- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
vallaha bende korkuyorum inanki artık kaç gecedir rüyyamda doğuruyorum normal yapıyorum aa çok kolaymış diyorum keşke o kadar kolay olsa nasıl olucak hiç bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun inş rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende normalden korkuyosun melisam sezeryan olucaksın o zaman korkun varsaa kuzumoy yerim ben onu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıs vallahı ya bi ayın kaldı bende korkmaya basladım dun kocama diyorum ben normal dogum hayatta yapamam kabıs olunca cok zor yapğıyorum koca bebegi nasıl ıkınarak cıkarttcam diyorum ay cok zor ya. allah yardımcımız olsun kolaycacık cıksın bebelerimiz insallah.
iki kılo almısım ya offffffffffffff cok hızlı olmaya baslası napcaksam
sıkma canını melisam alıcaksın artık bundan sonra yaa o kilo almayanlar çalışanlar bence birde çok zayıf olupğda aldığı belli olmayanlar geçen ben içerde bekliyorum doktrun yanında bir kızla girdik hamleiym dedi ilk öğrendiği zaman sandım meğersem 3 aylık ama karnı sırıtna yapışmış düşün nasıl zayıf anam dedim ben kendimi duba gördüm resmen kiloyla kaldık şimide alıyoruz bende alıyorum 10 kiloyu geçtim hele bu aralr tatlı da yedim çok abur cuvbur yedim düşünki yaş pasta yiyorum üzeirne zeytin yağlı dolma diyorumki eşime ben pişirmiyim birşey olunca yiiyorum demekki olmadığı için apmadığım için yemiyomuşum evde olunca aklım ne yesemde vallahaa