• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar ben kaşlarımı uzattım kuaförde aldırmak için birde saçlarımıda şekil verdireyim diyorum ama şu saçma sapan batıl inancım yüzünden korkuyorum aslında inaçda değilde korku işte bir tedirginlik rabbimin verdiği ömürle kılın tyün ne ilgisi var diyorum ama yinede acabamı diyorum saçlarım çok uzun zorlanıcam doğumdan sonrada gidemem hemen kestireyim diyorum ne dersiniz acep :18::18::18:

kızlar ben kaşlarımı uzattım kuaförde aldırmak için birde saçlarımıda şekil verdireyim diyorum ama şu saçma sapan batıl inancım yüzünden korkuyorum aslında inaçda değilde korku işte bir tedirginlik rabbimin verdiği ömürle kılın tyün ne ilgisi var diyorum ama yinede acabamı diyorum saçlarım çok uzun zorlanıcam doğumdan sonrada gidemem hemen kestireyim diyorum ne dersiniz acep :18::18::18:

kıs gıt hallette gel ben yenı kestirdim sacımı hec bısı olmuyo inan delu kıs fıstıgınıda aldır her an dogumun olabiler bak . :34:

QUOTE=melisakaktus;28317989]a aaaaaaaaaaaaaa ayıp edersun amma ne konusmucam kıs sen le yenı gördum sızı .
nasılsınız bakıyım[/QUOTE]

:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:vallaha ben bu durumdayım melisam bu ağrılar uyutmuyo dinenemiyorum uykum var uyuyamıyorum karmnınmı taşıyamıyorum anammmmmmmmmmmmmmmm çısa yaa şu velet artık :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin elisim nasılsın kuzum nasıl cinsiyet belli olmadığından diyemiyorum birşey amma nasıl geçiyo hala aynımısın hiç düzelme yokmu melisam pek geçmişe bakmaz elisim direk gelir konuya görmedğindendir yoksam o seni görmzmi hiç:26::16:

günaydın canım
aynıyım yaaa
bi düzelme yok
ama 2 gün iyi yemek yedim
bu sabah gene feci midem bulanıyodu gece yatarken filan
gecmicek heralde bu bulantılar..
hadi onu gectim bide elim ayagım titriyo filan....

haftaya belli olcak inşallah cinsiyetimiz...
merakla bekliyorum bakalım :)))
dün kadın dogum hastanesine gittim ilk defa
hep özele gitmiştim ya
orda da 4 tüp kan bide idrar testi verdim
cuma günü cıkıcak sonuclar bide ultrasone giricem
bebişimi görcem:))
belki biz bakıp tahmin ederiz cinsiyetini görünürse:))))))
Nasılsa uzman olduk artık hehehee

EEE benden cok bahsettim
senin son günler agrılar devam ediyor mu?

kıs gıt hallette gel ben yenı kestirdim sacımı hec bısı olmuyo inan delu kıs fıstıgınıda aldır her an dogumun olabiler bak . :34:

demi koca karı lafları işte tedirgin eidyo ne bilem gidicem bu cumartesi gideyimde yaptırayım diyorum fıstık rahat kuzum 2 günde bir çalışmalrım sürüyo ne olur ne olmaz gerçi o zamanda hasar üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü anlatamam o biçim oluyoda mecbur ne yapayım görmeden anca bu kadar:27::27::27::27::27::27::27::27:

a aaaaaaaaaaaaaa ayıp edersun amma ne konusmucam kıs sen le yenı gördum sızı .
nasılsınız bakıyım

eh sonunda karşılaştık yaaaaaa

valla aara giriyorum elf in görüyorum sagolsun senin yerine yazıyo şöylesin böylesin diye.

sen ne durumdasın var mı bulantı bilmem neee

benim göbüş cıktı yaaaaa artıkk bu hafta anca...
seninkini düşünemiyorum bileee

demi koca karı lafları işte tedirgin eidyo ne bilem gidicem bu cumartesi gideyimde yaptırayım diyorum fıstık rahat kuzum 2 günde bir çalışmalrım sürüyo ne olur ne olmaz gerçi o zamanda hasar üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü anlatamam o biçim oluyoda mecbur ne yapayım görmeden anca bu kadar:27::27::27::27::27::27::27::27:

ne çalışmasıı yapıyonuz siz?????
biz kocayla kardeş olduk
iinanın hiç canım istemiyooooooooo:19::19:

günaydın canım
aynıyım yaaa
bi düzelme yok
ama 2 gün iyi yemek yedim
bu sabah gene feci midem bulanıyodu gece yatarken filan
gecmicek heralde bu bulantılar..
hadi onu gectim bide elim ayagım titriyo filan....

haftaya belli olcak inşallah cinsiyetimiz...
merakla bekliyorum bakalım :)))
dün kadın dogum hastanesine gittim ilk defa
hep özele gitmiştim ya
orda da 4 tüp kan bide idrar testi verdim
cuma günü cıkıcak sonuclar bide ultrasone giricem
bebişimi görcem:))
belki biz bakıp tahmin ederiz cinsiyetini görünürse:))))))
Nasılsa uzman olduk artık hehehee

EEE benden cok bahsettim
senin son günler agrılar devam ediyor mu?

elisim inş 9 ay sürmez bir çok kişide sürdüğünü duydum inş geçer en kısa zamanda besklenmekde olmuyo bu şekilde senin yemen içmen gerek hani bebek vitaminini alıyo birşekilde aç kalmıyo senden besleniyo ama işte snein gücünüde tüketiyo yemyince yorgun düşüyosun demekki bak titremeler oluy en azondan süt falan içebilsen o dirençli yapar senide bilşrrim bulantı varkende süt keilmesi bile tiksindiridi inş geçer kuzum normal tahliler yapıldı demekki bendede yapıldı temiz çıktı çok şükür sneinde sıkıntın olmadan geçsin inş hamilelğin cinsiyeti bende çok merak ediyorum hayırlısıyla belli olsunda dını koyalım yahuuu:emir_bebek::emir_bebek::nazar:bendedne aynı bee canım ne olsun ağrılar devam artııyo bile 2 gündürde ayaklarımda baya şişme var terlik oturuyo böyle bakalım 2 haftaya bebeişim gelmiş olur çünkü haftaya kontrolumde açılmam yoksa doğm başlammaışşa ve kilosuda 4 yakınsa o zaman sezeryan günü vericek muhtemelen 2 haftaya oğluşum kucağımda olucak inş :18::18:

ne çalışmasıı yapıyonuz siz?????
biz kocayla kardeş olduk
iinanın hiç canım istemiyooooooooo:19::19:

yok yok anacım öle çalışma değil o çoktan bitti bizdede tamizlik çalışması demek istemiştim :1::1::1::1:şu ara kanmamdan sonra olmuyodu sonra birkaç sefer oldu arada böyle de 30. haftadan beridri hiç olmuyo eşi aşağıda dedi yaa dpoktor sakıncalı diye olmadı şimdide zaten son ay garibim kocam melül melül bekliyo dahada bekler yani:24::24::24::24:

elisim inş 9 ay sürmez bir çok kişide sürdüğünü duydum inş geçer en kısa zamanda besklenmekde olmuyo bu şekilde senin yemen içmen gerek hani bebek vitaminini alıyo birşekilde aç kalmıyo senden besleniyo ama işte snein gücünüde tüketiyo yemyince yorgun düşüyosun demekki bak titremeler oluy en azondan süt falan içebilsen o dirençli yapar senide bilşrrim bulantı varkende süt keilmesi bile tiksindiridi inş geçer kuzum normal tahliler yapıldı demekki bendede yapıldı temiz çıktı çok şükür sneinde sıkıntın olmadan geçsin inş hamilelğin cinsiyeti bende çok merak ediyorum hayırlısıyla belli olsunda dını koyalım yahuuu:emir_bebek::emir_bebek::nazar:bendedne aynı bee canım ne olsun ağrılar devam artııyo bile 2 gündürde ayaklarımda baya şişme var terlik oturuyo böyle bakalım 2 haftaya bebeişim gelmiş olur çünkü haftaya kontrolumde açılmam yoksa doğm başlammaışşa ve kilosuda 4 yakınsa o zaman sezeryan günü vericek muhtemelen 2 haftaya oğluşum kucağımda olucak inş :18::18:

ayyyy cok heyecanlı yaaa
maşallah 4 kilo muuuuuuuu
kıs sen ne yaptın :))) maşallah ogluna erkek işte:)))
4 kiloyu biraz zor dogurursun yap sezaryan gitsin yaw:))))
hiç çekme ona sıkınıtıyı inşallahhhh

benimde sanki ogluşum olcak gibi yaaaa :52::52::55:

süt normalde çok severim ama pek içmiyorum bu ara inan hiç canım istemiyooo aslında alıyorum süt içerim diye hep tatlı matlı yapıyorum kalanda bozuluyoo offf
böyle zorla olmuyo yaa
rahat olmak lazım.... ondan cok sıkmıyorum kendimi canım isteyince yapıyorum yiyorum onun dışında ne kdar zorlasamda olmuyooo :19:
bide 5. aydan sonra daha iyi yeniyomuş ya ondan rahat bıraktım kendimi
cok hasta oldum grip öksürük filan ancak kendime geliyorum bu günlerde..

kıslar alıntı yapmadan yazayım
essuem gulum senınde kısımn gelcek ben siömdi baktım sana detaylı ultrosondan. ikli test için giriliyo ya yaptırdınmı onu o doktor benıomkini dogru bildi. dun kendimmi attım dısarı bi alısveriş yapptım bi dukkanda 1.30 saat oyalanıo aldım pembiş kıyafetler ccok sekerler ya benım sıpa cıdden kısdırda umarım degiştirmek zorunda kalmam bunları.
bende heç bulantı yok canım iştahımda ekstra bi artmada yok normal yiyorum ama iki kılo fartk var işte göbegim bayagıdan cıktı ya gazda toplanıyomus oda sısırıyomus iştye.,
senın bulantında gecsin artıkın yıtır bgarı göbısı buyut artıkın. :16::16:

elifcik cıkacak veletdin merak ettme elı kulaagında haftaya dogumun var içime doguyo kıs insallah kolaycacık cıksın beben bokl resimlerini görek gari.
eşimle görüştümde iş görüşmesinden cıkmıs ya maası essoglusular az dıyolar ya bızede uymuyo bakalım iknciye cagırrlarmı.:44:

ayyyy cok heyecanlı yaaa

süt normalde çok severim ama pek içmiyorum bu ara inan hiç canım istemiyooo aslında alıyorum süt içerim diye hep tatlı matlı yapıyorum kalanda bozuluyoo offf
böyle zorla olmuyo yaa
rahat olmak lazım.... ondan cok sıkmıyorum kendimi canım isteyince yapıyorum yiyorum onun dışında ne kdar zorlasamda olmuyooo :19:

bencede sezeryan yap elifim ya o kadar kılolu olunca makata kadar dikişin olur bak .
ya normalı cok iyide işte benım dotum yımıyo işte.

yok yok anacım öle çalışma değil o çoktan bitti bizdede tamizlik çalışması demek istemiştim :1::1::1::1:şu ara kanmamdan sonra olmuyodu sonra birkaç sefer oldu arada böyle de 30. haftadan beridri hiç olmuyo eşi aşağıda dedi yaa dpoktor sakıncalı diye olmadı şimdide zaten son ay garibim kocam melül melül bekliyo dahada bekler yani:24::24::24::24:

ya kestir gitsin sacını bişi olmaz
aksine sen rahatlayınca bebişde rahatlar
ne alakası var sac kestirmeklee te allaaaa

he anladım temizlik olayı
tüy dökücüler zararlı mı ki???
:31:

ayyyy cok heyecanlı yaaa

böyle zorla olmuyo yaa

vallaha elisim geçen hafta 3200 dü doktor 2 haftaya doğsa bile 4 bulur dedi hani erkende gelebilirg gelirse normal olur yoksa sezeryan dedi o yüzden normale göre 26 gün var ama 2 haftaya bir şekilde doğar dye düşünüyorum vallaha ne yaptım bimiyorum duayn gülüyo tosunmu çıkıcak diye süt yoğurt falan hiç eksik etmedim iyi beslendim tek sıkıntım tatlıydı vallaha 2-3 haftadır onuda kısmadan yiyorum engelleyemiyorum kendimi :17::17:vallaha elisim benimde içimden geçen snein oğluşun olucak gibide rabbim bilir tabi hayırlısıylaa gelsinde yerim ben onu kız olsun erkek olsun farketmiyo vallaha bizim bebekler fazla beklediğimziden daha bir kıymetli sende bende melisamda yolarını az gözlemeidk bekelmeidk seninde erkek olursa melisanın kızana talip oluruz artıkın :1::1:zormalama kendini elisim zaten zorla olmaz elbet düzene girer ama dediğim gibi senin gücün azalıyo normalde evde oslan yatarsın dinlenirsinde bierde çalısan bayansın Allah yardımcın olsun kuzum verir rabbim kolaylığını bir bakmışız açılmış iştahın inş asıl dediğin gibi bu saatlerden sonra yemek önemli geçsinde inş bulantın yersin Allahın iznişylee:38:

o jilet gıbı cıkatıryo ya benım yallahı cok uzadı nasılsa alttan bakmıyo diye saldım cayıra mevlam kayıra bi kere agda yaptım hamıle kalalı ondada canım cok acıdı
kuafore aldırım diyorum bende ya. lazerle bıteydı iyiydi yarı yarıya azaldıda yınede uzayınca cok gözüküyo ya. senın lazerinde yarım kaldı demı essuree.alper mumcu lazer zararlöı degil diyo elimde seans kalsaydı yaptırırdım ben 3 aydan sonra.

essuem gulum senınde kısımn gelcek ben siömdi baktım sana detaylı ultrosondan. ikli test için giriliyo ya yaptırdınmı onu o doktor benıomkini dogru bildi. dun kendimmi attım dısarı bi alısveriş yapptım bi dukkanda 1.30 saat oyalanıo aldım pembiş kıyafetler ccok sekerler ya benım sıpa cıdden kısdırda umarım degiştirmek zorunda kalmam bunları.
bende heç bulantı yok canım iştahımda ekstra bi artmada yok normal yiyorum ama iki kılo fartk var işte göbegim bayagıdan cıktı ya gazda toplanıyomus oda sısırıyomus iştye.,

elifcik cıkacak veletdin merak ettme elı kulaagında haftaya dogumun var içime doguyo kıs insallah kolaycacık cıksın beben bokl resimlerini görek gari.
eşimle görüştümde iş görüşmesinden cıkmıs ya maası essoglusular az dıyolar ya bızede uymuyo bakalım iknciye cagırrlarmı.:44:
anam inş melisma haftaya olursa iyi olur ama geçerse bilmedim şimcik :1:hayırlısı kuzum demekki nasip değil dur bakalım inş bir yerden hayırlı bir haber gelir olur bir şkelide melisam :38:
bencede sezeryan yap elifim ya o kadar kılolu olunca makata kadar dikişin olur bak .
ya normalı cok iyide işte benım dotum yımıyo işte.
melisma zaten kilosu öyle olursa bende sezeryan diyoum ne o kınıtyı çekerim nede tehlikye atarım yani diretmiyorum ama gönlümden geçen normal olaydı eyi olurdu kimseye muhtaç olmazdım iştee ama ne şekilde olursa olsun hayırlısı olsun diyorum inş anam makata kdarmı sonra oranın hali ne olur kız ben normal diyorumda dikişsiz olsun diye hayal ediyorum hele bana bak ne kadar hayal perstim ben yaahu:27::27:

kesitricem elisim bende öyle anormal inaçlar daha doğrusu takıntılar var işte eşimde iannma derde bende takıntı mesela dışarda başım kapalı kara kedi görüdüğümde saçımı tutamam hemen eşimin saçına yapışırım manyak der bana öyle yani komik saçma biliyorum ama takıntı vallahaa:27::27::52:tüy dökücüler tam almıyomuş elisim benim eltimde onunla yapmış doktora gitmişki yarısı duruyo birde gömreiynce işte haberide olmamış en iyisi böyle ne yapalım şurda 2 haftacık idare edicizzz:32:

ay canım ilk yazdıgını anlayamadım
benim ultrason resmimime mi baktın ?
kız mı diyosun?
ya çevremde herkes erkek erkek diyip benide iyice alıştırdı neden öyle bilmiyorummmmm :37::37:

valla 2 gün yemek yedim hemen göbüş cıktı heee
sanırım sindirmiyo bizim midelerrr ben öyle hissediyorum midem patlıcak gibi halbuki fazla da yemiyorummmm

elfcim bence de çok zamanın kalmadı :)))))
ama erkekler işte biraz gec olurlar mış ya 9 ay 10 günü tamamlayan bile olurmuşşşş

Back