• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Arkadaşlar Bursa Rentıp Selim Akgün hastaları ve doğum yapanlar var mı aramızda??? hastane ve doktor hakkında bilgi edinmek istiyorum deneyimleri olana arkadaşlar varsa aramızda lütfen yazsın çok faydalı olucaklar...

slm kızlar ben geldm dr gittim kızım 3 kilo olmuş 48.cm boyuda hiç bi sorunumuz yok çok şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 5 ocakta ntsye giricem böylee kızlar siz neydiyonuz

Eki Görüntüle 589450 Eki Görüntüle 589451 kızlar bu resimlerden bebeğe benzettiğiniz bir taraf varmı doktorum gözleri açık bak görüyomusun dedi gösterdide bu resimlerden anlamdımki ne iş:26:

canım nasıl anlamadıniz anlamadım cidden :) ikiside göz. Alttakinde gözünün açık olduğu baya belli :) maşallah yavruna.. Bende şimdi oğlumu sallıyorum ayaklarımda uyumuyo da :) bu arada doğum hikayeleri bölümüne paylaştım hikayemi. Okuyabilirsiniz :)

haava güzel ya ben cıktım dısarı alısverişe yılnbası için bişiler alıyım dedim ya esimede hediye hiç içimden gelmedi ya dolandım dolandım sonra tıkındım dondum işte burdayım. gel hadi.
iyi ettin melisam havalar güzelken sen değerlendir yarın bir gün çıkamadığında çok sıkılıcaksın gez toz balım ama yorulmada yani dimek hediye baktın ama küsmüsün sen eşine hala en son yazmıştın birşeyler bende sormuştuım ama görmedin sanırsam cevap vermedin 1 haftadırda denk gelmedik konuşamadık kuzum merak ettim doğrusu
ı ııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:19::19:
ben
zemiyo kıs bu bebege. ortada saga dogru bi bosluk var o sanırım gözzü acık göz.:34::34:
evet kuzum gözelri açımmış doktorumda dedi zaten açık bak deid gösterdi ama birinden anlaşılıyo da diğeri pek değil açıkçası çözemedim
hoşgeldin eminem nasılsın
Arkadaşlar Bursa Rentıp Selim Akgün hastaları ve doğum yapanlar var mı aramızda??? hastane ve doktor hakkında bilgi edinmek istiyorum deneyimleri olana arkadaşlar varsa aramızda lütfen yazsın çok faydalı olucaklar...
canım hiç bir bilgim yok üzgünüm
slm kızlar ben geldm dr gittim kızım 3 kilo olmuş 48.cm boyuda hiç bi sorunumuz yok çok şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 5 ocakta ntsye giricem böylee kızlar siz neydiyonuz
hoşgeldin kevserim nasılsın maaşallah kıznına yerim onu :nazar::nazar:hayırlısıyla hayırlı doğum olsun inş balım
canım nasıl anlamadıniz anlamadım cidden :) ikiside göz. Alttakinde gözünün açık olduğu baya belli :) maşallah yavruna.. Bende şimdi oğlumu sallıyorum ayaklarımda uyumuyo da :) bu arada doğum hikayeleri bölümüne paylaştım hikayemi. Okuyabilirsiniz :)

hoşgeldin oflum nerelrdesin canım görünmüyosun hiç hoş bende çok duramıyorum gelsende bulamıyosunudr kuzum evet yaa anlaömadım 1.de belli değilde 2.de anlıyorum pozisyonunu gözleri açık evet dktorumda gösterdi usgden açık diye nasıl oğluşun bakalım annesi nasıl bir duygu onunla olmak alışabildinmi taze anne hımm demek yazdın erssi orası dur bulayımda okuyayım o zaman kuzum

Elifim oğlus huysuz ışte uyumuyo eller ayaklar durmuyo hiç :) alışmaz olur muyum. Eşime diyorum sensiz bir gün durabilirim belki ama oğlumsuz 1 saat dahi duramam. Dedim :) geçenlerde doktora gittim de dikisleri kontrole kaynanam baktı bi saat içinde kaç defa aradım napiyo duruyo mu diye :)

Elifim oğlus huysuz ışte uyumuyo eller ayaklar durmuyo hiç :) alışmaz olur muyum. Eşime diyorum sensiz bir gün durabilirim belki ama oğlumsuz 1 saat dahi duramam. Dedim :) geçenlerde doktora gittim de dikisleri kontrole kaynanam baktı bi saat içinde kaç defa aradım napiyo duruyo mu diye :)

yerim ben huysuz miniği öp yerime annesi mis kokuludur o şimdi kız deme eşinede kıskanır sonraa :))) durulurmu hiç onsuz hissettiğimiz bildiğimiz ilk günden beri dünyalar onalr üzeirne oflum Allahım acılarını yaşatmasın eşimizle çocuğumuzla birlikte huzurlu sağlıklı ömürler naisp etsin gülüm dikişleirn nasıl oldu peki acı varmı azda olsa:26:

kızlar çıkıyorum bende yarına misafirlerim var eşimin üzniversiteen arkadaşı aynı zamanda sağdıcı ve nişanlısı gelecekler bugün temizliğimi yaptım akşamdanda tatlımla zeytinyağlı dolmamı hazırlıycam diğerlerinide sabaha artık hiç gelemem bugün yarın pazar günü eşim evde olursa yine gelmeem giderse gelrim canlar olmadı Allah nasip eder ömür verirse pazartesi görüşrüz öpüyorum hepinizi:54::54::54::54::54::54:

gwcti canım bi toz slemıstı telde munurolmu ole bişi onu içtim bi içimlik zati gece ictim sabah ıdrarla gitti iltihap olmadı bı daha da iyiyim.
aman nazar degmesin evet iyi gidiyo kuzu hamıslık. ama 1 yada 1.5 kılo aldım moralim bozuldıu bogazım cok acıldı ilk üç ay iyiydi ya 5 ay bıtene kadar almasaydım iyiydi. harelket etmeye calısıyorum sık sık arada yuruyuse gidiyorum işte.ole biraz daha az almaya calısıyorum.
sen nasılsın iyisin ama sımdi demi saglık problemın yok demi. erkekin olcek he hadi bakalım benim daha belli degil tam ya. poffffffffffff:19::19:

bende iyiyim çok şükür ama ağrılarım oluyo nedense.rahim büyümesi dedi dr ama baya sancı falan .gaz ağrısımı ne iş bilemedim.benim 18 hafta oldu 2,5 kilo aldım.zaten 5 kiloya kadar almak normalmiş ilk 4 ayda.sıkıntı etme kuzum.ama benim canım fındık fıstık cevcinsiiz kuru meyve hiç bişey istemiyo.onları yemek lazımmış bolca.özellikle badem.ben görünce bile iğreniyorum.hayırlısı olsun bakalım.bu haftalarda kuzunun cinsiyeti belli olur gibi ama net olmuyo.bana kız dediler erkek oldu:)

sen böyle anlatcıkça ben daha çok heyecanlanıyorum.çabucak zman geçsin istiyorum.hareketlerini bile hissedebildiğimden emin değilim şuan.Allah ağız tadı mutluluk nasip etsin inşallah.sen nerde doğum yapmıştın,bebeğinin takiplerini falanda aynı hastanedemi yaptırıyosun?

selam kızlar nabr nasıl gidiyor gebişlik biz iyiyyiz öptuuuuuuuuuuuuuuuuk hepinizi:16:

Selam kıslat bı hafta sıdı cok ıhmal ettım kusıraa bakmayonn
Havalar guzekdı yahergun gezdım ıyı de oldu hareket oldu bana
Elifım esınle barısalı cok oldu
Ayısıgım hosgeldın kuzu fatıhımız nasıl
Papatyam ıyıyım bendr gulum scsba içtıgın vıtamin hapımı gaz yapıyo hamıleligın basında ben oleydım acayıp gaz vardı ve kabızlıkta vardı gunde bı bardak rezene cayı ve kayıdıyla atlattın bu durumu
Halada içiyorum rezeneyo cok ryararlı bıdı
Cevız fındık ve bademde yıyorım tabı abartmanak sartıyla
Nugun nısntadında bulusacaktık ablamla ya yıgenım hastalanmıs gelemedı
Bende ıkeaua gıttım erken kalkmıstom ogleden sonrada eve dpndum

Allah kısmet ederse bebişlerimizin tahmini doğum tarihi aynı :)) benim de 2 haziran...Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

çok sevindim.Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.dr ların takip bilgilerini falan paylaşalım birbirimizle o zman. hangi tahliller hangi haftada yapılıyo haberleşelim.

Selam kıslat bı hafta sıdı cok ıhmal ettım kusıraa bakmayonn
Havalar guzekdı yahergun gezdım ıyı de oldu hareket oldu bana
Elifım esınle barısalı cok oldu
Ayısıgım hosgeldın kuzu fatıhımız nasıl
Papatyam ıyıyım bendr gulum scsba içtıgın vıtamin hapımı gaz yapıyo hamıleligın basında ben oleydım acayıp gaz vardı ve kabızlıkta vardı gunde bı bardak rezene cayı ve kayıdıyla atlattın bu durumu
Halada içiyorum rezeneyo cok ryararlı bıdı
Cevız fındık ve bademde yıyorım tabı abartmanak sartıyla
Nugun nısntadında bulusacaktık ablamla ya yıgenım hastalanmıs gelemedı
Bende ıkeaua gıttım erken kalkmıstom ogleden sonrada eve dpndum

biz iyiyiz cnm aynen devam gece uyku yok gündüz uyku çok ,sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu

çok sevindim.Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.dr ların takip bilgilerini falan paylaşalım birbirimizle o zman. hangi tahliller hangi haftada yapılıyo haberleşelim.

Canım; benim ayın 18'inde 4 lü testim yapıldı, 20. haftam dolduğunda tetanoz aşım olucak yakında da bişey yok şu an bildiğim, hap olarakta şeker yüklemesine kadar elevit kullanıcam, cinsiyetimiz de kız :)

g
naydın kızlar nasılsınız kalktım netten tarif baktımda günaydın demek istedim misafirlerim 12 gibi gleiekler şiödi yemekelrimi yapıcam hepinizi öptüm görüşrüz

Back