How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

nasılsınız toicin güzel anneleri ve adayları.

elifim doğum yaklaştı demek ohhh hayırlısı olsun
melisam pembişleri almışsın ohh maşallah
mooncuğum çok özledim seni ya bi denk gelemedik şu topicte fatih nasıl büyüdümü
oflum seninde gözün aydın olsun inşallah.
papatyam sana geçmiş olsun çok yorma kendini...

beni soracak olursanız çok şükür iyiyim sadece dünden beri adını koyamadığım bir stres bir gerginlik bir agresiflik varki sormayın.kısmetse bu akşam yada yarın akşam istanbulda olurum inşallahhhhhhhh..elifim doğumunda istanbulda olursam safa da oacaksan heber et gelirim görmeye...

nasılsınız toicin güzel anneleri ve adayları.

elifim doğum yaklaştı demek ohhh hayırlısı olsun
melisam pembişleri almışsın ohh maşallah
mooncuğum çok özledim seni ya bi denk gelemedik şu topicte fatih nasıl büyüdümü
oflum seninde gözün aydın olsun inşallah.
papatyam sana geçmiş olsun çok yorma kendini...

beni soracak olursanız çok şükür iyiyim sadece dünden beri adını koyamadığım bir stres bir gerginlik bir agresiflik varki sormayın.kısmetse bu akşam yada yarın akşam istanbulda olurum inşallahhhhhhhh..elifim doğumunda istanbulda olursam safa da oacaksan heber et gelirim görmeye...

hoşgeldin fındığımnerelerdesin kaç gündür merak ettim kuzum iyimisin adetin yaklaşıyo ya onun stresini yaşıyosun dimi kıyamam sana rabbim hayırlısı ise hayırlı haber almamızı nasip etsin kuzum kaç gün kalıcaksın istanbulda silivri olmazsa özel nisada düşünüyoruz ama kuzum sağolsın yeminle söylemiş olman dile getirmen bile beni çok mutlu etti Allah razı olsun fındığım:38::38::38::38:

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr:54::54:

fındıiım bende seni özledim cnm fatih büyüdü teyzesi 4 aylığı geçti sen nasılsın cnm

elifim sen nasılsın bebiş nasıl bakalım

oğlum her an uyanabilir çıkarsam merak etmeyin:)

hoşgeldin fındığımnerelerdesin kaç gündür merak ettim kuzum iyimisin adetin yaklaşıyo ya onun stresini yaşıyosun dimi kıyamam sana rabbim hayırlısı ise hayırlı haber almamızı nasip etsin kuzum kaç gün kalıcaksın istanbulda silivri olmazsa özel nisada düşünüyoruz ama kuzum sağolsın yeminle söylemiş olman dile getirmen bile beni çok mutlu etti Allah razı olsun fındığım:38::38::38::38:

özel nisa dediğiniz yenibosnadakimi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum orda olursam gelirim neden gelmiyeyim canım benim.yoooo hiç adet günü mü kafa ma takmıyorum olsa olur olmazsa olmaz of bıktım artık gün saymaktan.ne zaman kısmet se o zaman gelsin.buraya sizler için geliyorum artık bebiş olayını takmıyorum huzurumuz sağlığımız iyi çok şükür.bakalım keşke düşükten sonra korunmasaydım ama kısmet işte.amaaaaaaaannnnnnnnnnn olduğuu kadar.

fındıiım bende seni özledim cnm fatih büyüdü teyzesi 4 aylığı geçti sen nasılsın cnm

hele şükür denk geldik ben çok şükğr maşallaah çok iyiyim.kısmetse bugün yarın istanbula gidecez inşallah hazırlık falan filan işte...maşallah fatihciğe Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallahhhhhhh

bizler muradıma erdik meleklerimize kavuştuk inş bekleyen isteyen herkesde kavuşur hayırlısylaa topiğimize bekliyoruzz kızlar haydi gelinnn bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz:46::46:

hayırlı ugurlu olsun allah hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin bende yeniyim ve ilk defa anne olucam inş allahım hepimize hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin

hoşgeldin balım benim iyiyim iyi gibiyim biraz sancım var belimde fazlalaşıyo ama bıçak gibi ani sancılar yürümekdede zorlanıyorum karnımda felaket adet oluyorum sanki nedense baskın bir sancım var moncuğumm sen nasılsın paşamı öp yerimee :38:
özel nisa dediğiniz yenibosnadakimi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum orda olursam gelirim neden gelmiyeyim canım benim.yoooo hiç adet günü mü kafa ma takmıyorum olsa olur olmazsa olmaz of bıktım artık gün saymaktan.ne zaman kısmet se o zaman gelsin.buraya sizler için geliyorum artık bebiş olayını takmıyorum huzurumuz sağlığımız iyi çok şükür.bakalım keşke düşükten sonra korunmasaydım ama kısmet işte.amaaaaaaaannnnnnnnnnn olduğuu kadar.

evet canım yenibosnadki bende pek bilememde çok iyi dedikleri için düşünüyoruz bizde eşim kalıcak yanımda gelenmiz yok son anda kayınvalidem gelirse gelir biz teklif ettik gelmiyo hanfendi evi nasıl bırakacakmış o açıdan silivri olmazsa özel oda tutamzsak nisa hastanesi düşünüyoruz eğerki orası olursa kuzum haber ederim yazarım özelindne bende çok mennun olurum inanki seninle görüşürp tanışmayı zaten en çok sen melisma ve moncuğumu görebilrim diye düşünce heyecanım oluyo inş nasip olur gülüm çok tşk ederim canım benim sağolsın öyle düünmediğine çok sevindim ben stres ypıyosun sandım öyle olmazsa daha çabuk gelir bebeişin fındığım inş cuma akş-şamı dökülen melekler yüzüsuyu hürmetine inş rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlık sıhhat versin hayırlı evlatlar nasip etsin fındığım inan her zaman duamdasınız inş doğumdada o anki acımla aklıma gelen herkese dua edicem rabbim kabul eder inş canım benim:38::38::38::38::38::38:

hayırlı ugurlu olsun allah hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin bende yeniyim ve ilk defa anne olucam inş allahım hepimize hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin

hoşgeldin canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.ben fındıkkıran 2 yıllık evliyim 7 ay önce bi düşük yaptım.bu topicde çok güzel dostluklarımız var heleki topic kurucumuz elifim dünya tatlısıdır.sende kendini tanıtırmısın bize...

hele şükür denk geldik ben çok şükğr maşallaah çok iyiyim.kısmetse bugün yarın istanbula gidecez inşallah hazırlık falan filan işte...maşallah fatihciğe Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallahhhhhhh
sağol tatlım darısı başına inş. rabbim iyiylik versin

rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallaah:16:

sağolsın canım Allah razı olsun hoşgeldin aramıza kendini tanıtırmısın ne kadrlık hamilesin rabbim hayırlı evlta nasip etsin inş sağsalim almamızı nasip etsin kucağımıza canım :38:
hoşgeldin canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.ben fındıkkıran 2 yıllık evliyim 7 ay önce bi düşük yaptım.bu topicde çok güzel dostluklarımız var heleki topic kurucumuz elifim dünya tatlısıdır.sende kendini tanıtırmısın bize...

o snein güzelliğin tatlılığın fındığım benim yerim seni benim canım arkadaşım :48::48::48::48::56:

elifim ağrılarını takip et tatlım paşa kalktı ben kaçtım

sağolsın canım Allah razı olsun hoşgeldin aramıza kendini tanıtırmısın ne kadrlık hamilesin rabbim hayırlı evlta nasip etsin inş sağsalim almamızı nasip etsin kucağımıza canım :38:

o snein güzelliğin tatlılığın fındığım benim yerim seni benim canım arkadaşım :48::48::48::48::56:

elifim hamilelikten olsa gerek baksana elinde bıçak çatal yeme beni yeme ::)::):)

valla mooncuğum heyecanmıdır nedir anlamadım midem de kramplar var stres ve gerginlik var durmadan afedersiniz lavabodan çıkmıuyom acaba ailemin yanına gidecem de ondanmıdır.elifim bana haber et mutlaka laptopumu alacam yanıma.özelden hastaneyi ve gününü bildir inşallah gelebilirim inşallahhh

elifim hamilelik hikayeni duymadım ben ya istanbula gitmiştim ya sonra okuyamadım falan filan.anlatırmısın nasıl öğrendin ne zman öğrendin belirtin neydi eşine nasıl sürprizmi yaptın bekliyorum heyecanla.melisam nasıl öğrenmiş:):):):

elifim hamilelikten olsa gerek baksana elinde bıçak çatal yeme beni yeme ::)::):)

valla mooncuğum heyecanmıdır nedir anlamadım midem de kramplar var stres ve gerginlik var durmadan afedersiniz lavabodan çıkmıuyom acaba ailemin yanına gidecem de ondanmıdır.elifim bana haber et mutlaka laptopumu alacam yanıma.özelden hastaneyi ve gününü bildir inşallah gelebilirim inşallahhh
yerim vallaha çatır çatır fındığım değilmisin vitaminlisinde ohh yiyorum işteee:56::56::56::56:
elifim hamilelik hikayeni duymadım ben ya istanbula gitmiştim ya sonra okuyamadım falan filan.anlatırmısın nasıl öğrendin ne zman öğrendin belirtin neydi eşine nasıl sürprizmi yaptın bekliyorum heyecanla.melisam nasıl öğrenmiş:):):):
anlatayım fındığım hemen kuzum benim
ya neden yazmıyorsunuz yaaaaaaa

geldim fındığım kusuruma bakma mutfağa gittim su koydum geldim kahve yapayım diye :7:

fınıdğım benim hikayem şöyle oldu her zamanki gibi acelecilğimle testler yaptım ovucanlar yaptım ovucanlar inaılmaz koyu çıktı siyaha yakın ama adetime daha 4-5 gn vardı ve taşınıcaktık dedik gideyim kan vereyim de varsa ona göre dikkat edeirm gittik verdik çıkmadı üzüldük ağladık elimde klan son ovucanların hepsini aynı anda yaptım bitirdim eşimde bende nedense her zamnkinden fazla üzüldük o zamanki teldeki sesi hiç gitmiyo aklımdan kulağımdan neyse hemen taşındık zaten 4 gün geçti adet günüm test yağptım silik baya gölge gibi çıktı sonra 2 günde bir yaptım her yağtığım koyulaştı derken 7. gün gittik kana önce ultrasona girdim doktor rahmin kalınlaşmış hamile olablirsin dedi kana gönderdi gittim verdim 60.52 çıktı ertesi günü aldık sonucu ben nette baktım inanamadım ağladım eşime haber ettim beni kandırma dedi falan baktı oda çıkardı o sonucu bakar dururum diye deli sonra yine kana gittim 194 çıkmış içimiz rahatladı ondan sonraki günde doktora gitim ultrsonda baktı daha yeni yeni kese oluşıyo nokta kadar dedi daha 4 haftalık bile değil dedi derken bu zamana geldik kuzum o ilk kan sonucumda akşam eve geldi eşim önce sarıldı sonra karnımı tuttu ee ne yapıcaz şimdi dedi bilemem deidm sarıldık çok şükür rabbime geldik bu günlere biraz sıkıntılı biraz rahat derken geliyo yavrum dilerim haktan sizlewrede nasip etsin kalbi gönlü güzel arjkadaşlarım benim inş herkese bu duyguyu yaşatır balım AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Back