• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

günaydın melisam evet bugündü ama malesef gittim geldim bakılamadım doktorum gelmeemiş hastaymış boşa gittik yollar fena gidene kadar ne çektik vallaha boşa oldu pazartesi arayın gelirse eğer gel dedi yoksa salı gününe bakalım doktroum hastaymış demişki hastaları arayın gelmesinler diye kimse aramadı gittik geldik öyle arıyolar sinirler :47::47::47:
Dngalakmı onlar ne dıye haber vermıyolarkı allah allah
Bosa yoruldun geldın
Bende alışverıse gıttım kwndıme ıkı hamile kazagı aldım
Esım olacak odunada ayagına ev ayakkabısı aldım okuze;))
Geldım corba yodım
Cay ıvıyorum
Aksama balık yapcam bıde paAra ugradım balkonda kızartcam bı 19 dakka donarım yaokaun ev kokmasın

Oflımmmm nadılsın kuzu bıyuk gecmıs olsun kurtuldun işte ne huzel
Nadıl oldun bı denem sutun geliyomu
Memişletın yaramı oldu kıs ne cabuk bı krwm var onu kullanmıyonmu kuzu
Bebişin kac kılo dogdu bı tesımmi koysan acep
Nadıl kıs anlat bebegını;))

Melisam şimdilik iyiyiz kuzum. Oğlum 3425 gr doğdu. Sütm az az gelmeye başladı. Geceleri durmayınca mama veriyoruz mecburen. Çok yaramaz ve sınırlı :) telden foto yükleyemiyorum canım pc yapılınca inşallah :) yokluğm belli oluyo mu .p

Melisam şimdilik iyiyiz kuzum. Oğlum 3425 gr doğdu. Sütm az az gelmeye başladı. Geceleri durmayınca mama veriyoruz mecburen. Çok yaramaz ve sınırlı :) telden foto yükleyemiyorum canım pc yapılınca inşallah :) yokluğm belli oluyo mu .p

Olmazmi kuzu yaaaaa

Bak bizi ihmal etme heeee doverim yoksam;))
Cok iyi kilosu pasamin maassallah
Ben de telden giriyorum zor oluyo yazmasi;((
Kusum seni cok tutmayim ben kotani bitirme ama ozletmede kendini emi gulum
:54::54::54::54:

Iki dakika uyku uyuyo benim kuzum hemen uyanıyo :) ihmal etmem canım eder miyim. Elif yok ama bugün. Iyisinizdir inşallah hamilelik günlerin tadını çıkartın diyorum başka da demiyorum yani :) çok farklıydı hamilelik :)

arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu yıl tedavi olmaya başladık doktorum aşılama vaya tüpbebek yapmamız gerektiğini söyledi ama hiçbir bilgim yok yaşım 20 tüp bebek için yaş önemlimi cevap verirseniz çok sevinirim

allah analı babalı büyütmek nasip etsn canım. sağlıkla büyüt bebeğini :)

arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu yıl tedavi olmaya başladık doktorum aşılama vaya tüpbebek yapmamız gerektiğini söyledi ama hiçbir bilgim yok yaşım 20 tüp bebek için yaş önemlimi cevap verirseniz çok sevinirim

cnm yaşın çok genç bence birazdaha deneyin derim ondan sonra gerekirse tüp bebek tıedavisi yaparsınız.tek doktorla da kalma başka dr git rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.

cnm yaşın çok genç bence birazdaha deneyin derim ondan sonra gerekirse tüp bebek tıedavisi yaparsınız.tek doktorla da kalma başka dr git rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.

üç doktor değiştirdim üçüde aynı şeyi söyledi geç kalmaktan korkuyorum yaş sınırı varmı iyi dileklerin için teşekkürler

slm kızlar nasılsınız geledim tüm gün eşim evde yaaa ancak geç kalk ye iç derken şimidee eşim kısır yapıyo bekliyorum bir bnakayım dedim yarında gelemem eşim evde misafirimde var zaten pazartesi belki eşim evde olabilir yine doktorada gidebilriiz bakalım öpüyorum hepinmizi canlar :38:

slm kızlar nasılsınız geledim tüm gün eşim evde yaaa ancak geç kalk ye iç derken şimidee eşim kısır yapıyo bekliyorum bir bnakayım dedim yarında gelemem eşim evde misafirimde var zaten pazartesi belki eşim evde olabilir yine doktorada gidebilriiz bakalım öpüyorum hepinmizi canlar :38:

Ohhhhh afıyet olsun eksi ekşi ye bakalım yarasın bebısıne
Benım danada elinden hıc bı ıs gelmez
Ole yapılanı yer o kadar;((

:54::54::54::54:iyi hafta sonları canocanlarrrrrr:)))))))))))

hayırlısı melsiam benimde önce gönlümden kız geçerdi birde kız diye şartlanmıştım ama şimdi sanki hep erkekmiş gibi geçiyo o şartlanmakla alakalı yerim ben kız pipişlerini çok merak ediyorum nasıl birşey yumuk yumuk çirkin birşey olucak kızz kımızı kırmızı anam iiilk çıktığı anı görmek foto çekmek için sabırsızlanıyorum senin kontrole daha var kuşumhayırlısı hem bu zamnalrdkai tahminler çoğu zaman yanıltıyo o zman daha iyi olur bence sabredelim bakalım sende benim gibi oldun merak işçindesin :17::17:bende idare ediyorum kuzum iyiyim diyebilrim gece yastık alıyorum düz yatıyorum valaha bzaen sağa dönüyorum bir oynuyoki rsmen kalk üstümdn diyo velet:27::27:ama akrdnım acıyo nedense mide ksımından başlıyo gecede çok acıdı yaa yerimde durmadğımdan ya büyüdüğünden oluyo yada dönmşte olablir gibi çünkü üst kısımrahat hssediyorum karnımın mideminaltınada hareketleri bkalım cuma günü görücem doğumumda belli olucak melisam :26:

hayırlısı olsun inşallah.bende hareketlerini hissetmek istiyorum.17 oldum ama anlayamıyorum.bişeyler oluyo ama emin değilim.nasıl bi his,neye benziyo sence?

kuzum nben bu aralar tatlıya cıkolataya sarmıs durumdayım midemi bulandıran bişi yok. yemekten sonra evet bi siskinlik oluyo. 12. hafta içinde oldum ben ikliyi zaten 11 le 13 mu 14 mu o arada yapılıyomus.,
hiç bi degişiklik yok gulum kokulara karsı hassasıyetim daha bi arttı tabi. ama yemek yaparken zaten mutfak kapısını asla acık bırakmam ben eve kokunun yayılması nı hiç sevmemm zaten ondan da o tavrıma devam ediyorum. piknik tupu aldım balıgı balkonda yapacam artık evim hiç kokmucak:16::16::16:

cinsellige devam biz haftada bi anca yapıyorum zaten cokta iştemiyokı vucut.içime asla bosalmıyo yapmasın dedi doktor zararlıymıs .
ama kımı doktor ilk 3 ay yasaklıypo sana yasakladılarmı düşük riski olmasın diye kımı ole diyo.:31::31:

senin kesin kızın olcakkkk hissediyom.ben deli gibi tatlı severim görmek bile istemiyorum şuan.erkek benimki.demekki senin kız olcak:)

hayırdır tatlım? ne oldu[/QUOTE

canım ağrılar normal kasık ağrısı vs. bıçak saplanması gibi ise tamamen normal.ama bende tuhaf ağrılar başladı. alt karnımda karnımın yanlarında.yorulduğumda oluyo ama hepte yatamıyorum tabi.bunlar normalmi acaba? erkekler neden böyle yapıyo ya,çok üzülüyorum.germe kendini üzülüp üzülüp sonra yine affediyoruz sıkıntısı yanımıza kalıyor.

günaydın melisam evet bugündü ama malesef gittim geldim bakılamadım doktorum gelmeemiş hastaymış boşa gittik yollar fena gidene kadar ne çektik vallaha boşa oldu pazartesi arayın gelirse eğer gel dedi yoksa salı gününe bakalım doktroum hastaymış demişki hastaları arayın gelmesinler diye kimse aramadı gittik geldik öyle arıyolar sinirler :47::47::47:

canım sen nereye gidiyodun kontrole hangi hastane hangi dr.memnunmusun dr undan?

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasıp etsin.nasıl mutlusundur şimdi telaşta var tabi.dua et bize,darısı bize inşallah.

Back