How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

neyle besledin kız o tosunu :9: maşallah :nazar: rüzgar içinde en az 4 kg doğcak dedi 3300 çıktı ama şimdi 1.5 yaşında gibi oldu :17:
zeka ve fiziki gelişimi çok öndeymiş rabbimin bana mükafatı rüzgar. Demekki hakettim böyle bir güzelliği rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Sezercik için gün al bence suni sancı sakın alma ben 12 saat çektim zor açıkçası. O sancıyı çekip sezeryana girdim bide :19:

rüzgar fun clup kuracam yakında. İnternet sitesi açmayı düşünüyorum rüzgara :17:

vallaha gamzem beslenmem gayet iyi çok şükür ama bende dediğin gibi ultrason çlçülerini dikakte almak istemiyorum yanlışlık oluyo diye zaten haftaya doğum ghibi birşey olmazsa hiç uzatmam direk sezeryan olurum bekelem yani sen suni sancıyıdamı çektin anacım zor olmuş doğumun ama rabbim sana öyle güzel bir güzlelik naisp etti maaşallah sübhanallah kuzum bencede aç sen bizde hayarnları olarak takipte oluruz vallaha maaşallah kuzuma:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

vallaha gamzem beslenmem gayet iyi çok şükür ama bende dediğin gibi ultrason çlçülerini dikakte almak istemiyorum yanlışlık oluyo diye zaten haftaya doğum ghibi birşey olmazsa hiç uzatmam direk sezeryan olurum bekelem yani sen suni sancıyıdamı çektin anacım zor olmuş doğumun ama rabbim sana öyle güzel bir güzlelik naisp etti maaşallah sübhanallah kuzum bencede aç sen bizde hayarnları olarak takipte oluruz vallaha maaşallah kuzuma:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben epidural aldım 5 doz ama tutmamış bide canlı kesildim acıyı yaşadım :50: son dk bayıltıldım :50:
ama değermiş kuzum için :69:

ben epidural aldım 5 doz ama tutmamış bide canlı kesildim acıyı yaşadım :50: son dk bayıltıldım :50:
ama değermiş kuzum için :69:

ayy gamzem vallaha ne dyeceğimi bilemediminan seninki zorludandaöte birşey olmuş maaşallah birde yanında kimselerde olammış helal ne diyeyim şükürler olsunki aldın paşamı kucağıona herşey geride kaldı rabbim birdaha dert sıkıntı zorluk vermesin inş kuzum:38:

ayy gamzem vallaha ne dyeceğimi bilemediminan seninki zorludandaöte birşey olmuş maaşallah birde yanında kimselerde olammış helal ne diyeyim şükürler olsunki aldın paşamı kucağıona herşey geride kaldı rabbim birdaha dert sıkıntı zorluk vermesin inş kuzum:38:

yoktu canım kimseler ama bizim kızların desteği vardı ogün hissettiğim bizim topikte 19 haziranı bulursan oku :29:
7 aydır alıştım ben tek kişilik orduyum valla :62:
bide tarhanamı kurutmamı dolabımı hep kendim yaptım :9: bi elimde rüzgar yada bebek arabasında yada uyuyunca kalktım valla altından. Rüzgarda zor bi bebek 3 ay hiç uyumadı 4. Ay arabayı istemedi hala uyku yok ama alıştım sanırım :9: maşallah oğlum iyi olsunda gerisi boş

elif sende yara vardı dimi:26: benim rahim ağzında büyük bir yara var, ailede kanser geçmişi olduğunda dr işkillendi önce smear sonra gerekirse biyopsi yapalıım dedi. Bişey yoksa dondurtucam ne dersin yakma mı dondurma mı iyi :26:

kızlar ben çıkıyorum vallaha sabahtan beri şeyimin üzerine oturmaktan hissedmiyorum artıkın biraz dinleneyim malum bugün vadi günü akşam gleirim mutlaka iyi oursam yani kevserim bugün kontrolu vardı gelrisen yz bak merakla bekliyorum hee öpüldünüz gaözem senide ayrı kocaman öpüyorums ende paşamı öp akşama görürüz inş:54::54::54::54::54:

yoktu canım kimseler ama bizim kızların desteği vardı ogün hissettiğim bizim topikte 19 haziranı bulursan oku :29:
7 aydır alıştım ben tek kişilik orduyum valla :62:
bide tarhanamı kurutmamı dolabımı hep kendim yaptım :9: bi elimde rüzgar yada bebek arabasında yada uyuyunca kalktım valla altından. Rüzgarda zor bi bebek 3 ay hiç uyumadı 4. Ay arabayı istemedi hala uyku yok ama alıştım sanırım :9: maşallah oğlum iyi olsunda gerisi boş

elif sende yara vardı dimi:26: benim rahim ağzında büyük bir yara var, ailede kanser geçmişi olduğunda dr işkillendi önce smear sonra gerekirse biyopsi yapalıım dedi. Bişey yoksa dondurtucam ne dersin yakma mı dondurma mı iyi :26:

ne diyebilirimki gamzem ailenin yokluğu çok zor durumunu az çok biliyorum ben babamın ailemin sesini bir gün değil saniye duyamsam dlei ourum bilirimki babam arkamda rahat hissedeirm kendmi senin hiç ama hiç kimsen yok herkesle sen uğraştın insna grip olunca dayanamıyo nazlanıyo sen zorlu bir maleytın altından aklktın ve kuzuna baktın Allahım canına sağlık versin seni oğlunun başındna eksik etmesin en yii sen bilirsin çünkü Allah yarıdmcın olsun annelik zor ama daha zorlularıda var işte rüzgar paşam büyüdüğünde anneisni nasıl güçlü kaıdn olduğunu görücek bilicek annesi onun için herlşeye değer gamzem bendede yara vardı hemede büyük yara diyodu doktorum o ay hamilekalmasyadım eğer dondurucaktım yakamk zorlu diyorlar dondurmak daha iyimiş ama tabi en iyi yaranın türüne göre doktor karar verir sanırım ben dondrumak istiyodum ama doktorum yakalım dmeişti mesela büyük olduğndanmıdır nedir anlamadım ama ama genelde kimse sorduysam dondurmadan yana oldular kuzum sneidedemi çıktı doğumdan sonra yenilenir derler ama sneinde doğumdan sonra çıktı demekki Allah korusun sakın ihöal etme sne sezeryanı atlatmışşın yara yakmak dondormak sana dokunmaz canım hiaksatma git yaptır emi bak ciddi birşey bu canım yaa:26::26::26:

elf cim nasılsın
bi gamze mi geçmiş topikten :))))

ne diyebilirimki gamzem ailenin yokluğu çok zor durumunu az çok biliyorum ben babamın ailemin sesini bir gün değil saniye duyamsam dlei ourum bilirimki babam arkamda rahat hissedeirm kendmi senin hiç ama hiç kimsen yok herkesle sen uğraştın insna grip olunca dayanamıyo nazlanıyo sen zorlu bir maleytın altından aklktın ve kuzuna baktın Allahım canına sağlık versin seni oğlunun başındna eksik etmesin en yii sen bilirsin çünkü Allah yarıdmcın olsun annelik zor ama daha zorlularıda var işte rüzgar paşam büyüdüğünde anneisni nasıl güçlü kaıdn olduğunu görücek bilicek annesi onun için herlşeye değer gamzem bendede yara vardı hemede büyük yara diyodu doktorum o ay hamilekalmasyadım eğer dondurucaktım yakamk zorlu diyorlar dondurmak daha iyimiş ama tabi en iyi yaranın türüne göre doktor karar verir sanırım ben dondrumak istiyodum ama doktorum yakalım dmeişti mesela büyük olduğndanmıdır nedir anlamadım ama ama genelde kimse sorduysam dondurmadan yana oldular kuzum sneidedemi çıktı doğumdan sonra yenilenir derler ama sneinde doğumdan sonra çıktı demekki Allah korusun sakın ihöal etme sne sezeryanı atlatmışşın yara yakmak dondormak sana dokunmaz canım hiaksatma git yaptır emi bak ciddi birşey bu canım yaa:26::26::26:

ay elifim çok duygulandım kuzum ya :29: allah razı olsun senden kendime geldim biraz.

İhmal etmicem canım cuma sabah smear vericem sonucu gelsın bu ay olmadı öteki ay dondurtucam bakalım hayırlısı allahtan.

hoşgeldin elsiim iyiym kuzum sen nasılsın evet evet bir gamze gördük hepizmiz:1::1::1:

bende iyiyim
dün kötüydüm ama bu sabah kahvaltıdan sonra kendime geldim azıcık..
gene de cok halsizim...

yarın doktora gidicem bende
ultrasona gircem bebişimi görcem:)))
ama cinsiyetini söylemezler heralde... artık onun için önümüzdeki hafta özele gidicem.

öyle işte ...

sen napıyosun?
ya kendime bi kahve mi yapsam keyiflensem azıcık...

bugünde evden calışıyorum canım sıkıldı tek başıma...

gamze senin oglan 5 aylık olmak üzere desene büyüdü vallahii... Maşallahhh
pek de yakışıklı oglun kime benziyo :)))))

benimde sanki oğlum olcak gibi geliyo ismi bile hazır:)))

ay elifim çok duygulandım kuzum ya :29: allah razı olsun senden kendime geldim biraz.

İhmal etmicem canım cuma sabah smear vericem sonucu gelsın bu ay olmadı öteki ay dondurtucam bakalım hayırlısı allahtan.

canım benim inanki sana karşı içim sürekli ezik ne yapsam bende senin hakkını ödeyemem gülüm sendende Allah razı olsun sen büyüklüğünü gösterdin olgunluğunu gösterdin bir kere bile yüzüme vurmadan destek oldun dilerim Allahtan yolun da izinde açık olur eşinle çocuğunla bir ömür mutlu mesut olursun kuzum rabbim dert tsa vermesin gerçkten tüm samimiyetimşle söylüuorum sen çok güçlü bir kkadınsın bir o kadarda alçak gönüllüsün ben burda herkeisn huzurunda senden bir kere daha özürdiliyorum kuzum hakkına girdiğim için açıkça diyorum herşey için özürdileirm sağlık bu gamzem ihmale gelmez bekleme git sen tedavini yaptır gülüm sorumluluğun ağır snein paşamaı düşün sakın erteleme emi:38::38::38::38::38::38:

bende iyiyim
dün kötüydüm ama bu sabah kahvaltıdan sonra kendime geldim azıcık..
gene de cok halsizim...

yarın doktora gidicem bende
ultrasona gircem bebişimi görcem:)))
ama cinsiyetini söylemezler heralde... artık onun için önümüzdeki hafta özele gidicem.

öyle işte ...

sen napıyosun?
ya kendime bi kahve mi yapsam keyiflensem azıcık...

bugünde evden calışıyorum canım sıkıldı tek başıma...

elisim sen yiyemediğindne vitaminsiz kalıyosun kuzum yemeye çalış çıakrsan bile o yediğin sana yeter kuzum demek yarın gidiceksin belli olur aslında 15 haftalıksın bence söyleyebilir gibime geliyo ama hayırlısı haber et mutlaka gelince olurmu elisim yap iç vallaha bende 8 ay hiç ağzıma vurmadım ama son günlerde içiyorum canım çekiyo ne yapayım sende iç hazır evdesinde ohh keyiflen vallaha:38:

Kıslar muckkkkkkkk
Naporsınız bakım
Cok yorulmusım ben ya
Battanıye aldım kızıma kotondan cık guzel fıyatıda ucuz duzınursenız 12 ye aldım

Elifcık acı zaralımı kıs ben kacıncı acılı cıg kofte yeyıyısım bugune kafat bısı olmadıydı ya dun sag taraftan belime dogru ıyı bı sancı gırsı haka aynı yer ara ara agrıyo ya.
$image.jpg

Kıslar muckkkkkkkk
Naporsınız bakım
Cok yorulmusım ben ya
Battanıye aldım kızıma kotondan cık guzel fıyatıda ucuz duzınursenız 12 ye aldım

hoşgeldin melisam ben ddidim kesin gezmeye gitmiştir pembişmi aldın kızz battaniyeyi hayırlı olsun can sağlığıyla kullansın prensesim benim:nazar::38:

Kıslar nırsesunız ya
Bende bı kahve yapıyım daldurma cay içtım;)) kesmedı ıhşamur ıctım yıne kesmedı geleceö kimse gıtmesın

Back