• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar bende çıkıyorum yemeğimi koyayım kociş erken gelicek akşam görevliymiş 10 kadar hazır olsun yesin gelirim akşama olursanız tabi öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz

Gecmiş olsın canım rezene ıc bi bardak gaz problemimi ben ole cızdum
Bebişini gordun he ıyı barı bıyumuşmu sıpacık yetım ben onu
Bende ocagın 4 unu bekliyorum cınsıywt ıcın cın takvimine gore kıs benım senın ne baktınmı

Kıslar bugun nişanradı ordan yuruyerek taksım yaptık
Yoruldum cok ıyı yuruyus oldu bana
Yarın tıkınıp durcax ya gece boyu bıraz kalorı gıtmiştır
Kahve ıcıyorum sımcık yorggunlugumu alsın goxun slırsa bıraz zeytınyaglı sarma yapcam almazsa yarın yapatım artıkın cok yoruldun cokkkkk kimseler uggramanısnı bugun ya;((

geçmiş olsun nasıl lanet bir ağrıdır bilirim.atlatmışsındır inşallah

geçmiş olsun elisim aman hastanelik dedin yaa korkuyla okudum maaşallah bebeişinee koca kafalı olmuş hee bu zamanlarda öyle oluyomuş yaa canım üşütüyo polabilrisin canım ayakarını belini sıcak tut bakalım belki işe yarar:26:

Kızlar kusur bakmayın gene giremedim kaç gün.

ya üşüttüm yada yediklerim dokundu yada ilaçlar bilmiyorum kii oldu bişiler hayatt çekilecek bir agrı değil... böyle gaz agrısı mı olur yaaa :31: bayılcaktım az daha...

bebiş iyi çok şükür ama bugün temmuz annelerini okurken bi korku girdi içime 11+ 5 de filan kalbi duranlar varmış Off Allah ım inşallah bi sorun cıkmaz yaaa:14:
bugün doktora gidicektim ama eşim maşallh benden meraklı
beraber gidelim diyo carşamba günü gidicem inşallah
çok çok merak ediyorum anlatamam sizeeee

benimde kız çıkıyo çin takviminde hadi bakalım...

herkes erkeği yakıştırıyo bana nedense bi belli olsa da bende kurtulsam :)))
:18:

ama elifi hatırlayınca 5 . aya kadar heralde cinsiyet için erken gibi geliyo bakalım yaa kısmettt

yemek yemelerim biraz düzeldi gibi ama halen hassasım...

sizi cok özlüyorum ama pek görüşemiyoruz yaaa keşke eskisi gibi görüşebilsek...

Kızlar kusur bakmayın gene giremedim kaç gün.

ya üşüttüm yada yediklerim dokundu yada ilaçlar bilmiyorum kii oldu bişiler hayatt çekilecek bir agrı değil... böyle gaz agrısı mı olur yaaa :31: bayılcaktım az daha...

bebiş iyi çok şükür ama bugün temmuz annelerini okurken bi korku girdi içime 11+ 5 de filan kalbi duranlar varmış Off Allah ım inşallah bi sorun cıkmaz yaaa:14:
bugün doktora gidicektim ama eşim maşallh benden meraklı
beraber gidelim diyo carşamba günü gidicem inşallah
çok çok merak ediyorum anlatamam sizeeee

benimde kız çıkıyo çin takviminde hadi bakalım...

herkes erkeği yakıştırıyo bana nedense bi belli olsa da bende kurtulsam :)))
:18:

ama elifi hatırlayınca 5 . aya kadar heralde cinsiyet için erken gibi geliyo bakalım yaa kısmettt

yemek yemelerim biraz düzeldi gibi ama halen hassasım...

sizi cok özlüyorum ama pek görüşemiyoruz yaaa keşke eskisi gibi görüşebilsek...

estağfurullah elisim sen iyi olda gelme canım iyi haberlerini allaım yeter kuzum çok şükür atlatmışşın üşütmüşşündür muhtemlen dikkat et havalr çok kötü kuzum demek çarşamba günü görmeye gidiceksin resim bekleriz hee ona göre sen öyle olumsuz olanları okuma strese girme canım hayırlısıylaa alıcaksın kucağına inş cinsiyet konusunda gelince vallaha ben bendeb sonra doğana kadar inanasım gelmiyo hala içimde yaaa kız çıkarsa ne yaparım diyorum sırf bu yüzden iannamam diye sezeryan olursam belden uyştrucamki bebğimi göreyim yoksa inanmam aklıma gelmeyen kalmıypo vallahaa:9::9::9:

Yenı yılın ılk gunaydını benden gelsınnnnnnnn
Nadıl gectı gecenız kıslar oturduk bı ara 12.30 gıbı kaynananlara gectık yatım saat durup ıbdık evınıze sazlar turkuler soledık esımle guzel bı geceydı
Bıraz once mıllı pıyangoya baktımda iki ceyrekten bı ıkramıye bıle cıkmamısya nw bahtsız sanssız bı insanım ben ya sınır oldum;((

gel canım koca koca sardım yapragı cok suda tutmadım tuzu gitmemiş ya tuzlu bi sarma istiyosan gel ugrastııgıma acıdım.
etleri daha almadım ya bı kasaba gidip eti terbiye yapmam lazım hindiden pek hoslanmıyorumda pirzola biftek onlardan alıyım diyorum.
ya ne sınır bozucu sey bi haftadır boynerin kelebek indirimini bekliyodumki bugun baslamıs evde aksama hazırlıkmı yappcam alısverişemi gitcem anlamadım getti ya. :47::47:

zaten hamile kaldığımdan beri tuzlulara ağzımın suyu akıyo şanslı mıyım neyim:) ellerine sağlık...dün iş yerinde sarma getirdi biri yedim kalbim temizmiş.

Yenı yılın ılk gunaydını benden gelsınnnnnnnn
Nadıl gectı gecenız kıslar oturduk bı ara 12.30 gıbı kaynananlara gectık yatım saat durup ıbdık evınıze sazlar turkuler soledık esımle guzel bı geceydı
Bıraz once mıllı pıyangoya baktımda iki ceyrekten bı ıkramıye bıle cıkmamısya nw bahtsız sanssız bı insanım ben ya sınır oldum;((

al bendende o kadar.oğluşumun şansına bilet aldım amorti bilem yok.ne zman zengin olacaz yahuuu ?:P

cin takvımıne dogru baktınmı kıs belli bi aydan sonra dogumlu degince bi ekle falan diyo ole yaptınmı gerci o olayda kiminde yazmıyo kımınde yazıyo neyse bi eklemeye göre kıs diyo ama dogrumu bilmem obür sitelerde hep erkek cıkıyoda.
hem sen erkek istemiyomuydun canım.:44::44:

ekledim canım doğru baktım eminim.ama nasip işte. ben kız hayal ederdim hep.çin takvimi kız dedi dr da büyük lasılıkla kız dedi.1 ay sonra erkek dedi:) sağlıcakla yüzlerini görelimde inşallah,Allah sağlık versin.

yok bacım bu gece bi kadeh içerim kırmızı sarap doktor bişi olmaz bi kadehten dedi bebeye kan yapar hem:121::121::121::60::60::60::60:

kız seni yerim ben.havanı sevsinler asi annem benim.şarabıda içermiş keyfine bakarmış.. herkes benim gibi şanssız değil yeni yılda nöbetteydim çalıştım.1 bardak fanta içtim ona bile şükrettim:)

zaten hamile kaldığımdan beri tuzlulara ağzımın suyu akıyo şanslı mıyım neyim:) ellerine sağlık...dün iş yerinde sarma getirdi biri yedim kalbim temizmiş.
yok ya bu cok iyi ama sonn aylardada tusdan uzak durman gerekiyomus odem yapıyomus. gerci tatlı as ermekten iyidir kiloyu arttırıyo tatlı beninmde bu gunlerde habıre atşı tuketesim var ya.
al bendende o kadar.oğluşumun şansına bilet aldım amorti bilem yok.ne zman zengin olacaz yahuuu ?:P
yok bacım yok bızde bu sanssızlık varken para mara gelmez havadan.:47::47:
ekledim canım doğru baktım eminim.ama nasip işte. ben kız hayal ederdim hep.çin takvimi kız dedi dr da büyük lasılıkla kız dedi.1 ay sonra erkek dedi:) sağlıcakla yüzlerini görelimde inşallah,Allah sağlık versin.
olsun saglıklı osunda benımde erkekmı olcek nedir ya cumayı bekliyorum bakalım:34::34:
kız seni yerim ben.havanı sevsinler asi annem benim.şarabıda içermiş keyfine bakarmış.. herkes benim gibi şanssız değil yeni yılda nöbetteydim çalıştım.1 bardak fanta içtim ona bile şükrettim:)
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::7::7::7::7:

eh işte melisam iyi sayırlım birazcık moralim bozuk işte sen nasılsın nasıl geçti yılbaşı eğlendinizmi ben uyudumda :))) tam 12 geliyodu uyandımki acun geri sayım yapıyo döndüm arkamı uyudum yineee :52::52::51:

abaaaaaaaaaaaaaaaa ytum yılı uyuyarak gecirmede dıkkat etkıs catlak gacı duydun geri uyudun he esini yalnızmı bıraktın
yoksam görevlimiydi o .
aman normal geçti işte yemek meze içki kuruyemiş cay meyve mum isıgında ole işte. bizim 3 u buldu yatmamıs. kıs bana hiç agırlık cokmuyo hiç oglenleri uyumuyorum ya bu gebelik bende göbek sısmesi dısında bısı yapmöadı ya.

abaaaaaaaaaaaaaaaa ytum yılı uyuyarak gecirmede dıkkat etkıs catlak gacı duydun geri uyudun he esini yalnızmı bıraktın
yoksam görevlimiydi o .
aman normal geçti işte yemek meze içki kuruyemiş cay meyve mum isıgında ole işte. bizim 3 u buldu yatmamıs. kıs bana hiç agırlık cokmuyo hiç oglenleri uyumuyorum ya bu gebelik bende göbek sısmesi dısında bısı yapmöadı ya.

vallaha bacım biz geçen sende uuyuduk ben bu sende uyudum ömrüm uyumakla geiyo:51:eşim görevliydi ama 9 geldi bende bacağına yatmıştım tüm yıl öyle geçer inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16::16:işte kaldırdı eşim sonra yattık bir özelliği olmadı bizim için sadece kestane yedik meyve yedik bacım daha başlardasın dur ilerledikçee halsizlik çöker beklkide çökmez ne güzel işte sıkıntısız geçirrsin maaşallah diyelim aman :nazar::nazar::nazar::nazar:çıktımı göbüşün haile olduğun anlaşılıyomu artık 15 hafta dedin kız şaka maka geçiyo beee :17:

hamileik takviminde 5. haftamdayken daha 35 haftam var bu zaman geçermi diyodum şimdi 35. haftamdayım 5 haftam kaldı bakıyorumda hem çok seviniyorum hemde korkulara kapılıyorum 5 hafta sonra kuzum kucağımda olucak Allahın izniylee Allahım sağlıkla gelmesini naisp etsin tüm bebeklerimizin olmayanlarda nasip etsin iş böyle dışardan vuruyoda elime geliyo tutuyorum resmen sanki elini veriyo bilerek sıpa birde çıktığını geldiğini düşündüğümde ne yapıcam bilemiyorum:14::14::14::14::25::25:

vallaha bacım biz geçen sende uuyuduk ben bu sende uyudum ömrüm uyumakla geiyo:51:eşim görevliydi ama 9 geldi bende bacağına yatmıştım tüm yıl öyle geçer inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16::16:işte kaldırdı eşim sonra yattık bir özelliği olmadı bizim için sadece kestane yedik meyve yedik bacım daha başlardasın dur ilerledikçee halsizlik çöker beklkide çökmez ne güzel işte sıkıntısız geçirrsin maaşallah diyelim aman :nazar::nazar::nazar::nazar:çıktımı göbüşün haile olduğun anlaşılıyomu artık 15 hafta dedin kız şaka maka geçiyo beee :17:

he ya hemde nasıl cıktı kıs kocaman oldu ya iki gündür agrı oluyo tekmelere baslamıs ondan mı acep bi kac sanıye suruyo ama tam hareketleri anlamıyorum sadece sag yada solda oldugunu anlıyorum işte. cinsiyetide bi belli olaydı hayırlısıylaa bu belirsizlik kotu ya kısımmı oglummu diyemıyoruz bıle bebiş diye 3.5 aydır kaldı ismi ole.:27::27:

hamileik takviminde 5. haftamdayken daha 35 haftam var bu zaman geçermi diyodum şimdi 35. haftamdayım 5 haftam kaldı bakıyorumda hem çok seviniyorum hemde korkulara kapılıyorum 5 hafta sonra kuzum kucağımda olucak Allahın izniylee Allahım sağlıkla gelmesini naisp etsin tüm bebeklerimizin olmayanlarda nasip etsin iş böyle dışardan vuruyoda elime geliyo tutuyorum resmen sanki elini veriyo bilerek sıpa birde çıktığını geldiğini düşündüğümde ne yapıcam bilemiyorum:14::14::14::14::25::25:
oy yerim ben onu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:
kıs vallahı ya bi ayın kaldı bende korkmaya basladım dun kocama diyorum ben normal dogum hayatta yapamam kabıs olunca cok zor yapğıyorum koca bebegi nasıl ıkınarak cıkarttcam diyorum ay cok zor ya. allah yardımcımız olsun kolaycacık cıksın bebelerimiz insallah.:16::16::16:

he ya hemde nasıl cıktı kıs kocaman oldu ya iki gündür agrı oluyo tekmelere baslamıs ondan mı acep bi kac sanıye suruyo ama tam hareketleri anlamıyorum sadece sag yada solda oldugunu anlıyorum işte. cinsiyetide bi belli olaydı hayırlısıylaa bu belirsizlik kotu ya kısımmı oglummu diyemıyoruz bıle bebiş diye 3.5 aydır kaldı ismi ole.:27::27:

anam yerim o gübüşün içindekini ben büyüyo annesi artık tekeleriyle seni yatırmıycak vallaha ben sağıma ne zaman yatsam sağdan soldan girişiyo dönüyorum duruyo sıpa sneinde olucak öyle zevkliki dışardan izliyceksin elin orda olucak hayırlısıyla cuma günü gidiceksin dimi belli olur inş daa bizde biliriz gerçkten belirsizlik kötü insan merakta kalıyo bizimkiler benimkindne hala şüpheli elif erkek kesin dimi diyolar:27::27::27:

Back