Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlımmmm hayırlı olsunnn topiginn bı msj yazarda soylerrr beeee canımmm nasılsınnn canım benım gorşmeyelıı
sewdaMMMMMMMMMM hoşgeldinnn canım benim ayy nasıl özlemişim gülüm benim yaaa yazdım kuzum ben herkese yazdım sanada yazdım haber ettim gelemdimi bitanem nasılsın prensesim nasıl büyüdümü annesi resimlerini bekliyporum sakıncası yoksa tabi paylaşığp silersin hemennn sen nasılsın sewdammm nerelerdesin iyimisin balım
hoşbulduk tatlım bende cok ozledım canım yok canım gelmedı iyizzz senı sormalı asıl nasıl gıdıyo hamılelikkolur tabı bı sakıncası olmaz tatlım
kuzum ben herkese attım mesaj şimdi içime şüphe düştü diğer kızlarda gitmedimi diyee :44::44:ayy geldin yaaa kuzum vallaha özeldim yaaa kızını aldın kucağına bizi unuttun demiişaka şaka gülüm siz iyi olunda gelmeyin tek ama aradada haber edin yahuuu merak ediyoruz çok şükür bende iyiyim balım biraz sırtım ağrıyo skolyozdan dolayıı onun dışında hiç bir sorun yok desem yeridir çok şükürr kız dediler şimdi erkek diyolar bizimde aklımız karıştı ama büyük ihtimalle erkek gibi teyzesii 12 gün ilerden gidiyo iri bir bebek diyo doktorlarr çok şükür bizden böyylee iştee üyüdümü cimcimeee annesi öp yerimeee olurmuuu minnoşumuu
maşallllahhhh bwebişe canımm nasıl oluyo boyle bellı degıldı demek canımm başka doktoroda gıttınmı
vallaha kuzumm bende analmadım yüzde yüz dememişti ama son gittiğimde büyük ihtimalle kızz 3 kere dedi pipi gözükmüyoo dedi durdu pipide gözükmeyecek birşey değilki hanii erkekler daha erken belli eder ama bu 12. haftadan beri kız dedi durdu sonra ben memelkete gittim ordakide erkek dedi ama kız dedim şey göbek kordonu oalblir dedi çevirdi geldim buda erkek dedi sonra dün özele gittim oda ekek dedi demekkii erkek bilemiyorum artık hazırlık falan yapmadıkkk hiç bekliyoruz iyice kesinleşsin diyee yanılmalar olabliyomuş 7.8. ayına kadarr zaten ortak renkler alıcaz muhtemellen güvenemiyorum erkek diyorum ama hala ufaktan bir acabalardayım gülüm
Eki Görüntüle 535564 Eki Görüntüle 535565 Eki Görüntüle 535566 Eki Görüntüle 535575 Eki Görüntüle 535577 sewdamm en baştakiler 12 haftalıktı sonraki 15 gün öncesi en soındakide dün çekildi bacak arasıı
kız erkek farketmez tatlım saglıklı olsun yeter rabbım ikisındende mahrum bırakmasın inşaallahh erkektır canım bencede şimdi hazırlık yapma 8 ayda basla canım bızde boyle yapmıştıkk
sağolsın gülüm öyle gibi hayırlısı artıkmaşaalllahhhhhh bebişe canımmm erkektırrr bellı
canım nasıl resımlerı ekleye bılırım
yok gülüm farkı yok tabiki sadece insan hayal ediyo işte cinsiyet belli olsundaa alışveriş yapalım diyee şimdi emin olamayıncaa bekliyosun birsürü kıyafer görüyosun kız erkek ama alamıyosun aklında karışık oluncaa ama önemli olan sağlıklı olması o yetiyo vallahaa çok şükür bekliycez bizdee mecburi ama ben 7. ayımda tamamlayalım diyorumki benim sırtımdan dolayı belide rken doğum olablir innş olmazdaa sııntılar artrsaa mecburi olablir sewdam:26:
al canım ama ortak rengler olsun eger erken dogum rıskı varsa yavas yavas hazırlık yap bence sırtın nıye canım gecmış olsun
oldu canım tşk kızım nasılll
canım benim maaşalalh sübhanallah yerim ben bunu bakışlara bak yaaa bilmiş bilmiş sanki büyümüşde küçülmüş nasıl bilinçli bakıyo o öylee kırkbinkere maaşallahhhh sewdamm ama birinde daha esmer çıkmışş resimlerin arasındaaa zaman farkımı var aceppp kocaman öpp yerimeee lütfenn o gözleirnden amamaa bayııldım gözleirneee kuzumunn maaşallahh bu arada alkıntı yapmadım sileblesin diye kuzum