• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Iyıyım gılum bogazım ole bı acıldıkı
Aavas halındeyım gelecek kılolarla
1 kılo almısım en azından 4 aylık olana kadar hatta 5 aylık almıyaysım eyıydı
Aaaa bugun işlet guclet vartttr

Iyıyım gılum bogazım ole bı acıldıkı
Aavas halındeyım gelecek kılolarla
1 kılo almısım en azından 4 aylık olana kadar hatta 5 aylık almıyaysım eyıydı
Aaaa bugun işlet guclet vartttr

aman canın sağolsun kuzum dert etme ettikçe daha çok alıyosun heleki evde oturuyosan kaçısı yok alıyosun durdukça yiyesin geliyo:56::56:

bende çıkıyorum kızlar eşim gelir birazdan çay koyayım üzeirne yarına gelirim hadi öptüm

Canım yemege demıstım
Cıkmısson neyse bende kanald yi izleyom barı

melisam duramadım kuzum vallaha yorgundumki dün sabah 8 fde gittim hastaneye 14.30 da geldim gelince yemekleri yaptım akşama bugün için hamsi yıkadım bulaşık derken saat dokuzbuçukda yattım dayanamadım artık belimkoptu resmen gülüm kusurumabakma:17::17:

hamılelik takvımı kafayımı yedi ne daha yenı 3 ay doldu dıyo ya 4 aya 2 haftam kalmadımı benım amannnnnnnnnnnnnnnnnn bosver.:33::33:

canım vallaha şöyle hesaplıyorum ben 30 günden benim mesela 1 haftam var 8 ayımı doldurmama 240 gün olarak sayıyoruz ay olarak değilde hafta olarak saymak daha iyi bence :44::44::44:

kızlar bu aralar çok duramıyorum oturamıyorum yoruluyorum kusuruma bakmayın geliyorum kimsede olmayınca bekleyemiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum dün akşam dokuz buçukda uyumama rağmen sabah yine uyumuşum koltukda gerçi sürekli uyanıyorum uykudan hele bu saBAH SOL TARAFIMA YATMIŞTIM NASIL BİRR TEKME ATTIYSA ELİMİ ATTIMKİ YAKALIYORUM GELİYO ELİME ÖYLEE DEMEKKİ YATIŞ POSİZYONUMDAN RAHATSIZ OLMUŞ DÖNÜNCE DURDU SIPAA:1::1::1:bir bkayım dedim kimsecikler yok çıkıyortum bende hamsileri kızartmaya başlıyım eşim geliyo yarın sabah gelirim inş öpüldünüzzzzzzzzzzzzz:54:

Kıs ne sordunda en dpn cınsıyetı sorduydun dıdım ya belli degıl dıye
Baska ne sordınkine gormedım vallahı
Kusmee doverım kıs senı bana kusulurmu hıcc;))

şaka yapıyom kuzum küsermiyim hiç ama sana yazdım bişeyler görmedin demekki.eee napıyosun,gebelik beni silkeledi sen maşallah iyisin kız.idrar yolu enfeksiyonun geçtimi?

$261220123312.jpg $261220123313.jpg kızlar bu resimlerden bebeğe benzettiğiniz bir taraf varmı doktorum gözleri açık bak görüyomusun dedi gösterdide bu resimlerden anlamdımki ne iş:26:

şaka yapıyom kuzum küsermiyim hiç ama sana yazdım bişeyler görmedin demekki.eee napıyosun,gebelik beni silkeledi sen maşallah iyisin kız.idrar yolu enfeksiyonun geçtimi?

gwcti canım bi toz slemıstı telde munurolmu ole bişi onu içtim bi içimlik zati gece ictim sabah ıdrarla gitti iltihap olmadı bı daha da iyiyim.
aman nazar degmesin evet iyi gidiyo kuzu hamıslık. ama 1 yada 1.5 kılo aldım moralim bozuldıu bogazım cok acıldı ilk üç ay iyiydi ya 5 ay bıtene kadar almasaydım iyiydi. harelket etmeye calısıyorum sık sık arada yuruyuse gidiyorum işte.ole biraz daha az almaya calısıyorum.
sen nasılsın iyisin ama sımdi demi saglık problemın yok demi. erkekin olcek he hadi bakalım benim daha belli degil tam ya. poffffffffffff:19::19:

Back