- 4 Kasım 2012
- 762
- 123
- 73
canım benim babam berberanam inş melisma haftaya olursa iyi olur ama geçerse bilmedim şimcik hayırlısı kuzum demekki nasip değil dur bakalım inş bir yerden hayırlı bir haber gelir olur bir şkelide melisam
melisma zaten kilosu öyle olursa bende sezeryan diyoum ne o kınıtyı çekerim nede tehlikye atarım yani diretmiyorum ama gönlümden geçen normal olaydı eyi olurdu kimseye muhtaç olmazdım iştee ama ne şekilde olursa olsun hayırlısı olsun diyorum inş anam makata kdarmı sonra oranın hali ne olur kız ben normal diyorumda dikişsiz olsun diye hayal ediyorum hele bana bak ne kadar hayal perstim ben yaahu
kesitricem elisim bende öyle anormal inaçlar daha doğrusu takıntılar var işte eşimde iannma derde bende takıntı mesela dışarda başım kapalı kara kedi görüdüğümde saçımı tutamam hemen eşimin saçına yapışırım manyak der bana öyle yani komik saçma biliyorum ama takıntı vallahaatüy dökücüler tam almıyomuş elisim benim eltimde onunla yapmış doktora gitmişki yarısı duruyo birde gömreiynce işte haberide olmamış en iyisi böyle ne yapalım şurda 2 haftacık idare edicizzz
annemin sacını kaç kere kesmiş hamileyken valla ablamda bende cin gibiyiz:)))
ay o kadae kaptırma kendini hem biliyosun neye inanırsan o olur
yani bence batıl şeylere cok takılmamak lazım
hee bizde diyoruz bardak kırılınca ugursuzluklar dagıldı filan hoş o da belki gercek değildir ama o rahatlık veriyo insan:)) stress atıyosun öyle seylere düşün öyle sıkıntılı şeyleri düşnme boşverrr
ya kocişin yapsın:)) hem sadece sürücek sende yıkıcan
gerci bende hiç yapmadım ama son aylar ben o sekilde yapabilirim
eger risk olmazsa agdacıya gitmeyi düşünüyorum
ben hep agdaya alışığım cünkü...