• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet melisam bende laptop tan atıyorum ama olmuıyor offfffffff.kızlar profilimi incelerken düşük yapmadan önce sizinle paylaştığım testi gördüm çok acaip oldum kız.ilk sizinle paylaşmıştım:(:(:(:(

ne yukluyosanız sılmeyinız 10 dakkaya yanınızdayım su banyoyuda halledeyim hemen
tmm melisam yıkada gel hadi kuzum dikakt et kayma bak:20::20:
evet melisam bende laptop tan atıyorum ama olmuıyor offfffffff.kızlar profilimi incelerken düşük yapmadan önce sizinle paylaştığım testi gördüm çok acaip oldum kız.ilk sizinle paylaşmıştım:(:(:(:(

oyy kyamam sana fındığım benim üzülme ne olur herşeyde bir hayrı vardır derler kuzum üzülme hayırlısjnı iste gerçkten annlelik zor iş ama çokda güzel sorumluluğu büyük ama güzel inş rabbim sanada bekleyen isteyen herkee nasip edecek ben inanıyorumki sendede güzel haberler duyucaz adet günün bugün snein varmı gelne giden kuzum:26:

tmm melisam yıkada gel hadi kuzum dikakt et kayma bak:20::20:

oyy kyamam sana fındığım benim üzülme ne olur herşeyde bir hayrı vardır derler kuzum üzülme hayırlısjnı iste gerçkten annlelik zor iş ama çokda güzel sorumluluğu büyük ama güzel inş rabbim sanada bekleyen isteyen herkee nasip edecek ben inanıyorumki sendede güzel haberler duyucaz adet günün bugün snein varmı gelne giden kuzum:26:

aaaaaaa evet benim adet tarihim bugündü değilmi unutmuşum ya.tatil heyecanı içimde ya ondan sanırım.daha bişiler yok canım ya.ama hiçbişi de yok.sadece göğüs ucum kaşınıyor başkada hiç bi b...k yok:):):)

aaaaaaa evet benim adet tarihim bugündü değilmi unutmuşum ya.tatil heyecanı içimde ya ondan sanırım.daha bişiler yok canım ya.ama hiçbişi de yok.sadece göğüs ucum kaşınıyor başkada hiç bi b...k yok:):):)

hadi hayırlısı fındığım yaa bakalım ne olucak inş müjdeli haber verirsin eğerki hayırlısıysa kuzum benim kaç gün kalıcaksınız istbulda

kızlar ben çantamı hazırladım içine 2 takım hastane çıkışı 2 de 5 li hastane çıkışı koydum 5li olan ilk giyeceği 10luyu üzeirne giydirriler soğuk yaa ince olmazsın diye diğerlerinide yedek koydum yün patik koydum boşca eldiven koydum battaneiye bez ıslak mendil çıktlıtlı atlet yelek koydum emzik biberon koydum kendimede 1 takım pijama ve 1 tane alt pijama atlet iç çamaşoırı işte ped çorap bebeğin altına ve benim altıma çarşaf ve yastık kılıfı birde pike tek kişilik temiz havlu kolanyağı havlu kağıt terlik sizce daha eksik varmıdır aklıma birşey gelmiyo:26::26::26:

hadi hayırlısı fındığım yaa bakalım ne olucak inş müjdeli haber verirsin eğerki hayırlısıysa kuzum benim kaç gün kalıcaksınız istbulda

valla canım benim kısmetse 15 gün ama heran herşey olabilir sonuçta iş için gidiyoruz eşimin iş durumu belki birkaç günde olabilir belki 1 ayda olabilir sende hastaneyi haber et gülüm.gelmek isterim yanına yazık kimsede yok gelsin sana:(:(:(:(

valla canım benim kısmetse 15 gün ama heran herşey olabilir sonuçta iş için gidiyoruz eşimin iş durumu belki birkaç günde olabilir belki 1 ayda olabilir sende hastaneyi haber et gülüm.gelmek isterim yanına yazık kimsede yok gelsin sana:(:(:(:(

anladım canım bnim hayırlısıyla git gel inş gönlünce gez dolan balım benim merake tme kuzum ebnim bu perşembe belli olur doğum şeklim sonrada hataneye bakıcaz keisnleşsin hemen ahbaer edeirm bende çok görmek isterim fındığım başka türlü görüşmek nasip olamyabilir bitanem :48::48:

yoruldum dusakabıne kalkıstım ondan uzadı işim içini dısını bi güzel cifleim camları kotu olmustuı onları hallettım. geldim.
ınanmıyorum elifim turk kahesini içmiyonmu abaaaaaaaaaaaa sevmiyon he. yap dınlendır dok bı kısmını iki üç yudum iç kapat gülüm olede olur.
fündükkıranım demek adet günun he batasıcalar insallah gelmez kuzu ya.:16::16::16:
olsun gülüm yıne pozitif sonucunu göstereceksin bize hep birlikte sevinecegiz uzulme sen emı:38::38:

melisa canım benim neden yoruyorsun kendini boşver ya.
elifim vallahi hastane çantanın hazırlığını yazmışsın ya vallahi billahi duygulandım kız nasıl yalnız mı kalacaksın ilk bebeğin birileri gelmeli senin yanın yaaaaaa.
neyse türk kahveni yap birkaç yudum al gerisini dök olur öyle.
kızlar hatırlıyormusunuz ozim84 vardı eski topicte şimdi gözüme takıldı profili 6 haftalık hamile aynı ay hamile kalmıştık aynı ay düşük yapmıştık hadırladınız mı

elifim vallahi hastane çantanın hazırlığını yazmışsın ya vallahi billahi duygulandım kız nasıl yalnız mı kalacaksın ilk bebeğin birileri gelmeli senin yanın yaaaaaa.
kızlar hatırlıyormusunuz ozim84 vardı eski topicte şimdi gözüme takıldı profili 6 haftalık hamile aynı ay hamile kalmıştık aynı ay düşük yapmıştık hadırladınız mı

evet canım hanmıle o once dıs gebelikten suphelendıler kı allahtan degeri yukseldı kıslar. darısı basına kuzucuk:16:

mecbur yapcan fındıgım kım yapcak kocama yaptırsam hiç bi erken kadın gibi yapamıyo işte temıslıgı kaynanam yukarda yok arayıp yardıma geliyimmi hiç demez. allahından bulsun ne deyim kimseyi kımseye muhtac etmesin allah.

Back