• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kizlar geldim hastaneye bakildim esi cikmis yukari normale engeli yok dedi simdi cafedeyiz kan vardim seker icin iki ssat sonra yine vericem ikiden once rvde olamam gorusuruz

oh iyi iyi kuzum ya dun gitmickemiydin hastaneye sen.
hayırlısı canım normal dogum yapcan he tarihi belli olmaz demı normalde bı denem.

Merhaba arkadaşlar. ben bu siteye yeni katıldım. Öncesinde bunu yaşamış kişiler olarak sizlere sormak istiyorum. Benim evlenmeden önce adet günlerim hep düzenlidir. Evlendikten sonra da sadece 1 gün geç gelmiştir. Ama bebek istedikten sonra 4 gün gecikme olmuştu. bi sonraki ayda 2 gün ama bu ay 9 gün gecikti ve hala daha olmadım. belimde ağrılar oluyo, kasıklarımda biraz sızılar böyle kabarcıklar oluşup iniyo. dizimi karnıma çekip oturamıyorum ağrı oluyo. nefesim kesiliyo öyle çok kilolu filanda değilim kilodan oturamıyorum desem :)
neyse işte bugün sabahta idrar testi yaptım ama sonuç negatifti hamile olma ihtimalim varmı ki ne dersiniz :(

Merhaba arkadaşlar. ben bu siteye yeni katıldım. Öncesinde bunu yaşamış kişiler olarak sizlere sormak istiyorum. Benim evlenmeden önce adet günlerim hep düzenlidir. Evlendikten sonra da sadece 1 gün geç gelmiştir. Ama bebek istedikten sonra 4 gün gecikme olmuştu. bi sonraki ayda 2 gün ama bu ay 9 gün gecikti ve hala daha olmadım. belimde ağrılar oluyo, kasıklarımda biraz sızılar böyle kabarcıklar oluşup iniyo. dizimi karnıma çekip oturamıyorum ağrı oluyo. nefesim kesiliyo öyle çok kilolu filanda değilim kilodan oturamıyorum desem :)
neyse işte bugün sabahta idrar testi yaptım ama sonuç negatifti hamile olma ihtimalim varmı ki ne dersiniz :(

canım bızler ne zaman cucuk istesek adetler psikolojik olarak hep gecikmeler yasıyo beyin sartlıyo sanırım ole olmasını istiyo ve adeti geciktiriyo.
adetin bayagı gecikmiş olsa gözükürdü bence hangi testle yaptın bide farklı bi markayla yap bakalım yarın sabah ilk idrarınla.hayırlısı ınsallah vardır olmasada pes etme ama psikolojinide bozma olurmu gelir elbet bebişin ben 17 ay beklemenin ardından geldi tamamaen bitmiş donmustum artık sen ole bozma psikolojini emi canım kotu hissedip üzüldükce bebeginin gelmesini engelliyosun.

canım bızler ne zaman cucuk istesek adetler psikolojik olarak hep gecikmeler yasıyo beyin sartlıyo sanırım ole olmasını istiyo ve adeti geciktiriyo.
adetin bayagı gecikmiş olsa gözükürdü bence hangi testle yaptın bide farklı bi markayla yap bakalım yarın sabah ilk idrarınla.hayırlısı ınsallah vardır olmasada pes etme ama psikolojinide bozma olurmu gelir elbet bebişin ben 17 ay beklemenin ardından geldi tamamaen bitmiş donmustum artık sen ole bozma psikolojini emi canım kotu hissedip üzüldükce bebeginin gelmesini engelliyosun.

doğru söylüyosunuz ama insan isteyince ve olmayınca hep bozuluyo morelim. Ama bu ay öncekilerinden daha iyiydim. bide iyice uzadı adet günüm ben hep gelecek ha geldi gözüyle bakıyodum ama hala gelmedi. belki hamileyimdir diye yine düşünmeye başladım. hep araştırmalar yaptım benim gibi olanlarda varmı diye. geç döllenme filn diyolar ama belki o olamaz mı :\ ben yinede beklemeye devam ediyorum kendimi üzmeden. 2. bi test daha aldım onuda hafta sonuna doğru gelmezse ozaman yapıcam bakalım hayırlısı inşallah olur.

oh iyi iyi kuzum ya dun gitmickemiydin hastaneye sen.
hayırlısı canım normal dogum yapcan he tarihi belli olmaz demı normalde bı denem.
dün gidicektimde kuzum kalabalık olur dedim cuma günü gitmeyenler dün gitmiştir diye bugünü bekledim çok şükür çıkmış yukarı normal yine usgye göre 34+5 günlük oluyo ama 33+1 günlüğüm işte şişko bebek dedi kan istedi çıkmış onlarda normal bakalım artık bekliycez paşa ne zaman ne şekilde gelicek görücez melisam sen nerdesin dün gelmedin hiç iyimisin canım :38:
meraba canım inan bana sadece psikolojik oluyo gecikmeler çünkü beklenti içine giriyosun her ay varmı diyee kaptırınca kendini vücut oyunlar yapıyo ben 2 ay olmadığım oldu adet ama sonra öğrendikki prolaktin yüzünden benimde bekarken en geç 2 gün gecikme olurdu o kadar ama 2 ay kadar olmadığı oldu hormon testleri yaptırdıysan nasıl çıktı yaptırmadıysan yaptır en azından sorun varmı yokmu anlaşılır eğerki yoksa ana diyebileceğim en iyi yol kafana takma takmadığın an geliyo çünkü bizlerde hep bu oldu her ay varmı yokmu dedik testte bile çıktı bende ama hamile değildim kendine bunu yapma derim ben zamanına bırak nasip ne zamansa o zaman olur kolay değil biliyorum o yollardan geçen biri olarak benimki küçük bir tavsiye inş gönlüne göre olur canım
az önce tuvalete gittim kahverengi bi leke gelmiş. Sanırım bu ayda olmadı :(

sağlık oslsun çıkıntı etme bence demekki hayırlısı değilmiş inş en kısa zamanda bebeğin gelir sana annesi
i

kimseler yok bende yorgunum kızlar çıkıyorum eşim akşam maça gidicek gelirim biraz dinleneyim daha hamsi yıkıycam temizlenmiş ama yıkanması lazım görüşrüz öpüldünüz:54:

ellifim
canım duun sen hastanede olursun diye hiç durmadım topikte sabah bi ugradım temızlık yaptım arkadasa gittim aksamda gec geldim.
bugunde silme işi kaldıydı onu yaptım yemek yapacam birazdan 1 saatlik yuruyus yaptım geldim
cay içiyom simdi gelirsen görüşürük.:33::33:

meraba canım inan bana sadece psikolojik oluyo gecikmeler çünkü beklenti içine giriyosun her ay varmı diyee kaptırınca kendini vücut oyunlar yapıyo ben 2 ay olmadığım oldu adet ama sonra öğrendikki prolaktin yüzünden benimde bekarken en geç 2 gün gecikme olurdu o kadar ama 2 ay kadar olmadığı oldu hormon testleri yaptırdıysan nasıl çıktı yaptırmadıysan yaptır en azından sorun varmı yokmu anlaşılır eğerki yoksa ana diyebileceğim en iyi yol kafana takma takmadığın an geliyo çünkü bizlerde hep bu oldu her ay varmı yokmu dedik testte bile çıktı bende ama hamile değildim kendine bunu yapma derim ben zamanına bırak nasip ne zamansa o zaman olur kolay değil biliyorum o yollardan geçen biri olarak benimki küçük bir tavsiye inş gönlüne göre olur canım

sağlık oslsun çıkıntı etme bence demekki hayırlısı değilmiş inş en kısa zamanda bebeğin gelir sana annesi
i[/QUOTE]

teşekkür ediyorum canım çok sağol bende kafama takmıyım diyorum ama olmuyo ki işte.. ama takmamaya çalışıcam. İnşallah benimde bebeğim gelicek bigün :)

günaydın kızlr nasılsınız iyi haftalar dilyorum hafta sonu gelmedim eşim evdeydi dünde misafirim vardı ama gelmediler zaten çok keisn değildi büyük ihtimalle gelicekelrdi bende cumartesi akşamı mantı yaptım sağolsun eşimle birlşkte doldurduk tatlı yaptım yemeğpe alıyım dedim eğerki yemeğe almazlarsa diyede poğaça yatım dün ama gelmediler hepsi bize kaldı çok yorulmuşum sanırım sabah 5 te sancıyla uyandım belimden vuruyo böyle sol bacağpımdan çıkıyo kasıklarımdan yürüyemdim eşimi kaldırdım biraz bekledik hafifledi anlamadımki neden oldu biran doğuruyorum snadım öyle kötü oldum yarın doktora gidicem bakalım şikayetlerimi söyliyecem sonuç ne çok merak ediyorum son durumumu :18::18::18:

Allah yardım etsin canım inşallah normaldir bunlar.

kızlaaarr sıze bısey soracagım..kırmızılarım 4 gün gecıktı ve gelen gıden yok...bas dönmesı ve asırı bel agrısı var...ve akıntımda cok..bugün ıdrar testı yapmıstım negatif cıkmıstı..gec yumurtlamıtım ondan olabılırmı canlar

kızlaaarr sıze bısey soracagım..kırmızılarım 4 gün gecıktı ve gelen gıden yok...bas dönmesı ve asırı bel agrısı var...ve akıntımda cok..bugün ıdrar testı yapmıstım negatif cıkmıstı..gec yumurtlamıtım ondan olabılırmı canlar

4 gün idrar testi için erken canım.en az 10 gün lazım güvenilir olması için.bu ağrılar falan herkeste farklı oluyo.benim adet ağrılarım vardı adeta her ay olmadığı için önemsemedim.zaten düzensizdi ve 1 aylık gebeyken öğrendim hamile olduğumu düşün.ama psikolojik olarak ağrıları bulantıları baş dönmelerini hep çekiyoruz.ben bulaantıdan baş dönmesinden bu kez oldu dediğim hiç bir ay gebe kalamadım.Allah yardımcın olsun.hakkkında hayırlısı:)

4 gün idrar testi için erken canım.en az 10 gün lazım güvenilir olması için.bu ağrılar falan herkeste farklı oluyo.benim adet ağrılarım vardı adeta her ay olmadığı için önemsemedim.zaten düzensizdi ve 1 aylık gebeyken öğrendim hamile olduğumu düşün.ama psikolojik olarak ağrıları bulantıları baş dönmelerini hep çekiyoruz.ben bulaantıdan baş dönmesinden bu kez oldu dediğim hiç bir ay gebe kalamadım.Allah yardımcın olsun.hakkkında hayırlısı:)

sagol arkadasım benım...bazı arkadaslarımız daha adetlerı gecıkmeden ögrenıyor veya hemen aynı gün o yüzden sansımı denım dedım...bıraz daha beklerız ne olcek :D :D allah sanada kolaylık versın tatlım..

sagol arkadasım benım...bazı arkadaslarımız daha adetlerı gecıkmeden ögrenıyor veya hemen aynı gün o yüzden sansımı denım dedım...bıraz daha beklerız ne olcek :D :D allah sanada kolaylık versın tatlım..

o erken döllenmeyle oluyo diyolar.sabrı çok zor biliyorum ama istersen kan testi yaptır.adetlerin düzenli ise ve 1 gün bile geçtiyse kanda betahcg kesin sonuç verir dediler bana hep.idrar testine güvenme zaten markalara göre bile değişiyo güvenilirliği.hayırlısı olsun:)

Back