alırsın melisam vallaha zaten insan böyle dalınca çıkamıyo o gün bizde gittik aldık gördüğüme daldım fazlada oldu dediğin gibi bu aldıklarımıda büyük aldım giyemiycek diye ama eskiden aldıklarım 0-3 ay malesef çok az giyebilicek bencede uygun olursa al ama hani küçülme olasılığı olduğu için melisam bimedim büyükde alsan bebekler çok çabuk büyüyo alsan ne bileyim olamaya bilir boşa kalır gibi geliyo zamanına göre alsan daha iyi ama o zamanda pahalı olyuo işte bize göre olsa al kalsın ama bebekler büüyuo eşimin arkadaşı diyomuş sakın fazla almayın çok abuk büyüyo giyemedi aldıklaırmızı diye o yüzden gerkenleri alman daha mantıklı gibi melisam birde mesela çıtlıtlı atletleri falan karışık al 0-3 ay 3-6 ay al bende öyle yaptım 12 tane çıtlıtısı var ama karışık işte yoksa vallaha küçük gelicekti hepsi düşünsene aldıklarım 58 cm yazıyo benim ülan şimdiden 51 cm nasıl giyecek onları:26::26::26::26:
ya 4 gün onden gidiyo diyodu ya benımkı iri degil sanırım. neyse uyku tulumuymus falan alıyım 6 aylık falan olanlarında ekimde giyer bi kıs giyse ne gizel olur.
bı bakıyımda kac ytane uzun kollusu var yeter mı diye. ona gçmöre birarz daha 3 aylık alıyım diyom 0.3 aylık.
kuzum ben cııyorum belım agrıdı yarım saat uzanıp yemege giriseyim hadı oltum senı kuzu kendine iyi bak sende dinlen sırtın kopmustur simdi.
yarın aksam ancak gelecbilirsem gelirim kuzu sabah bi yarınm saatlıgıne ugrarım sonra alısveriş