleri okuyumda gaz gelsin bana barı.
esimede diyom bak gisli paket alıp saklamak yok diye oda tamam alınmazcak artıkın paket diyo.
amma benım gizli paketim var iki tane var o zati ddefgim sıgara teli kapatınca sinsi sinsi güldüm heheheyttttttttttttttt:9::9:

anacım çok bile dayandın ben diyorum snein bu akdar evde oturduığun görüşlmemiş ki melisam:27::27::27:

anacım sen delüsün tam delü vurunca ses çıkacak heee güldürdün beni vallaha bak vurun:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:ca ses haaaa:60:

haftaya herbigün gezerim sen merak etme elifimmmmmmmmmmmmmmmm
bi azcık ısınsa hava. tamamdır benım işim.
harbı depresyona girdim garı.:1::1:

kuzum ebnde dün kızarttım o yüzden yapmıyım diyorum ne bileyim zati çok severim kızartmayı bende diyet yapmamayı çok isterdim ama işte kilolu kalınca hamile ister istemez düşünüyo vallaha eminem yahu senin kilonda birşey yok resimlerine bakıyorumda taş gibisin yeminle bak kadın dediğin zaten öyle kemikleri sayılmıycak arkadaş sen tam formundasın yemin edeirm bak kim derki çocuk anneissin eminem maaşalah anam nazarım değerde maaşallah kırkbinkereee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::17:

sağol elifimmm ama bu sıra biraz kilo aldım balık değil balinaya doğru yol alıyorum:9::9::9::9::9:

melisaaaaaa len deli garuu senin kafana vuruyum bi bakayımmm ses çıkıyomu :57::57::57:
yazık kız bebeğe doğar doğmaz vurmayımı düşünüyon :57:

sağol elifimmm ama bu sıra biraz kilo aldım balık değil balinaya doğru yol alıyorum:9::9::9::9::9:

melisaaaaaa len deli garuu senin kafana vuruyum bi bakayımmm ses çıkıyomu :57::57::57:

oglum beynını test etmem lazım dolumu dıye dolu olunca hos bı ses cıkıyo gel birlikte yapak bak. sac kılı olunca o sesın toklugu tamammennnnnnnnnnnnnn gidiyo :27::27:

uıstten yaptım halıların uclarını bile kaldırmadım sılmek için hele dırek acıkta kalan yerşleri sıldım banyoyuda hallettim tozla ryıne kaldı tabıkıne. yınede yorulmusum kahve yaptım. iki bucuk sıgaram lkaldı bitince bırakıyorux esimle aba duxzuuznmek bile istemıyorum bitmeye yakın bırakan kısıleri okuyumda gaz gelsin bana barı.
esimede diyom bak gisli paket alıp saklamak yok diye oda tamam alınmazcak artıkın paket diyo.
amma benım gizli paketim var iki tane var o zati ddefgim sıgara teli kapatınca sinsi sinsi güldüm heheheyttttttttttttttt:9::9:
:20::20::20::20::20::20:sen varya sen uyanık snei sen çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::27::27:güldün hee seni diyicem enişteme:24::24:
haftaya herbigün gezerim sen merak etme elifimmmmmmmmmmmmmmmm
bi azcık ısınsa hava. tamamdır benım işim.
harbı depresyona girdim garı.:1::1:

bakk sen çıkamazsın sana hergün yasak sonra hasta oluyon bacım otur oturduğun yerde zati pazartesiye kadar sıcaklar sonra yağmur başlıyo yinee heytttttttt:37:

sen her halinle güzelsin bacım yeminlee olsun ye çalıyosun ev var nasıl kalkıcan altından güçlü kuvvetlli olman lazım snein kuzummmmmmmmmmmmmmmm:38:

:20::20::20::20::20::20:sen varya sen uyanık snei sen çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:27::27::27:güldün hee seni diyicem enişteme:24::24:

bakk sen çıkamazsın sana hergün yasak sonra hasta oluyon bacım otur oturduğun yerde zati pazartesiye kadar sıcaklar sonra yağmur başlıyo yinee heytttttttt:37:

cakalım oglum ben erkek olmam lazımmıs benım abaaaaaaaaaaaaaaa kıslara neler neler yapardım. :1::1:
pazartesi giderim belki karsıya.
haftasonuda eşimle cıkarım daraldım bunaldım
ya yeter artık kıs ya bıktırdı vallahı camlar acık balkonlarda keyif yapmak istiyom artık ben ya.

elif bacım bak bebene biberonu mutlaka alıstır emı geceleri surtıunu bıberona sag ordan ver ılerde sute meyvesuyuna geçince alısmamıs bebe yıne bıberonu almıyo agzına ole bardakla cebellesmek zorunda kalınıyo. bi bebe gece kac kere uyanısya benım bıtısıgımın gece birde uyanıyo geri yatmak bılmıyo aglayıp duruyo.
korkmaya basladık biz esimle . eşim diyo bu bolemı olcek diye aslında uyanmadan biberenlo sutleri dayamakmı lazım ne sabaha kadar deliksiz yatsın diye.

cakalım oglum ben erkek olmam lazımmıs benım abaaaaaaaaaaaaaaa kıslara neler neler yapardım. :1::1:
pazartesi giderim belki karsıya.
haftasonuda eşimle cıkarım daraldım bunaldım
ya yeter artık kıs ya bıktırdı vallahı camlar acık balkonlarda keyif yapmak istiyom artık ben ya.

vallaha küçükkende ben sapıktım melisam hamama gideridm yıkanan kadınları izlerdim :27::27::27::27:ama şimcik izleyemiyorum çünkü hamama gidemiyorum :24::24::24:gitsem izlerdim:51:hee yaa sorma benimde camalr açık güneşi gördükçee güneşi görüdm diye bağırasım geliyooooooooo:27:

bende biraz çıkıyorum kızalr sırtım çok ağrıdı oturamıyorum daha girerim yine inş öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54:

geldim melisam dinlendim ama çok duramıycam balık kızartıcam eşim yolda beklemedeyim sen nasılsın aldınmı baluklarını:38:

Aldım kuzu sende balık yapxen he
Yarasın bebısletımıze
Kızartınca cok piskokuto ev ya
Balkond kızartınca cok oyı oluyo bı mutfagı yemekten sonra on dakka havslandırmak yetıyo
Ama bugun ya esıme kızarttırırım balkonda yada mutfakta ben yaparım

Aldım kuzu sende balık yapxen he
Yarasın bebısletımıze
Kızartınca cok piskokuto ev ya
Balkond kızartınca cok oyı oluyo bı mutfagı yemekten sonra on dakka havslandırmak yetıyo
Ama bugun ya esıme kızarttırırım balkonda yada mutfakta ben yaparım

hee melisam benim hamsi ama pis kokuyo yaa sorma balkonda kızartmak yasak malesef olsa inan bende yaprdım çünkü her balık sonrası dolapları ocağı dmeirleri demlikleri heryeri çamaşır suyuyla yıkıyorum vallaha normalde benimde eşim kzıartırda bugün sabah çıktı hala görevdeydi başbakanın konuşması vardı yaa ona koruma gitti garibim onmuş soğuktan dılşarda beklemişler gelsinde yemeği hazır olsun dedim beklemsin uğraşmasın:26::26:

Back