• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

cayımı demledim of ya ne yesem ne yesem yemek yemegi hiç sevmiyorum gunduzleri offfffffffffff.biskuviyle geç,şit,r,y,m barı zatı okusgibi kılıları alıyom

yoruldum dusakabıne kalkıstım ondan uzadı işim içini dısını bi güzel cifleim camları kotu olmustuı onları hallettım. geldim.
ınanmıyorum elifim turk kahesini içmiyonmu abaaaaaaaaaaaa sevmiyon he. yap dınlendır dok bı kısmını iki üç yudum iç kapat gülüm olede olur.
fündükkıranım demek adet günun he batasıcalar insallah gelmez kuzu ya.:16::16::16:
olsun gülüm yıne pozitif sonucunu göstereceksin bize hep birlikte sevinecegiz uzulme sen emı:38::38:
anamcım git bu banyo temizliği adamı bitiriyo benimde canım çıktı melism 2 banyo bir tuvalet yıkadım belimi doğrultamıyorum inan otur dinlen hee yaaa ben içemiyorum çok itici geliyo bana ben nesce sapığıyım resmen :7:
anketi oyladım geldim yuksuk corba acık ara farkla onde.
evet yüksük çorbası baya önde :26:
yemegim yokkkkkkkkkkkkkkkk:31::31::31:
bugun yapayımda yarım dısarı cıkarım ben hava 17 derece olcek.:16::16:
benimde bugün yok cumartesi kısır yaptık dün pizza yaptım megimle yarışıcam resmini kkoyucam birazdan beiş topiğinee:27::27: bugünde çorba makarna yapıcam uğraşamam vallaha daha yemke derdiyle çık gez yarın melisma çünkü çarşambadan sonra yapğmur geliyo:30:
melisa canım benim neden yoruyorsun kendini boşver ya.
elifim vallahi hastane çantanın hazırlığını yazmışsın ya vallahi billahi duygulandım kız nasıl yalnız mı kalacaksın ilk bebeğin birileri gelmeli senin yanın yaaaaaa.
neyse türk kahveni yap birkaç yudum al gerisini dök olur öyle.
kızlar hatırlıyormusunuz ozim84 vardı eski topicte şimdi gözüme takıldı profili 6 haftalık hamile aynı ay hamile kalmıştık aynı ay düşük yapmıştık hadırladınız mı

vallaha fındığım anne olmayınca böyle oluyomuş benimd eçok zoruma gidiyoda milleitn içi dayanıyo babam yırınıyo resmen gelmek istiyo gelsem ben erkeğim yanında rahat edemzsin diyo birde biizm yüümüz olucka diyo kayınvvalidem gelicek sanıyto oda keisn değil anne tarafımla görüşmüyorum zaten melisam sende sormuştun hi birini görmem senelrdir o yüzden el elde baş başta modundayım ne yapalım can sağolsun ben bakaırm bebeğimede kocamada Allahım inş kolaylığını veirr evet fınfıpğım haytırlıyorum bilyorum hamileymiş tüp yaptırmış hayırlı olsun diyemdim görmeiyorumki toikde denk gelmedik Allahım inş sonuna kadar sağplıkla gçeirömeisni naisp etsin sağlıkla lamayı naisp etsin kucağına inş darısı snein başına kuzum benim sağlıklı sıhhatli. hayırlı bir evlat versin rabbimsana sa balım:39::38::38:

cayımı demledim of ya ne yesem ne yesem yemek yemegi hiç sevmiyorum gunduzleri offfffffffffff.biskuviyle geç,şit,r,y,m barı zatı okusgibi kılıları alıyom

yemek biry değilde melisam yiyip oturmak kötü vallaha ben bekarken patates kızartmaısna byılırdım halada öylede haftada 2 gün böyle 2 koca tabakla yapr yerdim bir anda ama kilom 60tı hiç durmazdım inan kilo almazdım ama evlendime vde otur ye kalk yee olunca işte aldım inş verebilriz bu kiloloalrı şimdi hamileik olunca insnın zoruna gitmiyo dıaşrı çıkınca ama doğum sonrası utanrım dışarı çıkmaaya hoş eşim diyoki vallaha vücuttan almadın bacakalr aynı kalçalar aynı diyo hala haile kalmadna önceki çamalrıolarımı giiyorum aslında ama almadıysam bu 14 kilo nereye geldi ama karnım bastırıyo sanırım diğer yerleirmi:52::52::52::52:

günaydın herkese nasılsınız kızlar beni sorarsanız iyi dğeilim 2 gündür ağrılarım çok fazlşa alt tarafım felaket dokunamıyorum böle ağrıdan baskı çok oluyo belim kopuyo ani sancılar giriyoki ölüyorum o an yalancı buysa gerçeğini düşünemiyorum heran gelecekmiş gibi hissediyoum herşeyimi tam takır hazırladım şimdide evimi temizliyorum ne olur ne olmaz diye sbahtan beri temizlik yapıyorum şimdi yerleri siliyorum en son banyolarım kaldı onalrıda yıkayıp gelicem 1 saate gelrim pc açık ama sistem atabilir melisam gitmezsen görürşüz olurmu terledimki hiç soğumadan işlerimi bitireyim biraz dipli köşeli yapıoyorum uzun sürdü öpüldünüz görüşrüz:54::54:

canım benim Allah yardımcın olsun.keşke temizlik yapmasan nasıl siliyosun yer falan.çok eziyetli olur.yorma daha çok kendiniki doğum sonrasına enerjin kalsın.

yemek biry değilde melisam yiyip oturmak kötü vallaha ben bekarken patates kızartmaısna byılırdım halada öylede haftada 2 gün böyle 2 koca tabakla yapr yerdim bir anda ama kilom 60tı hiç durmazdım inan kilo almazdım ama evlendime vde otur ye kalk yee olunca işte aldım inş verebilriz bu kiloloalrı şimdi hamileik olunca insnın zoruna gitmiyo dıaşrı çıkınca ama doğum sonrası utanrım dışarı çıkmaaya hoş eşim diyoki vallaha vücuttan almadın bacakalr aynı kalçalar aynı diyo hala haile kalmadna önceki çamalrıolarımı giiyorum aslında ama almadıysam bu 14 kilo nereye geldi ama karnım bastırıyo sanırım diğer yerleirmi:52::52::52::52:

oleyse cok iyi dogıumla iyice azalır göbegin birazda rejımle eski kılona donersın.eski donlarını giyiyosan kalcadan hiç almadın demektir kuzu bu da ityi bişi yanı:nazar::nazar:

kızlar neden foto yüklenmiyor biliyormusunuz sadece fincan tabağı ekleniyor fincan eklenmıyor anlamadım ya bende.

arkadaşım sende eski topiclerdenmisin pek çıkaramadım seni ya ben eski topiclerden fındıkkıranım.(fndfrkfnd)

canım benim Allah yardımcın olsun.keşke temizlik yapmasan nasıl siliyosun yer falan.çok eziyetli olur.yorma daha çok kendiniki doğum sonrasına enerjin kalsın.
sağolsın papatyam Allah razı olsun amin kuzum r abbim cümlemizin yarıdmcısı olsun balım kimseyi kimseye uhtaç etmesin siliyorum vllaha sonrasında belim ağrıyo ama ne yapayım kuzum mecbur duramıyorum yerimde hem oturamadığımdan ayakta durmak daha kolay geliyo abna inan :26::26:
oleyse cok iyi dogıumla iyice azalır göbegin birazda rejımle eski kılona donersın.eski donlarını giyiyosan kalcadan hiç almadın demektir kuzu bu da ityi bişi yanı:nazar::nazar:

vallaha melisam aynı donlarım yani yeni aldımda büyük olanından aldımki doğumda sezeryan olursam 3 tane öyle büyük olannından aldım işte ama normalde öyle giyiorum ama aldım gibime gleiyo birde şimdi eşim görüyo ya sürekli anlamıyo görmeyen daha iyi anlıyo kuzum alışığız biribirimize :32::32:inş veirim vallaha sütüm olsun diye yemden fırsatım olursa :37:

kızlar neden foto yüklenmiyor biliyormusunuz sadece fincan tabağı ekleniyor fincan eklenmıyor anlamadım ya bende.

fındığım resmi makinadan çekiyosan büyük diye yüklenmiyo ama telden çekersen yüklenir problem çıkmaz benim bildiğim kadarıyla sen nasıl yapıyosun ki balım teldnmi:26::26:

beni kızdırıyorsun ama hiç bisküviyle geçiştirilirmi ya.ton balıklı salata yapabilirsin.çoban salata yapabilirsin soslu makarna yapabilirsin.öyle aç olmaz şekerim prensesimizi iyi besle.
bende bugün ne yedimse çok afedersinizde ağzıma geliyo midem çok kötü ekşimiş ya.aslında hiç mide problemi çekmem bende şimdi salata yaptım kendime ooooooooooooohhhhhhhhhhh ne güzel yedim hadi kalk bişiler yap ve yeeeeeee

sağolsın papatyam Allah razı olsun amin kuzum r abbim cümlemizin yarıdmcısı olsun balım kimseyi kimseye uhtaç etmesin siliyorum vllaha sonrasında belim ağrıyo ama ne yapayım kuzum mecbur duramıyorum yerimde hem oturamadığımdan ayakta durmak daha kolay geliyo abna inan :26::26:

vallaha melisam aynı donlarım yani yeni aldımda büyük olanından aldımki doğumda sezeryan olursam 3 tane öyle büyük olannından aldım işte ama normalde öyle giyiorum ama aldım gibime gleiyo birde şimdi eşim görüyo ya sürekli anlamıyo görmeyen daha iyi anlıyo kuzum alışığız biribirimize :32::32:inş veirim vallaha sütüm olsun diye yemden fırsatım olursa :37:

vallahı dogumdan sonra hiçö ole kompostu falan içmicem zayten hiç sevmem ben kompostuyu bol su içince sut artıyo kasmaya daha fazla kılo almaya gerek yok olur sutumuz bizimde. ilk iki gün zorlanırız ondada agız dedikleri ilk sarımsı gibi sıvı varmıs sutten once akan onu kesin içirtmek lazım bebelere cok yararlıymıs cokkkkkkkkkkk

fındığım resmi makinadan çekiyosan büyük diye yüklenmiyo ama telden çekersen yüklenir problem çıkmaz benim bildiğim kadarıyla sen nasıl yapıyosun ki balım teldnmi:26::26:

hımmmmmmmmmmm anladım balım bende dijital kameradan çekiyordum ondan sanrımmmmm hımm anladım canımcım

beni kızdırıyorsun ama hiç bisküviyle geçiştirilirmi ya.ton balıklı salata yapabilirsin.çoban salata yapabilirsin soslu makarna yapabilirsin.öyle aç olmaz şekerim prensesimizi iyi besle.
bende bugün ne yedimse çok afedersinizde ağzıma geliyo midem çok kötü ekşimiş ya.aslında hiç mide problemi çekmem bende şimdi salata yaptım kendime ooooooooooooohhhhhhhhhhh ne güzel yedim hadi kalk bişiler yap ve yeeeeeee

fındığım neden miden kötü ki ben umutlanmaya başalıyorum ama bak ses etmiyodum ama şimdi biraz daha umudum oldu hee:46::46::46::46:

fındıgım hec bişi olmaz karar verdim evde durdukca bıskuvi yogurt yıcem aksam bes gibi yesil elma yerim ytamam cok hızlı kılo almaya basladım dısarda olunca götürüyom zati hambuırgerleri

ya kıs günü o salata malzemelerini yıkamak olum geliyo haftada iki sefer zor zar yapıyorum salata. gecen gün bol sırkeli domates saalatsı cekti canım yaptım yıdım allah iöçinde bide kozlenmiş patlıcan olacaktıkı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mıs.
bu aksam halep yapcam bide corba iki gün yeriz onu.

vallahı dogumdan sonra hiçö ole kompostu falan içmicem zayten hiç sevmem ben kompostuyu bol su içince sut artıyo kasmaya daha fazla kılo almaya gerek yok olur sutumuz bizimde. ilk iki gün zorlanırız ondada agız dedikleri ilk sarımsı gibi sıvı varmıs sutten once akan onu kesin içirtmek lazım bebelere cok yararlıymıs cokkkkkkkkkkk
vallaha melisam bende içemm diyorum ama sütüm yetrli olursa yoksam vallaha umurumda değil yeterki sütüm olsun ben razıytım kilolu klamyaya zati şimdiden bakıyorum göğüslerime neden süt yok şimdi doğsa ne emicek diyorum eşimde sıkma bak ilk süt çıkar diye kızıyo çok faydalıymuş dediğin gibi melisam:26:
huuu komşu topik ne alemdesiniz bakıyım:3::3::3::3:
hoşgeldin eminem ne olsun hoşbeş işte nsıl oldun kuzum daha iyimisin:38:
hımmmmmmmmmmm anladım balım bende dijital kameradan çekiyordum ondan sanrımmmmm hımm anladım canımcım

hee ondandır kuzum yükleniyo gözüküyo ama yüklenmiyo sen telden çek bende mesela bebişimin resimlerini buraya koyabilmek için telden çekicem izin verirlerse doğuma hem dijitalle hemde telimle giricem iksiylede çekicemki buraya koyabileyim ilk çıktığı anı çekebilirsem hemen koyucam teyzeleri:16:

melisammmmm:38: valla dövme yaa bugünlük affet beni:29:
iyim geceye göre iğneden sonra biraz daha kendime geldim:16::16:

ama hala totom ağrıyo:27:

agrır tabi eessek kagffalı ocakta ne piknigi len bak bebenıde hasta ettniniz . gerci ole diyom ya antalyada otursam bende hiç düzşünmeden gidersim pikmnige nasıl ozledim o piknik havasını ya.:16::16:

Back