• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

alırsın melisam vallaha zaten insan böyle dalınca çıkamıyo o gün bizde gittik aldık gördüğüme daldım fazlada oldu dediğin gibi bu aldıklarımıda büyük aldım giyemiycek diye ama eskiden aldıklarım 0-3 ay malesef çok az giyebilicek bencede uygun olursa al ama hani küçülme olasılığı olduğu için melisam bimedim büyükde alsan bebekler çok çabuk büyüyo alsan ne bileyim olamaya bilir boşa kalır gibi geliyo zamanına göre alsan daha iyi ama o zamanda pahalı olyuo işte bize göre olsa al kalsın ama bebekler büüyuo eşimin arkadaşı diyomuş sakın fazla almayın çok abuk büyüyo giyemedi aldıklaırmızı diye o yüzden gerkenleri alman daha mantıklı gibi melisam birde mesela çıtlıtlı atletleri falan karışık al 0-3 ay 3-6 ay al bende öyle yaptım 12 tane çıtlıtısı var ama karışık işte yoksa vallaha küçük gelicekti hepsi düşünsene aldıklarım 58 cm yazıyo benim ülan şimdiden 51 cm nasıl giyecek onları:26::26::26::26:

ya 4 gün onden gidiyo diyodu ya benımkı iri degil sanırım. neyse uyku tulumuymus falan alıyım 6 aylık falan olanlarında ekimde giyer bi kıs giyse ne gizel olur.
bı bakıyımda kac ytane uzun kollusu var yeter mı diye. ona gçmöre birarz daha 3 aylık alıyım diyom 0.3 aylık.
kuzum ben cııyorum belım agrıdı yarım saat uzanıp yemege giriseyim hadı oltum senı kuzu kendine iyi bak sende dinlen sırtın kopmustur simdi.:54::54::54::54:
yarın aksam ancak gelecbilirsem gelirim kuzu sabah bi yarınm saatlıgıne ugrarım sonra alısveriş:27::27::27:

ya 4 gün onden gidiyo diyodu ya benımkı iri degil sanırım. neyse uyku tulumuymus falan alıyım 6 aylık falan olanlarında ekimde giyer bi kıs giyse ne gizel olur.
bı bakıyımda kac ytane uzun kollusu var yeter mı diye. ona gçmöre birarz daha 3 aylık alıyım diyom 0.3 aylık.
kuzum ben cııyorum belım agrıdı yarım saat uzanıp yemege giriseyim hadı oltum senı kuzu kendine iyi bak sende dinlen sırtın kopmustur simdi.:54::54::54::54:
yarın aksam ancak gelecbilirsem gelirim kuzu sabah bi yarınm saatlıgıne ugrarım sonra alısveriş:27::27::27:

kuzum herkes ultraosonda ileri ger çıabiliyo diyoarlar o yüzden ben pek dediği kadar iri olduğunu sanmıyorum melisam bakalım çıkınca görücez artıkın al kıyafetleri buraya koyarsın bende son aldıklaırmı koyarım yarın giremezsin sen o zaman melisam kendine dikkat et de geleme tek çarşambaya görürşüz canım benim bende çıkıyorum eşim geldi yemeğe bakıyım bende öptüm görürşüz kuzum:38::38:

kızlar çok ağrılrım var sabaha kadar nasıl yatıyorum bir görseniz sürekli sola yatmaktan imanınm gevredi vallaha:1::1::1:sağa yatınca sanki dışarı çıkıcakmış gibi vuruyo sıpa hatta dışarda sanıyorum öyle vuruyo sırt üstü yatamıyorum nefes darlığı çekiyorum sanki boğaıma öküz oturmuş gibi olyo sürekli çişe çıkmaktan daraldım en sonunda tuvalette uyusam nasıl diye düşünmeye başladım tuvalete gitsemde gitmesemde alt tarafımdan birşey asılıyo gibi ağırlık var sancılarım var zati kıçımın üüzeirne oturmak neden kalkmak mümkün değil her geçen gün artıyo bu ağrı yine ayaktayken daha rahatım oturunca sancım daha çok oluyo off nasıl olucak bilmiyorum kilosu yüzünden ne olucağıda belli değil en azından 38. haftada gelsede normal yoldan doğsa yoksa boşa beklemeden 38. haftaya gün alsak sezeryana günler geçmek bilmyio off poffff:31:

canımın içi kıyamam ben sana.işteyim bugün okadar canım sıkıldıki.aptal aptal şeyler oldu.senin şu yazını okudum ya güldüm valla.okadar şirin yazmışssın ki.sıkasım geldi yanaklarını.benim velettede dünden beri bir kımıldaşma bir kımıldaşma.korkuttu beni.dr a uğradım sabah benim plasentam aşağıdaymış.sezaryan falan olabilir kanaman olursa tetikte ol falan dedi canımı sıktı.kendi doktorum değil,çalıştığım hastanede bakıldım.canım sıkıldı.korktum. bi kaç haftaya yukarıda çıkabilirmiş.kontrolum cumaya.nasıl dayancaz meraktan.çevrenizde olan var mı? sende az daha sabret canım.Allahın izniyle az kaldı sıkıntılarının bitmesine.ben daha şimdiden nefes darlığı rahat uyuyamama,tuvalet derdi çekiyorum.Ama daha çok var.hayırlısı inşallah...

canımın içi kıyamam ben sana.işteyim bugün okadar canım sıkıldıki.aptal aptal şeyler oldu.senin şu yazını okudum ya güldüm valla.okadar şirin yazmışssın ki.sıkasım geldi yanaklarını.benim velettede dünden beri bir kımıldaşma bir kımıldaşma.korkuttu beni.dr a uğradım sabah benim plasentam aşağıdaymış.sezaryan falan olabilir kanaman olursa tetikte ol falan dedi canımı sıktı.kendi doktorum değil,çalıştığım hastanede bakıldım.canım sıkıldı.korktum. bi kaç haftaya yukarıda çıkabilirmiş.kontrolum cumaya.nasıl dayancaz meraktan.çevrenizde olan var mı? sende az daha sabret canım.Allahın izniyle az kaldı sıkıntılarının bitmesine.ben daha şimdiden nefes darlığı rahat uyuyamama,tuvalet derdi çekiyorum.Ama daha çok var.hayırlısı inşallah...

oy canım benim ne oldu neden canın sıkkın kim ne dedi milletin ağız kokusunu çekmek Allah yardımcın olsun canım korkma kuzum oynamaması tehlikeli diyorlar ama eşi aşağıda olması biraz sıkıcı tabi banada öyle dedi yaa 30 haftamda 34 de çıkmıştı yukarı sende kanma yoktur inş bak saba bir sayfa vereyim özelden sen o siteye gir bir çok arkadaş bu konuda çok bilgili sana yardıme deblirler kuzum inş rahime yapışıktır değildir değilse çıkma ihtimali yüksek canım korkma sıkma canını çıkabliyo kasıkalrın da ağrılar varmı peki:26:

simdiden 2.5 kılo aldım ya sınırlerim bozuluyo tatrıya cıktıkca karnımn bi buyudu. doktora dedim 2 kıloyla bu kadar göbek cıkarmı diye normal gaz bırıkımı var diyo ne gazmıs o kadar da pırtlıyom bacım ya tutamıyom artık ole sallıyom vallahı. esimin yanında bana bakar bakmaz ben yapmadım kızın yaptı diyorum heheheyttttttttttttt:60::60::60::60:

melisa 2 bucuk kilo mu aldın canım
cok iyi yiyosun demekk
ya ben hiç yiyemiyorum
cok kötü geciyo benim hamileli

daha cok kilo verdim desem yeridir.

gaz olayına gelince bende gazman gibi geziyorum :1:

alttan üsttennn.....

:17:

oy canım benim ne oldu neden canın sıkkın kim ne dedi milletin ağız kokusunu çekmek Allah yardımcın olsun canım korkma kuzum oynamaması tehlikeli diyorlar ama eşi aşağıda olması biraz sıkıcı tabi banada öyle dedi yaa 30 haftamda 34 de çıkmıştı yukarı sende kanma yoktur inş bak saba bir sayfa vereyim özelden sen o siteye gir bir çok arkadaş bu konuda çok bilgili sana yardıme deblirler kuzum inş rahime yapışıktır değildir değilse çıkma ihtimali yüksek canım korkma sıkma canını çıkabliyo kasıkalrın da ağrılar varmı peki:26:

insanların densizlikleri işte kuzum.gerilmiyim dedim ama yapı meselesi işte.çok şükür geçti evdeyim şimdi unuttum bile.rahim ağzını kapatmıyo dedi,bu iyi bişeymiş ama,bilemiyorum tabi.çok sağol o siteye bakıcam.kasık ağrılarım geçti hayatım.sadece yorulunca karnımın alt kısmında yatay bir ağrı oluşuyo.geçiyo dinlenince.Allah yardımcım olsun.yıllarca yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yaptım.benim kuzumda yaşamasın onları inşallah.hayırlısı artık canım.erkenden evham yapmıycam öyle karar aldım.sadece içim rahat etsin diye öğrenmek istiyorum bilmem gerekenleri.kitap okumakla yaşayanlardan dinlemek okadar farklı ki. bebişimin oynamasına telaşlandım çünkü 1 saat hiç durmadı.ama daha kuvvetlenmişde ondandır dedi dr.bakalım artık.çok öptüm

simdiden 2.5 kılo aldım ya sınırlerim bozuluyo tatrıya cıktıkca karnımn bi buyudu. doktora dedim 2 kıloyla bu kadar göbek cıkarmı diye normal gaz bırıkımı var diyo ne gazmıs o kadar da pırtlıyom bacım ya tutamıyom artık ole sallıyom vallahı. esimin yanında bana bakar bakmaz ben yapmadım kızın yaptı diyorum heheheyttttttttttttt:60::60::60::60:

deli karı,öldürdün beni gülmekten...............

Günaydın kızlar size yazamadm kusuruma bakmayın.. Geçen perşembe cuma fena sırt ve mide ağrısı çekmiştim hatırlarsanız bende hamilelikte de oldu bikaç defa. Cumartesi günü sabah sancılarla uyandım ölüyorum sandım. Eşimi kaldırdım dedim kalk götür beni bi yere dayanamıyorum.. Bebeğe sağolsun kaynanm baktı. Gittik hastaneye acile doktor muayene falan etti. Daha önce oldu deyince iskillendi doktor akciğer filmi istedi. Sonrasında müşahedeye alındım. Serumlar iğneler tahliller derken birazcık kendime geldim. Sonuç için aşağı doktora indik. Doktor demesin mi ciğerlern iltihap kaplamış diye. Nerde üşüttn kızım sen dedi bana. Mide falan fena üşütulmuş yani.. 13 iğne verdi. 2 surup. 1 mide ilacı. 1 tane ağrı kesici. Bunları kullanıyorum şuan iyiyim. Ama hiç soğuk almamam lazım artık.. Sonrasında emire bi gecesinde ağlama krizi geldi resmen. Annem gelmişti bebeği görmeye. Aglamaktan helak oldu susturamiyorz resmen. Bende ağlamaya başladım susmuyo diye. Annemle kaynanam okudu. Annem dedi bu çocuğu kime gösterdiniz de bu kadar nazar almış dedi. Kadın olurken ağzı yırtılacakti resmen. Sonrasında uyudu çok şükür.. Şimdi daha iyi. Her gelene okutmaya çalışıyoruz.. Sakin kıyafetleri çok küçük almayın :) ben oğluma almış olduğum iki tulumu hiç giydiremedm. Çok çabuk boy atıyolar kırk içinde haberiniz olsun. Aklınıza bişey gelirse sorun tecrübeli olduk artk :)

Günaydın kızlar size yazamadm kusuruma bakmayın.. Geçen perşembe cuma fena sırt ve mide ağrısı çekmiştim hatırlarsanız bende hamilelikte de oldu bikaç defa. Cumartesi günü sabah sancılarla uyandım ölüyorum sandım. Eşimi kaldırdım dedim kalk götür beni bi yere dayanamıyorum.. Bebeğe sağolsun kaynanm baktı. Gittik hastaneye acile doktor muayene falan etti. Daha önce oldu deyince iskillendi doktor akciğer filmi istedi. Sonrasında müşahedeye alındım. Serumlar iğneler tahliller derken birazcık kendime geldim. Sonuç için aşağı doktora indik. Doktor demesin mi ciğerlern iltihap kaplamış diye. Nerde üşüttn kızım sen dedi bana. Mide falan fena üşütulmuş yani.. 13 iğne verdi. 2 surup. 1 mide ilacı. 1 tane ağrı kesici. Bunları kullanıyorum şuan iyiyim. Ama hiç soğuk almamam lazım artık.. Sonrasında emire bi gecesinde ağlama krizi geldi resmen. Annem gelmişti bebeği görmeye. Aglamaktan helak oldu susturamiyorz resmen. Bende ağlamaya başladım susmuyo diye. Annemle kaynanam okudu. Annem dedi bu çocuğu kime gösterdiniz de bu kadar nazar almış dedi. Kadın olurken ağzı yırtılacakti resmen. Sonrasında uyudu çok şükür.. Şimdi daha iyi. Her gelene okutmaya çalışıyoruz.. Sakin kıyafetleri çok küçük almayın :) ben oğluma almış olduğum iki tulumu hiç giydiremedm. Çok çabuk boy atıyolar kırk içinde haberiniz olsun. Aklınıza bişey gelirse sorun tecrübeli olduk artk :)

çok geçmiş olsun oflu.doğum yapınca insanın direnci düşüyo hemen üşüttün demek.dikkat et kendine.oğluşunuda kem gözlerden sakın:)

melisa 2 bucuk kilo mu aldın canım
cok iyi yiyosun demekk
ya ben hiç yiyemiyorum
cok kötü geciyo benim hamileli

daha cok kilo verdim desem yeridir.

gaz olayına gelince bende gazman gibi geziyorum :1:

alttan üsttennn.....
:17:
elisim snein hamileilğin kötü geçiyo canım çokmu bulanıyo miden doktora söyledinmi ne dedi
insanların densizlikleri işte kuzum.gerilmiyim dedim ama yapı meselesi işte.çok şükür geçti evdeyim şimdi unuttum bile.rahim ağzını kapatmıyo dedi,bu iyi bişeymiş ama,bilemiyorum tabi.çok sağol o siteye bakıcam.kasık ağrılarım geçti hayatım.sadece yorulunca karnımın alt kısmında yatay bir ağrı oluşuyo.geçiyo dinlenince.Allah yardımcım olsun.yıllarca yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yaptım.benim kuzumda yaşamasın onları inşallah.hayırlısı artık canım.erkenden evham yapmıycam öyle karar aldım.sadece içim rahat etsin diye öğrenmek istiyorum bilmem gerekenleri.kitap okumakla yaşayanlardan dinlemek okadar farklı ki. bebişimin oynamasına telaşlandım çünkü 1 saat hiç durmadı.ama daha kuvvetlenmişde ondandır dedi dr.bakalım artık.çok öptüm
canım takma zor iş çalışmak malesef birde hamilesin insanlar neden böyle anlmış değilim haklısın canım şimdiden takma kafana kanman olmadığı sürece sıkıntısı yok eşinin aşağıda olamsının yapışıkda değilmiş çıkabilir çünkü daha çok var doğumunaa hayırlısı olsun inş demek sen hemşirelik yaptın şimdi ne iş yapıyosun nerde çalışıyosun peki kuzum

oflum çok geçmiş olsun kuzum baya bir sıkıntı çekmişşin ne yaptın soğuk aldın bu kadar canım oğluşun nasıl ona geçmemiştir inş aman kuzum dikkat et kendine ilaç almkada iyi dğeil sütüne geçiyo sonuçta oldukça dikkat etmeye çalış balım çok geçmiş olsun paşam nasıl düzeldimi uyku düzeni falan zorluyomu snei yine

$1119_403635913056644_374019689_n.jpg $19189_404358006317768_1566700312_n.jpg $33864_399879280098974_1456723964_n.jpg $406753_400287243391511_2142155026_n.jpg $537440_403366653083570_837744295_n.jpg $563770_493281530723387_351560234_n.jpg $603199_402653396488229_318158913_n.jpg $734993_404552256298343_1799235878_n.jpg

moncuğum gelmiyo kaç gündür hiç girrmedi asemb giremiyo taşındı sewdam geldi uzun zaman üzeirne hemen çıktı nerdesiniz kızlar özlüyoreuz artık gelin çok zaman oldu ama ses verin hiç değilse:26::26::26:

kızlar bende fazla duramıyucam dün iş yapotım yaa demekki yorulmuşum gece çok sıkıntı çektim ağrılarım oldu belimin üzeirne duramadım sancıdan gideyim bugün dinleeyim yemeğimde var işleirmde yok bugün uzanayım gelirim yine uğrarım öpüldünüz kızlar:54::54::54:

moncuğum gelmiyo kaç gündür hiç girrmedi asemb giremiyo taşındı sewdam geldi uzun zaman üzeirne hemen çıktı nerdesiniz kızlar özlüyoreuz artık gelin çok zaman oldu ama ses verin hiç değilse:26::26::26:

selam kızlar 4 aylık aşılarımızı yaptırdık pazartesinden beri mızmız bir oğlum var:( aşılardan sonra 3 gün toparlayamıyor hep kucak istiyor iyiyiz ama merak etmeyin öptüm sizi.

canlar biz geldik dun pembişleri aldımmmmmmmmmmmmm cok guseller teyseleri ya bı ara kabloyu bulup atacam resimleri insallah.:nazar::nazar:

hoşgeldin melisam aldınmı hemde pembişmi aldın ohh yerim ben onların giyecek olanı fıstık olucak benim kızım fıstık atma imkanın olunca hemen koy resimleri emi çok merak ediyorum cicişleri ne yaptın yoruldunmu dün kuzum çok gezdinmi:38:

melisa benle konuşmuyo galiba..
keş sefer yazdım burdan bi kere bile cevap vermedi... :53::53:

selam kızlar 4 aylık aşılarımızı yaptırdık pazartesinden beri mızmız bir oğlum var:( aşılardan sonra 3 gün toparlayamıyor hep kucak istiyor iyiyiz ama merak etmeyin öptüm sizi.

moncuğum hoşgeldin bende snei merak ediyodum hiç girmedin bir kaç gün acaba ne oldu diye oğluşuna maaşallah 4 aylımı oldu yerim onu büyüdü benim paşam artık annesi aşısı zorlamıştır tabi normal ama balım çok dikkat et kendinede oğluşunada havalar malum Allaha emanet:38::nazar:

melisa benle konuşmuyo galiba..
keş sefer yazdım burdan bi kere bile cevap vermedi... :53::53:

hoşgeldin elisim nasılsın kuzum nasıl cinsiyet belli olmadığından diyemiyorum birşey amma nasıl geçiyo hala aynımısın hiç düzelme yokmu melisam pek geçmişe bakmaz elisim direk gelir konuya görmedğindendir yoksam o seni görmzmi hiç:26::16:

Back