Ben bıraz yayılıyım koltukta toton acıdı sandalye tepesınde ıptum dızı kıslarrrttt
bişi soracam kız ordamısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bıraz yayılıyım koltukta toton acıdı sandalye tepesınde ıptum dızı kıslarrrttt
evet tatlım çok güzel olmuş benim eşimde üzümden yapmıştı biz nişanlıyken:):):):):)
elifim oturduğum yerden kalkarken bilim kopacakmış gibi bide hiç akıntım yok demekki adet olacam he
bişi soracam sana benim adetlerim son aylarda bir kaç gün düzensizleşmişti,duyduğum kadarıyla düzensizlik gebelik belirtisiymiş gebeliğe hazırlıyormuş kendini doğrumudur.birden aklıma geldi.ama belim kopacakmış gibi hiç akıntım yok kupkuruyum sadece midem çok farklı ya acaip böyle anlamadım..oh birsürü işim var sizden kopamıyorum ki eşimin takım elbiseleri temizlemeden geldi valize yerleştirmem lazım ütü yamam lazım yemek yapmam lazım oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy bende oturmuş keyif yapıorum hhhhayyyy
fındığım öle derler ama tabi ne jadar doğdurudr ben bilmyiorum balım dengezilikler olurmuş gebeşliğie hazırlıktır derelrer ama dediğim gibi sen akıntıya falan bakma dikkatli ol neticede farklı farklı belirtileri var olur yaa geç döllenme olur şimdilk bel ağrısı yapar tutunma aşamaı olur belli olmaz kuzum adet glemedikçe umut var demektir açıkçası umutsuz baamamk lazım çünkü olam olasıolığda olama olasılığda yarıyarıya fındığım sen bak sştersen işine balım sonra koşuşrurup da yorulma benimde daha yemeğim koyulucak da marna çorba diye rahatıum işte
haber et de kuzum girme tek insanın aklı kalıyo yolculuk sonuçta geldim de birde geldiğinde vine haber et mutlaka gerçi belki görüşübeliriz bellide olmaz fındığım kuzum belirtine bakarsak normal dğeil gibi ama üşütmede oalblirmidiyede düşünüyorum emin olmak için en azından bir iki gün daha geçsin test yap bakalım bak inş hayırlı haber alırsın aldığında hemen yaz emi fındığıum hemenişimi hallderim ya bişi olmazzaten istanbulda çok giremem sadece açar senin duruma bakarım doğumla ilgili kızlara slm verip kaçarım...
geçen akşam hatırlarsann sana sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor demiştim aynen bugün öyleyim.çok kendimi dinleyen biri değilim ama bu defa çok farklı yaaaaa belki üşütmüşte olabilirim zaten test falan yapmayı düşünmüyorum artık
mirabaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl.beni, tanıdınmı ben fındıkkıran.
haber et de kuzum girme tek insanın aklı kalıyo yolculuk sonuçta geldim de birde geldiğinde vine haber et mutlaka gerçi belki görüşübeliriz bellide olmaz fındığım kuzum belirtine bakarsak normal dğeil gibi ama üşütmede oalblirmidiyede düşünüyorum emin olmak için en azından bir iki gün daha geçsin test yap bakalım bak inş hayırlı haber alırsın aldığında hemen yaz emi fındığıum hemen
oooooooo ka.çak anne nerelerdeisn bacım sen hoşgeldin nasılsın oflum neden girmyiosun paşammı izin vermyio yoksa:26:
Olsun oflum yaramaz olsun oh negüzel işte sık yanaklarını yerime:)
yok be elifim hiç beklemıyorum bu ay.bu bel ağrısıda pek iyiye youmlanmaz çünkü adet ağrısı gibi.
sorma canm aynen öyleeeeeeeee :))))
hıc durmuyoo ınsllh 40tan sonra duzelırrrrrr
ohh yerim ben onu büyüdüm kuzum resmini isterim oflum inş düzelir sen nasılsın kuzum
Olsun oflum yaramaz olsun oh negüzel işte sık yanaklarını yerime:)
yok be elifim hiç beklemıyorum bu ay.bu bel ağrısıda pek iyiye youmlanmaz çünkü adet ağrısı gibi.
Kızlar hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar çooookkk işim var byeeeeeeeee