- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
bacım yoruluyo insan vallaha artık yapamıyo toz almak zaten ölüm karnından eğilmek çok zor sende dinlen boşver acelen yok ben kç zorundan korkuyla yaptım yoksa 1 haftadır elimi sürmedim vallaha öyle gözüküyo melisam annesi gelicem diyo ama işte gelin yalnız 2 çocuk var gelinin annesi geleblirse yanına gelicekmiş yoksa gelemiycekmiş bir halam var o gelicekti derdi öyle şimdi oda caydı nasıl geliyim bilemem nee yüküm ağır önceden kızı öğretmen yaa 15 tatile gelse gelrim kızıma bırakırım diyodu evi şimdi 15 tatile denk geldiği haledegelemem diyo ne diyebilirimki melisam çok zoruma gidiyoda yapıcak birşeyim yok şu halimle bile ben birşeyimi eksik etmiyorum eşimin herşeyini yapıyorum geçen teldeler anneisyele konuişuyo e şimdi yapıyo hizmeinide doğum sonrasında bakalım ne edecek diyo eşimde yapar benim karım yapar enne sağolsun bişreşyimi eksikl emtiyo o amdna etmez edersede canı sağoolsun ben ondan hizmet beklemiyorum iyi olsun yeter dedi sustu kaldı birde diyo doğum sonrası diye e bevicdansız oğun yani geliceksinde kime yapıcaksın oğluna öyle değilmi birde diyo öyle aman neyse kuzum kimin ne hali varsa görsün balım annesizlik işte kendi yağımla kavrulucam Allah fırsat verise :26::26:geldimmmmmmmmmmmm
yorulmusum be sor nettin de sadece süpürüp sildim banyom duruyo tozlar duruyo azcık dınleneyimde onlarıda cıkarqacam aradan işte.
demek kesin yalnız olacan dogumda he tuh ya ya bu kaynananlar neden bu kadar gamsız olurlarkı.
kıs senın bekar kuzenın falan yokmu onlar gelemezmı anne tarafından teyzelerin falan. en azından bi hafta kalsalar yanında. temızlıgı var bu işin yemegi var nasıl bas edeceksiniz iki basınıza tuh ya.
fındık sende daha gelmedin he ist a neyse yarın gelcen gel gez kafanı dagıt iyice iyi gelir sanada.
elif nasıl bı agrı kıs cok mu fena bi anlat hele
essurenın oglunmu olcek simdi kesinleştimi:44:
çok yaa melsiam kalçam sırtım belim vee alt tarafım bötyle nasıl ağrı var anlatamam dış tarafıda iç tarafıda acaba açılmam varmı diye merak ediyorum birde sırtımdan ani sancı vuruyoki nefes alamıyorum inan korkudan tütriyorum resmen:18::18: