• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

üç doktor değiştirdim üçüde aynı şeyi söyledi geç kalmaktan korkuyorum yaş sınırı varmı iyi dileklerin için teşekkürler

merhaba yasemin.bir kadının doğurganlık çağının en verimli yaşları 20 23 derler.yaş sınırını duymadım ben.deneme süresi önemli diye biliyoruım tabi altta yatan dedenle birlikte.hakkında hayırlısı olsun canım.

Ohhhhh afıyet olsun eksi ekşi ye bakalım yarasın bebısıne
Benım danada elinden hıc bı ıs gelmez
Ole yapılanı yer o kadar;((
sağolasın melisam bizde kısır eşime aittir farklıo yapar bayılırım ben malzemelerini hazırlarım oda yapar 4 sene tek kalınca eli yatkın kuzum kızma eşine demekki oda benim amcam gibi elinden gelmez birşey babam herşeyi yapar ama amcam ekmek alıp yiyemez mesela:ssz:
herkese hayırlı gecelerrr
tşkler canım sanada
sağol canım şükürler olsun.hamileliğim biraz zor başladı ya sıkıntılar hastalıklar toparlanamadım.şimdi daha iyiyim artk daha sık görüşücez inşallah.sen nasılsın?
çok şükür geçmiş canım dikkat et kendine hastalık kötü vallaha can sağlığı gibisi yok heleki hamileiekte
hayırlısı olsun inşallah.bende hareketlerini hissetmek istiyorum.17 oldum ama anlayamıyorum.bişeyler oluyo ama emin değilim.nasıl bi his,neye benziyo sence?
hissedersin cnaım ilklerde 20. haftayı buluyo sabret böyle balık oynaması gibi oluyo sonra güçleniyo çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inş
melisacım ikili testte hangi değer cinsiyeti belli ediyo ya,ilk kez duyudm çok merak ettim.benim oğluşum olcakmış teyzesi:)
gözün aydın kuzum benim oğluşuma arkadaş geliyo desene tebrik ederim
canım sen nereye gidiyodun kontrole hangi hastane hangi dr.memnunmusun dr undan?

ben devlete gidiyorum canım doktorumdanda mennunum ama işte hastanenin bakımı yüzünden dotorum kabul etmiyo sezeryanıda normalide normali eğerki mesai saatlkeri içinde oluyosa kabul ediyo malesef

Dngalakmı onlar ne dıye haber vermıyolarkı allah allah
Bosa yoruldun geldın
Bende alışverıse gıttım kwndıme ıkı hamile kazagı aldım
Esım olacak odunada ayagına ev ayakkabısı aldım okuze;))
Geldım corba yodım
Cay ıvıyorum
Aksama balık yapcam bıde paAra ugradım balkonda kızartcam bı 19 dakka donarım yaokaun ev kokmasın
ne bileyim cnaım yaa vermediler iştee doktor sabah haber edince ancak veriyolarmış biz çıktık hastaneden aradıalr tipikler işte güle güle can sağlığıyla kullan melisam nasıl göbüşün çıktımı belli hamiş olduğun
Melisam şimdilik iyiyiz kuzum. Oğlum 3425 gr doğdu. Sütm az az gelmeye başladı. Geceleri durmayınca mama veriyoruz mecburen. Çok yaramaz ve sınırlı :) telden foto yükleyemiyorum canım pc yapılınca inşallah :) yokluğm belli oluyo mu .p
maaşallah oflum oğluşunaa yerim ben onu en kısa zamanda fotoları bekliyoruz paşşanın yokluğun belli olmazmı bacım özellikle perşembe gecesi :1::1:
Iki dakika uyku uyuyo benim kuzum hemen uyanıyo :) ihmal etmem canım eder miyim. Elif yok ama bugün. Iyisinizdir inşallah hamilelik günlerin tadını çıkartın diyorum başka da demiyorum yani :) çok farklıydı hamilelik :)
canım normladir ilk doğduklarında öyle oluyolar heleki o göbek bağı düşüne kadar daha huysuz oluyolarmış bol bol emzir vee tatlı şeyler ye bak özelineden yazıyorum ama dolu mutlaka sil kuzum yararlı şeyler yazıcam emi
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu yıl tedavi olmaya başladık doktorum aşılama vaya tüpbebek yapmamız gerektiğini söyledi ama hiçbir bilgim yok yaşım 20 tüp bebek için yaş önemlimi cevap verirseniz çok sevinirim

canım kusura bakma hiç bir bilgim yok yardımcı olamadım sana:26:

günaydın kızlr nasılsınız iyi haftalar dilyorum hafta sonu gelmedim eşim evdeydi dünde misafirim vardı ama gelmediler zaten çok keisn değildi büyük ihtimalle gelicekelrdi bende cumartesi akşamı mantı yaptım sağolsun eşimle birlşkte doldurduk tatlı yaptım yemeğpe alıyım dedim eğerki yemeğe almazlarsa diyede poğaça yatım dün ama gelmediler hepsi bize kaldı çok yorulmuşum sanırım sabah 5 te sancıyla uyandım belimden vuruyo böyle sol bacağpımdan çıkıyo kasıklarımdan yürüyemdim eşimi kaldırdım biraz bekledik hafifledi anlamadımki neden oldu biran doğuruyorum snadım öyle kötü oldum yarın doktora gidicem bakalım şikayetlerimi söyliyecem sonuç ne çok merak ediyorum son durumumu :18::18::18:

slm kızlar ben geldm annemlerdeyim eşim gececi burada kalıcam bu gece sabah da dr gitcez bakalım ne olcak çok merak ediyorum

kızlar evm sensine gittik eşimle çok güzel bi filmm yaaaaa btün salondakiler ağlıyo yanımdaki kız ağlıyo bi ara baktım eşim kopmuş ağlıyo peçete uzatıyo gülcem gülemiyorumda çok güzel bi filmm

slm kızlar ben geldm annemlerdeyim eşim gececi burada kalıcam bu gece sabah da dr gitcez bakalım ne olcak çok merak ediyorum
a.slm hoşgeldin kevserim bende yarın gidicem doktora ikimizinde belli olucak ne olucağı hayılrısı olsun kuzum çok az kaldı beee
kızlar evm sensine gittik eşimle çok güzel bi filmm yaaaaa btün salondakiler ağlıyo yanımdaki kız ağlıyo bi ara baktım eşim kopmuş ağlıyo peçete uzatıyo gülcem gülemiyorumda çok güzel bi filmm

herkes ağlıyo sen gülücenmi delü bacım sende ağlasaydın yalandan ortama uyum sağlardın :1::1:merak ettim şimcik nasıl film diyr:26:

a.slm hoşgeldin kevserim bende yarın gidicem doktora ikimizinde belli olucak ne olucağı hayılrısı olsun kuzum çok az kaldı beee

herkes ağlıyo sen gülücenmi delü bacım sende ağlasaydın yalandan ortama uyum sağlardın :1::1:merak ettim şimcik nasıl film diyr:26:

evet h.bulduk gülüm bende merak ediyorum ne olcak hakkımızda hayırlısı oflum şükür kavuştu bebeğine darısı başımıza yokk kız ben zatenn ağlıyorummm eşimde bi ara dönmüş peçete uzattı hem kendine hemde bana ona gülcektim baktım bizimkide ağlıyooo çok güzelll filmm valla gülüm hele fahriye evcen şarkı söylüyor insan kopuyo orda

heee bu film şimcik tanıdım adını çıkaramamıştım tvde çok gösterdi çok beğeni almış falan nete düşşün izleriz bizde kevserim hafta sonlarıda biz seyrrediyoruz film aslında ben pek sevmemde eşim seviyo bende kıvrılıp yanına izliyorum o farketmesede ben onun kos--ükusuyla yatıyorum film falan izlemiyorum :27::27::27:

izzleyin gülüm bizde çok izleriz eşimle film alışveriş yaparız sırf o akşam için hazırlarız herşeyimizi korku filmi aşk filmi ne olursa artıokkk

izzleyin gülüm bizde çok izleriz eşimle film alışveriş yaparız sırf o akşam için hazırlarız herşeyimizi korku filmi aşk filmi ne olursa artıokkk

uykum geliyo anacım izlerken eşimin göbüşne yatıyorum yumuşacık uyku moduna geçiyroum hele birde saçlarımla oynuyosa eşim tmamdır gittim ben demektir:9::9:güzel olyuo canım tomantizm oluyo ama işte yapımda yok pek sevmiyorum malesef kevserim:37:

uykum geliyo anacım izlerken eşimin göbüşne yatıyorum yumuşacık uyku moduna geçiyroum hele birde saçlarımla oynuyosa eşim tmamdır gittim ben demektir:9::9:güzel olyuo canım tomantizm oluyo ama işte yapımda yok pek sevmiyorum malesef kevserim:37:

olabilir cnm eşime diyom bak bu film güzel değil güzel fln diyo sen ne anlarsın diyo tm bn uyuyorum eşim izlemiş oluyo kaldırıyo ne oldu diyorum film diyo gerçekten berbatmış boşuna izlemişim diyoo

olabilir cnm eşime diyom bak bu film güzel değil güzel fln diyo sen ne anlarsın diyo tm bn uyuyorum eşim izlemiş oluyo kaldırıyo ne oldu diyorum film diyo gerçekten berbatmış boşuna izlemişim diyoo

geçenlerde bizde bir izleidk sağsalim Allahım öldüm gülmekten ilk defa keyfli izledim kevserim manyalk birşey tüm film yolda geçiyo ama deli birşey tavsiye ederim kuzum eşim alışmış öğrencilik yıllarında çok ilzelrdi hergün alırlardı izlerlerdi ama ben pek sevmediğimden biraz fikir uyşmazlığı oluyo arada:ssz::ssz:

geçenlerde bizde bir izleidk sağsalim Allahım öldüm gülmekten ilk defa keyfli izledim kevserim manyalk birşey tüm film yolda geçiyo ama deli birşey tavsiye ederim kuzum eşim alışmış öğrencilik yıllarında çok ilzelrdi hergün alırlardı izlerlerdi ama ben pek sevmediğimden biraz fikir uyşmazlığı oluyo arada:ssz::ssz:

hımmm bazen bizde de oluyo elifim yaklışıyo doğum zamannı ne yapcaz kuzzzz

hımmm bazen bizde de oluyo elifim yaklışıyo doğum zamannı ne yapcaz kuzzzz

hiç bilmiyorum kuzum nasıl korkuyorum anlatamam gece sancı tuttu beni ama ne sancı belden vuruyo kasıklarıma ve sol bacağğıma korktumki birde hazır değil hiç birşey bu hafta tamamlıycam nasipse işte vallaha seninki normal gibimi kevserim nasipse:26:

hiç bilmiyorum kuzum nasıl korkuyorum anlatamam gece sancı tuttu beni ama ne sancı belden vuruyo kasıklarıma ve sol bacağğıma korktumki birde hazır değil hiç birşey bu hafta tamamlıycam nasipse işte vallaha seninki normal gibimi kevserim nasipse:26:

aman gülüm dikkat etmek laazımm gülüm normal diyo yarın inş ntsye bağlarsa herşey belli olutt

Back