Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm nerdesiniiz ya ben geldim artık hep olucam
Dada dada daaaaam
ve karşınızdaaa gelmemek için direnen ama gelince de yerinde duramayan bebişimiz
hoppi di hooppi di zıplıyodu vallaa
elleri kolları durmuyooo
12 + 4 olmuşuzzz
Eki Görüntüle 594596
maaşallah elisim yerim ben bunu nasıl dudakları belli 1. resimde maaşallah rabbim hayırlksıyla kucağına almayı nasip etsin inş doğduktan sonraki resimlerinide görüürz kuzum cinsiyeti bellimi peki
sagol canım kusura bakma hemen yazamadım takvimimi filan düzelttim :))) bi bir hafta geriden bi önden gidiyoruz ben anlamadım bu işi :)))))
evet 1. foto süper yaaaa yerim ben onu yaaaaa
ooo bi dogsun resim manyagı olcak zaten:)))))
cinsiyet için daha bişi demedi doktor
ikili test için kan verdim
pazartesi cıkıcak bakalım o zaman tahmin ederiz artıkk
inanırmısın hiç merak etmiyorum cinsiyetini henüzzz
ben iyi oldugunu göreyim ya suanda o bana yetiyor sankiii
belki ilerleyen günlerde merak ederim...
tereddüt ediyorum ama kız olursa erkek erkek olursa kız istermiyim diye kendimden korkuyorum
Allah hakkımızda hayırlısını versin Allah kalbime sıcaklık versin yaa:))))
estağfurullah elisim ne kusuru yerim ben onu maaşallah rabbim korusun Allahıma emnaet annesi tabiki sağlıklı olsunda önemli dğeil ama merakda eidyoruz iştee cimcimeyi kuzum benimkide 2 hafta önden gidiyo 35 girdim ama 37 oluyorum bendemi düzeltsem acaba normalk tarihtemi gitsem :26:
kızlar belim çatladı oturmaktan kimsede gelmedi çıkayımda vadi başlayınca gleixcem biraz uzanayım elisim burda olursan görüşrüz canım
içinizde yerleşme kanaması yaşayan war mı kızlar?
geldim canım eşim geldi çayımıda yaptım geldim demek çalılıyosun nasılsın peki nasıl gidiuyo hamileikbu akşam 12 ye kadar burdayım canım
uzan sen
bende calısıyorum aslında mesaideyim evden calsııyorum da:))
düzelt tabi yaaa zaten hep erken dogarmış ya bebeklerrr
bakalım ben ne zaman cok merakedicem hiç merak etmiyorum :26:
hatta baksana burdaki takvime göre 57mm diyo benim 6.05 Cm :))) boylu olcak galiba babası gibi
ay çok multuyum yaaa
yok canım bende olmadıiçinizde yerleşme kanaması yaşayan war mı kızlar?
selammmmm bende yeni hamile oldugumu ogrendimmm..allahim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimaz almayi nasip etsin...daha 4 5 haftalik sanirim..8 ocaktaaa keseyi gormeye gidecez...doktorum duphaston aspirin ve folikasit verdi...sizde bu ilaclari kullanan varmi...
ben yaşamadım canım
hamileik takviminde 5. haftamdayken daha 35 haftam var bu zaman geçermi diyodum şimdi 35. haftamdayım 5 haftam kaldı bakıyorumda hem çok seviniyorum hemde korkulara kapılıyorum 5 hafta sonra kuzum kucağımda olucak Allahın izniylee Allahım sağlıkla gelmesini naisp etsin tüm bebeklerimizin olmayanlarda nasip etsin iş böyle dışardan vuruyoda elime geliyo tutuyorum resmen sanki elini veriyo bilerek sıpa birde çıktığını geldiğini düşündüğümde ne yapıcam bilemiyorum
fındığım bir türlü denkleşemedik kuzum gündüzleri gelmezmisin ben en geç 12den sonra giriyorum mutlaka işim olmuyosa daha erken giriyorum bekliyorum glen olursa duruyorum yoksa çıkıyorum kuzum benimslm kimseler yokmuş yaaaaaaa
sağolsın papatyam evet çok az kaldı heyecan korku bir arada 2 gündürde baya baya sancılarım var belim karnım falan gecede kalktım yine aynı belimden kımıldayamıyorum korktum şimdi doğum olsa ne yaparım diye Allahım yardımcımız olsun cümlemizin hayırlı doğummlar nasip etsin inş canım benim nerelerdesin görüşrümeiyoruz sık girmiyosun iyimisin bebeişin nasılayyy çok heyecanlı yaa.iyi şeyler düşün son 5 haftan Allahın izniyle zor zamanları atlattın.yok şu test yok bu test.bunlarda geriyo insanı.. hayırlısı inşallah cümlemiz için.
kıslar 1 de doktor randevum var cok heyecanlıyım cinsiyeti sler sanırsam bı de bi test yapcakmıs belki işim uzun surer
eve gelince yazarım kıslar opuldunuz hazırlanmaya baslayayım.