hee anladım benide bağlar sanırım sancılarım var dediğimde ama işte eşi çıkmamışsa benimki kesin sezeryan olucak kevserim :26:
inş çıkmıştır gülüm sen ne istiyorsun normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee anladım benide bağlar sanırım sancılarım var dediğimde ama işte eşi çıkmamışsa benimki kesin sezeryan olucak kevserim :26:
inş çıkmıştır gülüm sen ne istiyorsun normal mi
Selamlar :) taze anneniz geldi ulen :) emir mertin annesi geldi ne yapıyosunuz :)
Elifim pc bozuldu. Bende size ulaşmak için net paketi aldım telden giriyorum telden de olmuyo malesef.. Doğum çok kolay oldu diyemicem. Sezeryan sonrası dikiş ağrıları çok fazla oluyo.. Tuvalete çıkamıyosun çok zorlanıyosun. Ben daha yENI yeni toparlanıyorum. Bugün gittim bandaji çıkarttırmaya. Genel durum iyi. Ama bebeğe daha iyi bakmak istiyosaniz ve normal doğum şartları varsa bende normal doğum yapın.. Ben kaynanam olmasa bakamazdim.. Oğlumu şimdi banyo yaptırdık uyuyo teyzeleri maşallah çok çirkin bişey :)
Göğüs yaralarım için eczacı terramiycin verdi bana o baya iyi geldi çok az kaldı yara. Bi de sezeryan olunca sütün hemen gelmiyo. Benim 4 gün sonra ancak geldi. Geliyodu ama sadece sarı su gibi geliyodu. Çaylar falan derken yararlı oldu sanırım. Göbek bağı daha düşmedi ama düşmek üzere. Bugün hava iyiydi o yüzden yıkayalim dedik. Ne ağladı ama yavrum kıyamam ben ona şimdi misler gibi oldu uyuyo :) evet canım hayırlısı diretmenin anlamı yok hayırlısını istedik böyle oldu Rabbime hamd-u senalar olsun sağlıkla hayırlısıyla kavuştum oğluma. Darısı ısteyen dileyen herkese inşallah. RABBIM kolay doğumlar nasip etsin cümlemize :)
Maşallah ne tavsiyeler var kız sende sağolasin kaynanam sağolsun komposto yaptı bana. O da iyi geldi. Inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin kuzum..
Ilk torunu değil ama oğlundan ilk torunu. Iki görmcem var biri evli biri bekar ışte. Evli olanın iki tane var çocuğu :) sevmez mi kız yiyecek nerdeyse oğlumu :)
sevilmezmi beee yerim ben onu şimdi banyoda yaptıki pamuk gibi olmştur ohh maaşallah yavrumaa rabbim nazarlardan korusun
uyandı şimdi canım maşallah :) emiyo :)
ohh maaşalah yerim ben onu naısl güzel duygu onu emzirmek bende bu gece rüyamda gördüm oflum nasıl güzeldi vallaha birde birşey sorucam oflum benim dün gece belden sancım vurdu kasıklarıma ve sol bacağıma acep nedendir normalmidir:26:
çok güzel duygu canım :) yaralar olmasa daha güzel olacak da :) gebelikte her şey normal kuzum :) bana çok olurdu öyle korkma normal yalancı sancılar onlar