melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yüeüdünmü kızzz
he canım bi saat yurudum iyi oldu hava güzeldi anam ben iyice cocuk gibi oldum ya yarım saat gecmeden dısarda bı sıkısıyorum kafeye kendimi zoır atıyorum vallahı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yüeüdünmü kızzz
slm kızlar ben geldm anamlardayım başım ağrıyo bide makatım okadar ağrıyor ki tuvaletimi yaptıktan sonra araştırdım çocuk aşşa doğru baskı yaptığı için olurmuş siz neydiyyonuzz
he canım bi saat yurudum iyi oldu hava güzeldi anam ben iyice cocuk gibi oldum ya yarım saat gecmeden dısarda bı sıkısıyorum kafeye kendimi zoır atıyorum vallahı.
a aaaaaaaa ne ara geldiniz kıslar ya görmedim hec
ohh iyi yaptın canım havalar yine yağışa başlıycak gez gezbildiğin kadar sorma o sorun bendede var birde dışarda gitmek soru malum pis kötü oluyo
birde gündüzleri hiç uyumuyorum diyosun oohooo sen ayakta uyuyosun melsiammmmmmmmmmmmmmmm
yani dayanamadığın zaman ne yapıcan ben çantamda bir sürü havlu kağıt koyuyorum 4 kat şeklinde siliyorum yoksa oturamıyorum mikrop diye melisam sende öyle yap çok iyi oluyovallahjı iyice dayanınca pisligi gözün gormuyo ya altına yapcan rezil olcan ya helaya gircen yanı
hahahaytttttttttttttttt dogru didin bacım koltuga gectiydim kımse yok diye dizi izliyodum.
ya ben acayıp fındık yıyorum göbek yagı yapıyo oda iyivce iki kase fındık yıdım ya
yani dayanamadığın zaman ne yapıcan ben çantamda bir sürü havlu kağıt koyuyorum 4 kat şeklinde siliyorum yoksa oturamıyorum mikrop diye melisam sende öyle yap çok iyi oluyo
ohh keyif senin keyfin vallaha önce gez sonra otur insan tek başına keyif yaparmı davet eder ye sen findukları bizsizmelisam memlektet dönüşü 3 kilo fındık almıştık eşimle bitirdik ben ondna sonra kilo aldım zaten ilk 3 ay almadım nerdeyse gittim memlekte orada gezmekten hiç kilo almamışım geldiğim o hafta 2 hafta içinde 2 kilo almıştım hiç unutmam o findukalr beni mahvetti
Selam kızlar şimdi geldim doktordan. Dikişlere baktı çok iyi tamam dedi. Zaten görseniz o kadar az kesilmiş ki nasıl çıkmış çocuk dersiniz :) b12 için iğne verdi üç günde bir iğne olacakmisim. Gitmişken oğluma bi takım bi de zıbin aldm. Zıbini da o kadar büyük almışm ki iki yaşında ancak giyer :) üstünde çok güzel şeyler yazıyodu bende aldım bedene bakmamışm bile. Bakalım ne zaman gidersem değiştiririm
tabı canım kagıt havluları iyice yayıyorum ole oturamamkı hiç
amaaaaaaaaaa bendemi ondan aldım acep bayılıyorum ama ya cuma aldım bi kılo fiındık cok az kaldı kıs paso kırıp yıyom azcık uzak durayım bari
bide hamile kaldıgımdan beri sırtım uyuz gibi kasınıyo bu fındık badem falanmı yapıyokı acep aksamları esimin dizine yatıyom bi güzel kasıyo beni
tabı canım kagıt havluları iyice yayıyorum ole oturamamkı hiç
amaaaaaaaaaa bendemi ondan aldım acep bayılıyorum ama ya cuma aldım bi kılo fiındık cok az kaldı kıs paso kırıp yıyom azcık uzak durayım bari
bide hamile kaldıgımdan beri sırtım uyuz gibi kasınıyo bu fındık badem falanmı yapıyokı acep aksamları esimin dizine yatıyom bi güzel kasıyo beni
a.slm oflum hoşgeldin ohh iyi iyi sevindim dikişleirne artık çok az kesiyolar bende izleidmde geçen gün nasıl çıktı deidm çocuğaa ama tabi içten sızısı oluyo dimi keşkem bedenine baksaydın kuzum belki bedeni ourdu şimdi giydirirdin çok sevmişin belli güle güle can sağlığıyla giydir oğluşuna
aa çok iyimiş vallaha merak ettim şimdi pc bozuk olmasa resmini isterdim hemde oğluşunuda çok merak ediyorum kuzumbüyüyünce giyer :) ama değiştirmeye çalışacagm fişini sakladım çünkü :) dört tl ye aldım
kıslar ben azcık uzanarak tvye bakıyım belim agrıdı bıraz. sonrada yemegi koyarım bugun kuru fasulye günü.
optüm sızı yemegi ocaga koyunca gelebilirsem gelirtim.
hosgeldin oflum sevindim guzel haberilerle gelmene.
senın agrın kalmadı demi artık.