kevserim yazmıyorsun kuzum görmedinmi yazdıkalrımızı balım nasılsın son durumlar nasıl makat derken tam böylee afedersin kıçınınarasına giriyomu özellikle oturuken ayatkta kalıpda oluyomu:26:
elifim tuvaletimi yaptıktan sonra çok ağrıyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kevserim yazmıyorsun kuzum görmedinmi yazdıkalrımızı balım nasılsın son durumlar nasıl makat derken tam böylee afedersin kıçınınarasına giriyomu özellikle oturuken ayatkta kalıpda oluyomu:26:
kızlar k.bakmayın cvp vermeden çıktım başım ağrıyordu banyo yaptıum daha iyim bacular çok özlüyorum ben sizi yawwwww
ne kusuru kuzum sıkıntı etme iyisin yaaa sorun yok sordumda demin göremeidn bir daha yazayım kevserim makattaki ağrın böyle otururken afedersin kıçının arasınada giriyomu genelde ordamı :26:
hee anladım canım snein doğum yakın başlamış artık belirtileri Allah yardımcın olsun kevserim çok torulma ayakta kalammaya dikkat et emi kuzumelifim tuvaletimi yaptıktan sonra çok ağrıyorr
hee anladım canım snein doğum yakın başlamış artık belirtileri Allah yardımcın olsun kevserim çok torulma ayakta kalammaya dikkat et emi kuzum
eminemmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın
aynen şekerim bazen ayaktayken de oluyo ama özellikle tuvaletimi yaptıktan sonra
heee o zmaan benimdemi dönmüş acaba doktrr birşey demmeişti döndü diye ama bendede oluyo birde bel ağrım oluyo acep ondanmıdır peki karnın nasıl kevseirm mide kısmın boşaldımı şiş mi duruyo hala:26:
evet gülüm oymruyorum 5 ocak eşimin doğum günü nts ye gircem diyorum hayırlısıyla sancım çıkarda doğururum eşime hediyemi veirrim
anladım canım hakkında hayırlısı nasip ne zamansa o zaman gelicek prensesim yeterki rabbim hayırlı kolay doğum naisp etsin demek eşinin doğum günü hee o zamana doğmaz gibi sen başka hediye ver ona kuzum
amin gülüm saolasınn bencede doğmaz bakcaz artık hediye sen ne zamn gitcen dr...
kızlar ben biraz uzanıyım gene gelirim öptümmmm
naber kızlar ne yapıyonuz bakem elifim doğurmana az kalmış kızzzzz :)))) hayırlısıyla gelsin yavrun inşallah
biz gene devam fatihle gündüz 4-5 kadar yatıyoz sabah 6 da yatınca malum geceleri oturuyoruz anasına çekmiş ne yapalım öptüm hepiniziii
melisam kesinleştimi cinsiyet okuyamadım geçmişi
hoşgeldin monum nasılsın kuzum özledik yaaa evet az kaldı canım benim hayırlısıyla geçiyo günler bkalım ne şekilde olucak bekliyoruz yerim snein oğluşunu asker ediyo seni desene olsun kuzum canınız sağ olsunda yapıcak birşley yok ne gelir elden herşey onalr içinnaber kızlar ne yapıyonuz bakem elifim doğurmana az kalmış kızzzzz :)))) hayırlısıyla gelsin yavrun inşallah
biz gene devam fatihle gündüz 4-5 kadar yatıyoz sabah 6 da yatınca malum geceleri oturuyoruz anasına çekmiş ne yapalım öptüm hepiniziii
melisam kesinleştimi cinsiyet okuyamadım geçmişi
kızlar selam artık bende varımmmmm