Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyyyyyyy elifim vallahi çok duygulandım yaaaaaaa zaten bu aralar sinek uçsa ağlıyorum.Rabbim hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyide nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağolsın fındığım darısı inş başına inş sneinde güzel haberlerini alıp gün gün şafak sayarız bitanem o güzel gönlüne versin hayırlı sağlıklı bir evlat canım benim
hayırlısı inşallah yüreği güzel arkadaşım .
melisa nerelerde acep yatıyormu hala.
bugün çok keyifsiz halsiz içimden bişi yapmak gelmiyor kolumu bile kaldırmaya üşeniyorum acaba gripmi olcam anlamadım su bile içmek istemiyorum.sanırım üşütüyorum.dünden beri baş ağrısı ve stres...
valla elifim biraz süsüme düşkünüm evde yalnızda olsam bakarım kendime.valla site yönetimi kombileri 70 e çıkarmış merkezi olduğu için müdahale edemiyoruz yeterince sıcak zaten.dün görümcem yemeğe davet etmişti acaba sıcaktan soğuğa çıktım diyemi böle oldu yada adet tarihim geldi onmıdır anlayamadım neyse olduğu kadar olmadığı kader diyelim ee başka ne var ne yok canişkooommm
dip not:kalın giyinmekten nefret ederim..
Elif
nasılsın canım
rafet el roman yaram ne kanar ne kabuk bağlar
nasılda içime dokunuyor bu sabah beeeeeeeeeeee
Elif
nasılsın canım
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız gamzem hoşgeldin sefa getirdin mutlu oldum bak şimdi nasılsın canım benim
kız gamze beni tanımadınmı fındıkkıran ben..
iyiyim canım hoşbuldum sefa buldum
profilimde baktım onlinesın dedim bi selam vereyim şu kaçak gebeye
aaaaaa kız sende kaçaksın insan bi gelir selam verir yerimiz hiç değişmedi
iyi ettin canım inanki çok mutlu ettin beni nasılsın rüzgar paşam nasıl kuzum benim fındığımla sohbet ediyodum bir taraftanda sancı çekiyorum gamzem yaaa belim kopuyo şeyimin üzeirne oturamıyorumdaa
olsun o kadar kız nerdeyse doğuracan baskı yapıyodur tabi çatına normal mi sezeryan mı olucak belli mi:26:
rüzgar canavar mübarek kıpır kıpır sıpa valla bitirdi beni ama şükür rabbime öyle bir sevgisi varki herşey geçiyo
maşallah kız bebişin kocaman olmuş oyyyyyyyyyyyy yerim onun yanaklarını ya.Allahım sana bağışlasın.canım valla ben bi istanbul bi burası git gel fazla takılamıyorum ki buraya da çok nadiren girebiliyorum beklıyoruz artık buraya gamzem senide.ben yine bugün yarın gidem sonra yine görüşürük artıkın:):):):
gamzem bişi soracamda şu evlilik takvimini nasıl yaptınız ben biraz fransız kalıyorum da bu konularda
gamzem kiosuna falza diyor eğrki 4 geçerse normal olmaz diyo perşembeye kontrolum var belli olucak açılma falan yoksa muhtemelen sezeryan olucak bakalım hayırlısı yerim snein yaramaz oğlunu benim eşimde snein oğlanın hayranı heee aklı gidiyo olucakki ısırıcaksın diyo maaşallah rabbim bir ömür bozmasın gamzem sana ve eine bağışlasın ben 2 gün önce geldimde topikde hiç kimse yoktu bende çıktım :26::26: