Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 589450 Eki Görüntüle 589451 kızlar bu resimlerden bebeğe benzettiğiniz bir taraf varmı doktorum gözleri açık bak görüyomusun dedi gösterdide bu resimlerden anlamdımki ne iş:26:
iyi ettin melisam havalar güzelken sen değerlendir yarın bir gün çıkamadığında çok sıkılıcaksın gez toz balım ama yorulmada yani dimek hediye baktın ama küsmüsün sen eşine hala en son yazmıştın birşeyler bende sormuştuım ama görmedin sanırsam cevap vermedin 1 haftadırda denk gelmedik konuşamadık kuzum merak ettim doğrusuhaava güzel ya ben cıktım dısarı alısverişe yılnbası için bişiler alıyım dedim ya esimede hediye hiç içimden gelmedi ya dolandım dolandım sonra tıkındım dondum işte burdayım. gel hadi.
evet kuzum gözelri açımmış doktorumda dedi zaten açık bak deid gösterdi ama birinden anlaşılıyo da diğeri pek değil açıkçası çözemedimı ııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben
zemiyo kıs bu bebege. ortada saga dogru bi bosluk var o sanırım gözzü acık göz.
hoşgeldin eminem nasılsınkimse yokkkkkk
canım hiç bir bilgim yok üzgünümArkadaşlar Bursa Rentıp Selim Akgün hastaları ve doğum yapanlar var mı aramızda??? hastane ve doktor hakkında bilgi edinmek istiyorum deneyimleri olana arkadaşlar varsa aramızda lütfen yazsın çok faydalı olucaklar...
hoşgeldin kevserim nasılsın maaşallah kıznına yerim onu hayırlısıyla hayırlı doğum olsun inş balımslm kızlar ben geldm dr gittim kızım 3 kilo olmuş 48.cm boyuda hiç bi sorunumuz yok çok şükür 5 ocakta ntsye giricem böylee kızlar siz neydiyonuz
canım nasıl anlamadıniz anlamadım cidden :) ikiside göz. Alttakinde gözünün açık olduğu baya belli :) maşallah yavruna.. Bende şimdi oğlumu sallıyorum ayaklarımda uyumuyo da :) bu arada doğum hikayeleri bölümüne paylaştım hikayemi. Okuyabilirsiniz :)
Elifim oğlus huysuz ışte uyumuyo eller ayaklar durmuyo hiç :) alışmaz olur muyum. Eşime diyorum sensiz bir gün durabilirim belki ama oğlumsuz 1 saat dahi duramam. Dedim :) geçenlerde doktora gittim de dikisleri kontrole kaynanam baktı bi saat içinde kaç defa aradım napiyo duruyo mu diye :)
Eki Görüntüle 589450 Eki Görüntüle 589451 kızlar bu resimlerden bebeğe benzettiğiniz bir taraf varmı doktorum gözleri açık bak görüyomusun dedi gösterdide bu resimlerden anlamdımki ne iş:26:
gwcti canım bi toz slemıstı telde munurolmu ole bişi onu içtim bi içimlik zati gece ictim sabah ıdrarla gitti iltihap olmadı bı daha da iyiyim.
aman nazar degmesin evet iyi gidiyo kuzu hamıslık. ama 1 yada 1.5 kılo aldım moralim bozuldıu bogazım cok acıldı ilk üç ay iyiydi ya 5 ay bıtene kadar almasaydım iyiydi. harelket etmeye calısıyorum sık sık arada yuruyuse gidiyorum işte.ole biraz daha az almaya calısıyorum.
sen nasılsın iyisin ama sımdi demi saglık problemın yok demi. erkekin olcek he hadi bakalım benim daha belli degil tam ya. poffffffffffff
Elifim oğlus huysuz ışte uyumuyo eller ayaklar durmuyo hiç :) alışmaz olur muyum. Eşime diyorum sensiz bir gün durabilirim belki ama oğlumsuz 1 saat dahi duramam. Dedim :) geçenlerde doktora gittim de dikisleri kontrole kaynanam baktı bi saat içinde kaç defa aradım napiyo duruyo mu diye :)
hai canlarım nerelerdesiniz gelin ama...:)
Allah kısmet ederse bebişlerimizin tahmini doğum tarihi aynı :)) benim de 2 haziran...Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar bende bu ayın 26sında adet olmam lazımdı hala olmadımm test yaptım negatif
Selam kıslat bı hafta sıdı cok ıhmal ettım kusıraa bakmayonn
Havalar guzekdı yahergun gezdım ıyı de oldu hareket oldu bana
Elifım esınle barısalı cok oldu
Ayısıgım hosgeldın kuzu fatıhımız nasıl
Papatyam ıyıyım bendr gulum scsba içtıgın vıtamin hapımı gaz yapıyo hamıleligın basında ben oleydım acayıp gaz vardı ve kabızlıkta vardı gunde bı bardak rezene cayı ve kayıdıyla atlattın bu durumu
Halada içiyorum rezeneyo cok ryararlı bıdı
Cevız fındık ve bademde yıyorım tabı abartmanak sartıyla
Nugun nısntadında bulusacaktık ablamla ya yıgenım hastalanmıs gelemedı
Bende ıkeaua gıttım erken kalkmıstom ogleden sonrada eve dpndum
çok sevindim.Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.dr ların takip bilgilerini falan paylaşalım birbirimizle o zman. hangi tahliller hangi haftada yapılıyo haberleşelim.