• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

fındıgım hec bişi olmaz karar verdim evde durdukca bıskuvi yogurt yıcem aksam bes gibi yesil elma yerim ytamam cok hızlı kılo almaya basladım dısarda olunca götürüyom zati hambuırgerleri

melisam bol bol yoğıurt ye süt iç bak en büyük fayda onalrda inan yumurtada tabi öpğünlü yemek lazım alsında sık ama z aama nerdee doymuyorumki bende oturunca götürüyorum valaha tatlıda yiyorum geçen eşimde kısır için fanta almıştı 1 bardaklık kalmış dibinde gittim diktim kafama gelmiş arıyo nerde diyo bende gülreke sağa sola baktım karnımı ovuçturdum oğluşun içti ben değil deidm gülüyo aertık önemsemiyorum yiyip içiyorum vallahaa:32::32::32:

kıs meyvelerindencok sıkıldım ozledim erigi yenıdunyayı kırazı seftalıyı abaaaaaaaaaaaaa cok sanssızım ben tya sadece son ayımda yıyebilirim bunları

elifim kuru dut ve kusu incir cok sut yapıyomus bıde rezene içeriz tamam iste.

hoşgeldin eminem ne olsun hoşbeş işte nsıl oldun kuzum daha iyimisin:38:
daha iyiym elifim eve gidince ilaçlarımı alır yine dinlenmeye geçerim:31:
agrır tabi eessek kagffalı ocakta ne piknigi len bak bebenıde hasta ettniniz . gerci ole diyom ya antalyada otursam bende hiç düzşünmeden gidersim pikmnige nasıl ozledim o piknik havasını ya.:16::16:

all işte eliyle dövmese diliyle dövüyo:27:alışmış kudurmuştan beter :9:
ya dün hava öyle güzeldiki soğuk felan yoktu bizde fırsat bu fırsat attık kendimizi ormana:8:
kızçemle koşu yaptık beni durdurmadiki hadi anne hadi anne bende ona uydum 4-5 tur koştuk ama nefes nefese kaldık evede gelip duş aldık ondan sonrası anlattığım gibi işte:31:

melisam bol bol yoğıurt ye süt iç bak en büyük fayda onalrda inan yumurtada tabi öpğünlü yemek lazım alsında sık ama z aama nerdee doymuyorumki bende oturunca götürüyorum valaha tatlıda yiyorum geçen eşimde kısır için fanta almıştı 1 bardaklık kalmış dibinde gittim diktim kafama gelmiş arıyo nerde diyo bende gülreke sağa sola baktım karnımı ovuçturdum oğluşun içti ben değil deidm gülüyo aertık önemsemiyorum yiyip içiyorum vallahaa:32::32::32:

fantacı senı bende kolayı tepeme dikmeye bayılıyorum hele sabah kalkar kalkmaz o asıt tum bogazımı bi yakıyo nasıl hosuma gidiyo bi bilsem zor cekiyorum dudagımı siseden vallahı mıdeyi patlatacam o olcek ondan cok kolaa alaınmıyo bizde bi balıgı yanına etleri yamnımna ,iste.

fındığım neden miden kötü ki ben umutlanmaya başalıyorum ama bak ses etmiyodum ama şimdi biraz daha umudum oldu hee:46::46::46::46:

valla bilmiyorum elifim böyle boğazıma ekşimsi bişiler geliyo öyle oluncada ben midemi bulandırıyorum.yok be ilk defa bu ay çok rahattım hiçççç bebek düşüncesiyle birlikte olmadım çok sıkta beraber olmadık zaten eşim grip olmuştu sonra o düzeldi ben oldum toplasan 5 veya 6 defa.o yüzden çok umursamıyorum yaaa

fındıgım hec bişi olmaz karar verdim evde durdukca bıskuvi yogurt yıcem aksam bes gibi yesil elma yerim ytamam cok hızlı kılo almaya basladım dısarda olunca götürüyom zati hambuırgerleri

ama çokta aç bırakma kendini boşver kilo al canım ne olacak sanki verirsin ben hiç takmam öyle şeyleri.benim dostum 75 le doğum yaptı bebeği 5 aylık kız 55 kiloya düştü bebekle uğraşmaktan uykusuzluktan falan...bu arada bende feci hamburger ve mc turco ya sarmış durumdayım sigarayla aran nasıl bakem.benim son gaz devaaaammm

ya kıs günü o salata malzemelerini yıkamak olum geliyo haftada iki sefer zor zar yapıyorum salata. gecen gün bol sırkeli domates saalatsı cekti canım yaptım yıdım allah iöçinde bide kozlenmiş patlıcan olacaktıkı ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mıs.
bu aksam halep yapcam bide corba iki gün yeriz onu.

halep ne.??sen getir ben sana yıkayayım malzemeleri.valla bende bugün şinitze salata şehriye çorbası yapacam yarın yapmıyacam akşam kaynanam sağolsun yemek yapacak orda yiyip havaalanına öyle gidecez...

fantacı senı bende kolayı tepeme dikmeye bayılıyorum hele sabah kalkar kalkmaz o asıt tum bogazımı bi yakıyo nasıl hosuma gidiyo bi bilsem zor cekiyorum dudagımı siseden vallahı mıdeyi patlatacam o olcek ondan cok kolaa alaınmıyo bizde bi balıgı yanına etleri yamnımna ,iste.

kız ne kolası içiyosun helede gebeyken içme zaten zararlı :20:
alışkanlığı çok kötü onun sonrasındada mide iflaz ediyo söyleyim ben ayda yılda 1 1 bardak felan içerim :31:

valla bilmiyorum elifim böyle boğazıma ekşimsi bişiler geliyo öyle oluncada ben midemi bulandırıyorum.yok be ilk defa bu ay çok rahattım hiçççç bebek düşüncesiyle birlikte olmadım çok sıkta beraber olmadık zaten eşim grip olmuştu sonra o düzeldi ben oldum toplasan 5 veya 6 defa.o yüzden çok umursamıyorum yaaa

ama çokta aç bırakma kendini boşver kilo al canım ne olacak sanki verirsin ben hiç takmam öyle şeyleri.benim dostum 75 le doğum yaptı bebeği 5 aylık kız 55 kiloya düştü bebekle uğraşmaktan uykusuzluktan falan...bu arada bende feci hamburger ve mc turco ya sarmış durumdayım sigarayla aran nasıl bakem.benim son gaz devaaaammm

halep ne.??sen getir ben sana yıkayayım malzemeleri.valla bende bugün şinitze salata şehriye çorbası yapacam yarın yapmıyacam akşam kaynanam sağolsun yemek yapacak orda yiyip havaalanına öyle gidecez...

haleopp dıyoruz bız babannem ole diyo gerci kuru patlıcan dolması etli yapcam içine belkim cevızde koyarım bilemiyorum simcik ama acılı olcek.canım rejim yapmam zaten hamıleykende son ay iki bucuk 3 kılo aldım anormal gitmeye basladı kılom. e zaten 67 ile hamıle kaldım 70 e dayandım işte 75 le kapatsam daha ne isterim.
yarın yolcuuk he oh iyi ugrasma yarın yemekle iyi barı kaynananlarda dıyarbakırdalar he.

kıs meyvelerindencok sıkıldım ozledim erigi yenıdunyayı kırazı seftalıyı abaaaaaaaaaaaaa cok sanssızım ben tya sadece son ayımda yıyebilirim bunları

elifim kuru dut ve kusu incir cok sut yapıyomus bıde rezene içeriz tamam iste.
hee ben bol bol yedim melisam heleki erik o konuda ben şanslıydım kuzum dutu bilmyiodumda ama incirle rezeneyi biliyorum balım rezene hemde gazıda laıyo diyolar
daha iyiym elifim eve gidince ilaçlarımı alır yine dinlenmeye geçerim:31:

all işte eliyle dövmese diliyle dövüyo:27:alışmış kudurmuştan beter :9:
ya dün hava öyle güzeldiki soğuk felan yoktu bizde fırsat bu fırsat attık kendimizi ormana:8:
kızçemle koşu yaptık beni durdurmadiki hadi anne hadi anne bende ona uydum 4-5 tur koştuk ama nefes nefese kaldık evede gelip duş aldık ondan sonrası anlattığım gibi işte:31:
aman kuzum zor olurki çalışşan içinde evde olsan yatarsın da şimdi zor geliyodur çalışmakda eminem:26:
vallaha melşsam asklında çok zararlı içammak lazım bende uzun zaman üzeirne o gün kaçamak yaptım dayanmadım sende içmemeye çalış hemde o asit birden yakar çok ararlı prensesimede sakın yapma güzle olyuo aynısını bende severimde yapma sen :20::20:
kuzum daha iyi yaa stres yok şartlanmak yok hem 5-6 azmı tek seferde oluyo ya nasipse eğer zamanı geldiyse olmuştur onun için diyorum hayıorlısı ise olsun inş fındığım:38:

kız ne kolası içiyosun helede gebeyken içme zaten zararlı :20:
alışkanlığı çok kötü onun sonrasındada mide iflaz ediyo söyleyim ben ayda yılda 1 1 bardak felan içerim :31:

yok kıs abartmıyoreum haftada iki basrdak halan ancak. ama evde oluncea ve arttıysa bı sabah fondiplemeye calırrsıyorum. :9::9:
sonuclar ne zaman beli olccekki corbanın iki saate kadar belli olsun onun corbasından yapayım heheheyetttttttttttttt

arkadaşım sende eski topiclerdenmisin pek çıkaramadım seni ya ben eski topiclerden fındıkkıranım.(fndfrkfnd)

canım ben 1 seneden fazladır buralardayım ama.sağlam dostluklar edinemedim sürekli giremediğim için.hemşireyim ben çok yoğun çalışıyorum.ismim derya,memnun oldum:)

canım ben 1 seneden fazladır buralardayım ama.sağlam dostluklar edinemedim sürekli giremediğim için.hemşireyim ben çok yoğun çalışıyorum.ismim derya,memnun oldum:)

papatyam inş bizim dostluğumuz daim olur kuzum benim ben seni çok sevdim çok olmadı ama tanışalı sevdim işte kuzum:38::38::38::17:

haleopp dıyoruz bız babannem ole diyo gerci kuru patlıcan dolması etli yapcam içine belkim cevızde koyarım bilemiyorum simcik ama acılı olcek.canım rejim yapmam zaten hamıleykende son ay iki bucuk 3 kılo aldım anormal gitmeye basladı kılom. e zaten 67 ile hamıle kaldım 70 e dayandım işte 75 le kapatsam daha ne isterim.
yarın yolcuuk he oh iyi ugrasma yarın yemekle iyi barı kaynananlarda dıyarbakırdalar he.

evet melisam kısmetse yarın gece 12 de istanbuldayım inşallahhhhhh..evet canım kaynanamlarda burdalar ama ALLAH RAZI OLSUN ondanda kayınpederimden de 2 yıldır en ufak bi sıkıntılarını görmedim aksine çok ilgilidirler bana karşı.15 günde 1 sabah giderim akşama kadar otururum gelir çok iyidir maşallah kendisi severim onu.bebek istediğim,i bilir hep beni teselli eder.sürekli annemleri ararlar bişiler gönderirler ilgilenirler.Allah bozmasın valla...

canım ben 1 seneden fazladır buralardayım ama.sağlam dostluklar edinemedim sürekli giremediğim için.hemşireyim ben çok yoğun çalışıyorum.ismim derya,memnun oldum:)[/Q

bende topiğin fındığıyım.yaşım 30,2 yıllık evliyim bende insan kaynakları mezunuyum ama çalışmıyorum eşim istemiyor çok fazla giremesemde giriyorum buraya:):):) bende memnun oldum...

bende topiğin fındığıyım.yaşım 30,2 yıllık evliyim bende insan kaynakları mezunuyum ama çalışmıyorum eşim istemiyor çok fazla giremesemde giriyorum buraya:):):) bende memnun oldum...
hemmmm tanıdım senii fındık kurduuu:7:

hemmmm tanıdım senii fındık kurduuu:7:[/QUOTE]

yoksam sende eminemizmisin nasılsın ne var yok bakalım

Back