• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlaaaaaaaaaarrr

ben hastanede yattım 1 geceeee

artık neden bilmiyorum bi gaz sancısı mahvetti beniii
bütün gece bagır agla mahvolduuum
resmen dogum için staj oldu bana.... :15:

ama sonu güzel bitti bebişimi gördüüüm kocaman olmuş yaaaa
bide koca kafalı gibi geliyo bana gerci bu dönemde kafası büyük olurmuş yaaa
cok güzel bişi buuuuuu

kızlaaaaaaaaaarrr

cok güzel bişi buuuuuu

Gecmiş olsın canım rezene ıc bi bardak gaz problemimi ben ole cızdum
Bebişini gordun he ıyı barı bıyumuşmu sıpacık yetım ben onu
Bende ocagın 4 unu bekliyorum cınsıywt ıcın cın takvimine gore kıs benım senın ne baktınmı

Kıslar bugun nişanradı ordan yuruyerek taksım yaptık
Yoruldum cok ıyı yuruyus oldu bana
Yarın tıkınıp durcax ya gece boyu bıraz kalorı gıtmiştır
Kahve ıcıyorum sımcık yorggunlugumu alsın goxun slırsa bıraz zeytınyaglı sarma yapcam almazsa yarın yapatım artıkın cok yoruldun cokkkkk kimseler uggramanısnı bugun ya;((

kızlaaaaaaaaaarrr

cok güzel bişi buuuuuu

geçmiş olsun nasıl lanet bir ağrıdır bilirim.atlatmışsındır inşallah

Gecmiş olsın canım rezene ıc bi bardak gaz problemimi ben ole cızdum
Bebişini gordun he ıyı barı bıyumuşmu sıpacık yetım ben onu
Bende ocagın 4 unu bekliyorum cınsıywt ıcın cın takvimine gore kıs benım senın ne baktınmı

Kıslar bugun nişanradı ordan yuruyerek taksım yaptık
Yoruldum cok ıyı yuruyus oldu bana
Yarın tıkınıp durcax ya gece boyu bıraz kalorı gıtmiştır
Kahve ıcıyorum sımcık yorggunlugumu alsın goxun slırsa bıraz zeytınyaglı sarma yapcam almazsa yarın yapatım artıkın cok yoruldun cokkkkk kimseler uggramanısnı bugun ya;((

bende sarma istiyorum yaaaaaaaaaaaaa.yapcak halimde yok banane:( çin takviminin ebesine sövdüm he kızdı benim ama erkek oldu.99 doğru çıkıyodu niye ben 1 lik dilimdeyim yawww

$yyyyy5.jpg herkese güzel bi sene diliyrm canlar:16::16::16:

bende sarma istiyorum yaaaaaaaaaaaaa.yapcak halimde yok banane:( çin takviminin ebesine sövdüm he kızdı benim ama erkek oldu.99 doğru çıkıyodu niye ben 1 lik dilimdeyim yawww

gel canım koca koca sardım yapragı cok suda tutmadım tuzu gitmemiş ya tuzlu bi sarma istiyosan gel ugrastııgıma acıdım.
etleri daha almadım ya bı kasaba gidip eti terbiye yapmam lazım hindiden pek hoslanmıyorumda pirzola biftek onlardan alıyım diyorum.
ya ne sınır bozucu sey bi haftadır boynerin kelebek indirimini bekliyodumki bugun baslamıs evde aksama hazırlıkmı yappcam alısverişemi gitcem anlamadım getti ya. :47::47:

cin takvımıne dogru baktınmı kıs belli bi aydan sonra dogumlu degince bi ekle falan diyo ole yaptınmı gerci o olayda kiminde yazmıyo kımınde yazıyo neyse bi eklemeye göre kıs diyo ama dogrumu bilmem obür sitelerde hep erkek cıkıyoda.
hem sen erkek istemiyomuydun canım.:44::44:

günaydın herkese iyi haftalar iyi seneler diliyorum sağlıklı mutlu huzurlu yıl olsun cümlemiz için inş kızlar:16::16::16:

kızlaaaaaaaaaarrr

cok güzel bişi buuuuuu

geçmiş olsun elisim aman hastanelik dedin yaa korkuyla okudum maaşallah bebeişinee koca kafalı olmuş hee bu zamanlarda öyle oluyomuş yaa canım üşütüyo polabilrisin canım ayakarını belini sıcak tut bakalım belki işe yarar:26:

gunaydın canımcım nasılsın kuzu ozledim seni ya:48::48:

aynen bacım yaa bende özledim vallaha 1 haftadır ayran içtik ayrı düştük olduk heee şükür kavuşturana iyiyim melisam işte gün sayıyorum vallaha sen nasılsın kuzum nasıl 4 de gidicekmişşin hadi bakalım cinsiyet belli olucakmı artıkın kesinleşşinde yaa gelinim yada oğluşumun kankası diyeyim demi ama:24::24::24::24:

aynen bacım yaa bende özledim vallaha 1 haftadır ayran içtik ayrı düştük olduk heee şükür kavuşturana iyiyim melisam işte gün sayıyorum vallaha sen nasılsın kuzum nasıl 4 de gidicekmişşin hadi bakalım cinsiyet belli olucakmı artıkın kesinleşşinde yaa gelinim yada oğluşumun kankası diyeyim demi ama:24::24::24::24:

kuzu makınayı calıstırdım kahve yaptım geldim beklettim seni bıraz amma.
he ya artık sonlese cınsiyeti deli etti beni erkek gibi ya bakalım. ,
kuzu aksama neler yapıyon senden kopya cekeyim

kuzu makınayı calıstırdım kahve yaptım geldim beklettim seni bıraz amma.
he ya artık sonlese cınsiyeti deli etti beni erkek gibi ya bakalım. ,
kuzu aksama neler yapıyon senden kopya cekeyim

estağfurullah melisam ni demek kuzum senin gönlünden kız geçiyo dimi hayırlısı balım netleşşindetek vallaha kuzum pek birşey yapmıycam en azından o uğraşa girmiycem hafta sonu o yoğunluktan yememlerden sonra hiç halim yok normal yemek yeriz otururuz tv başına ptt modundayız yani :1::1::1:sen neler yapıcaksın yani aklındakiler neler bakem:56::56::56:

$2012-new-year_1280x800.jpg mutlu huzurlu bebelerimizle güzel bi yıl dilerim. kıslar hediyelerimi lutfen agacaın altına koyunuz dip notttttttttttttttttttttt hahahayttttttttttttttt:27::27:

estağfurullah melisam ni demek kuzum senin gönlünden kız geçiyo dimi hayırlısı balım netleşşindetek vallaha kuzum pek birşey yapmıycam en azından o uğraşa girmiycem hafta sonu o yoğunluktan yememlerden sonra hiç halim yok normal yemek yeriz otururuz tv başına ptt modundayız yani :1::1::1:sen neler yapıcaksın yani aklındakiler neler bakem:56::56::56:

bendede cok bişi yok ya et pilav paccanga boregi prokolo ve kereviz salatası ssarma yaptım amma tuzlu yiyer herhalde e kuruyemısmıs meyveymıs sarabımızda var yeter gari cips de var hımmmmmmmmmmmmmmmm:56::56:

Eki Görüntüle 592198 mutlu huzurlu bebelerimizle güzel bi yıl dilerim. kıslar hediyelerimi lutfen agacaın altına koyunuz dip notttttttttttttttttttttt hahahayttttttttttttttt:27::27:
anamm biran senin ağaçmı diye düşündüm kızz çok güzel beğendim bak hediyemi veriyorum al bakem :54::54::54::54::54::54::54::123:
bendede cok bişi yok ya et pilav paccanga boregi prokolo ve kereviz salatası ssarma yaptım amma tuzlu yiyer herhalde e kuruyemısmıs meyveymıs sarabımızda var yeter gari cips de var hımmmmmmmmmmmmmmmm:56::56:

ooo daha ne olsun ama cips ve şarap olmadı beee kuzu sen hamişşin şansına küs sen meyve suyu iç vişne iç kırmızı şarap niyetineee :1::1::1::56::56:

kuzum oglenden sonra burda olursan görüşürüz emi gülüm bi evi süğpürüp sileyim ben
görüşemezsekte seneye görüşürük garııııııııııııııı:27::27::27::27:
ay cok banalımmmmmmmmmmmmmmm demi olsun ama hersene yapılan bi espri optum kuzu mutlu huzurlu yıllar dilerimç 2013den ıtıbaren hep bebelerimizle olcez ınsallah:nazar::nazar::nazar::16::16:

anamm biran senin ağaçmı diye düşündüm kızz çok güzel beğendim bak hediyemi veriyorum al bakem :54::54::54::54::54::54::54::123:

ooo daha ne olsun ama cips ve şarap olmadı beee kuzu sen hamişşin şansına küs sen meyve suyu iç vişne iç kırmızı şarap niyetineee :1::1::1::56::56:

yok bacım bu gece bi kadeh içerim kırmızı sarap doktor bişi olmaz bi kadehten dedi bebeye kan yapar hem:121::121::121::60::60::60::60:

yok bacım bu gece bi kadeh içerim kırmızı sarap doktor bişi olmaz bi kadehten dedi bebeye kan yapar hem:121::121::121::60::60::60::60:

hee o zaman sen bilirsin kuzum artıkın yaa melisam bende tatlı krızleri başladı ama deki neden misafir var diye şeker pare yapmıştım misafirlerde kocaman çikolatalı yaş pasta getirmişler anammm gelde yeme çikolata 3 gündür 3 dilim yedim şey 2 de şiker pare yidim şimdi içim içimi yiyo elim hep karnımda yiyuorum pişmöan oluyorum ymeiyorum kendimi dolapta buluyorum kızzzz:27::27::27::27::27:

Back