Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

vallaha bende korkuyorum inanki artık kaç gecedir rüyyamda doğuruyorum normal yapıyorum aa çok kolaymış diyorum keşke o kadar kolay olsa nasıl olucak hiç bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun inş rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende normalden korkuyosun melisam sezeryan olucaksın o zaman korkun varsaa kuzum
iki kılo almısım ya offffffffffffff cok hızlı olmaya baslası napcaksam

sıkma canını melisam alıcaksın artık bundan sonra yaa o kilo almayanlar çalışanlar bence birde çok zayıf olupğda aldığı belli olmayanlar geçen ben içerde bekliyorum doktrun yanında bir kızla girdik hamleiym dedi ilk öğrendiği zaman sandım meğersem 3 aylık ama karnı sırıtna yapışmış düşün nasıl zayıf anam dedim ben kendimi duba gördüm resmen kiloyla kaldık şimide alıyoruz bende alıyorum 10 kiloyu geçtim hele bu aralr tatlı da yedim çok abur cuvbur yedim düşünki yaş pasta yiyorum üzeirne zeytin yağlı dolma diyorumki eşime ben pişirmiyim birşey olunca yiiyorum demekki olmadığı için apmadığım için yemiyomuşum evde olunca aklım ne yesemde vallahaa

Selam kızlar nasılsınız. Fazla giremiyorum. Kota malum. Az kaldı idare etmem lazım. Eşime dedim aslında yaptır diye ama pc ye girecek vaktim yOk.ANCAK bebeği sallarken giriyorum. Uykusu zaten beş dakika doktora gidicm bugün gene b12 çok düşük çıkmış doktoru aradım gel dedi bana bilmiyorum ne diyecek. Karnım da baya gitti azıcık kaldı. On kilo doğumdan sonra gitmişti. Şimdi kaçım bilmiyorum. Eskiden çok yerdim şimdi sadece bebek için süt yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum. Farkettim de eskiden çok cılız bişeymisim hiç bir pantolon olmuyo bana ne giyeceğim bilmiyorum birazcık süt sağcm kaynanama bırakcm emiri bi saate kadar gider gelirim :) çok yorucu gerçekten abartmıyorum elinizden geldiği kadar uyuyun bu günleri arayacaksınız

yok ya eeeeeee napsınlar kısım bı kıs bı erkek kafaları karıstılar.
tabı canım evde abur cubur oldukca yenıyo görünce aklına geliyo dibini görene kadar yenıyo vallahı.

a.slm oflum hoşgeldin ee bebek olunca zamanda olmuyo tabiki kuzum eskiden zaman boldu benimde durumum nasıl olucakmerak ediyorum doğrusu böyle saatlerce kalabilecekmiyim görücez paşamız nasıl annesi öp yerimee git bakalım ne diyicek doktor bizede haber et olurmu canım demek 10 kilon gitti sezeryanda o kadar gidiyosa sevindim ben bu işe kızz oflum bende sezeryan olursam nasıl gider diyodum yalnız bu aralr bu göbüşüm naısl kaşınıyo kremde sürüyorum ama bakalım daha çatlarmıytım çok sinir bozucu depresyona giricem nerdeyseevallaha oflum uyumak mümkünmü tam uyuyorum diyorum tekmeleri başlıyo tam duruyo tuvalete git saat başı kalkm-yırum vallaha bakk birde oflucum senin bebeğinin döndüğünü nasıl anlıyun neler beli eder dömüp dönmediğini:26:

cok i,yi ya sezeryandamı gitti 10 kılo cok iyi kıs maassallah
bebişinde gaz problemı falanmı varda 5 dakka anca uyuyokı. allah allah. cok zor he bebekle uykuları duzene girip bı kac saat uyusa sende rahatlarsın kuzu ya dinlenmeye zamanın olur.

yok ya eeeeeee napsınlar kısım bı kıs bı erkek kafaları karıstılar.

tabı canım evde abur cubur oldukca yenıyo görünce aklına geliyo dibini görene kadar yenıyo vallahı.
ee yani aynen öylee snein işde benimkine döndü inş belli olurbu sefer ama erkek diyorum bak hep öyle gçiyo melisam yeniyo bee olunca tutamıyoruz kendimizi vallaha gıdım çıktı resmen
güzel canım ikinciyi daha cok begendim ben

bencede bende onu beğendim maviyide eşim beğendi ikinide alalım diyoruz ama yataklarımız bir gelse ölçülerine uyuyomu diyee bekliyoruz yoksa diktirticez

hoşbulduk canım öperim tabi :) evet canım on kilo gitti göbek de az var o kadar olacak :) bebeğin döndüğünü hiç anlamadım. Ama bazıları çok bel ağrısı çektiğini söylerler.. Çatlaklara gelince çatlarsin canım ben badem yağı bitirdim son ayda bi şişe ama boş bebek baskı yaptıkça çatladı. Durduramion son ayda malesef

maaşallah oflum ne güzel gitmiş işte darıısı başımıza valaha kaşındıkça korkuyorum alt göbek kısmım çatladı zaten ama nagfile çatlayacağı varsa çatlıyo dediğin gibi bendede bel ağrısı oluyo baya hemde özellikle uzandığımda böyle adet olmuşum gibi kasıkalrıma vuruyo ama karnım hala dik bir göbek varki anam görsen ikiz dersin

canım sana birşey sorucam sakıncası yoksa hastanenin adını söyleyebilirmisin mennunmusun fiyatını normal olursa sezeryan olursa fiyatı ne kadar söyleyebilirmisin bende soruyorum böyle yaa bir ihtimal yaa moncuğumun hatanesi yada sneinki olsun diyorum bilgim olsun diyorum :26:

kıslar ben bı cıkıyorum evi toparladım yuruyus yapıyımda geliyim üç gündür hareketsizim bi kilo geldi hemen ya offfffffffffffffffffff bi saat yuruyumde geliyim opuldunuz canlar

kimseler gelemeiş bende çıkayım bsari melsiam1 saate gelirim dedin diye geldim gelmemeişşiin bende gidiyorum hıııı

slm kızlar ben geldm anamlardayım başım ağrıyo bide makatım okadar ağrıyor ki tuvaletimi yaptıktan sonra araştırdım çocuk aşşa doğru baskı yaptığı için olurmuş siz neydiyyonuzz

hoşgeldin kevserim doğumuna az kaldı bebek basjkıdan yapıyodur doğru kuzum ne dedi doktor son surumlar nasıl balım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…