• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yok canım esimin eve gelmesi 8 i buluyo yogun bu ara. 7 de fırına atsam yeter guzel olursa derim sende yap. dehne yapragınıda balıkyta hiç yemedim ama et haslamasında super oluyo aroma katıyo yemege. bakalım nasıl olcek.

kıs altınları verdiginden beri iyice el gibi davranıyo essolusu ya onceden arada erzaha yardım ederdi kırk yılda bi bişi alırdı üstüme basıma yok şimdi hiç bişi kalmadı. kaynananm olupta gerci hiç bi bayram adam gibi giydirmediki beni. ama 8 kardesler onlara olesiye yardım eder biz el olduk oglunun bebesini tasımıyorum sanki ben yarın bi gün bebek odasınınnıda bize atarlar gör bak yada en ucuzuna kacarlar.aman laNET OLSUN YA LAZIM DEGİL ESİMİN Bİ SANSI DÖNSEDE İŞİ DEGİŞTİRSE HİÇ MUDANA OLMASAK ONLARA.

anladım canım yap bakalım güzel olursa yaparım bende vallaha gülüm tvde yemekteyizde mutfağımda falan yaptıklarında koyarlardı ordan gördüm duydum tadını bilmemdee güzel oluyomuş diyolarr artıkın sen akşam bakıcaksın nasıl diyeee vallaha gülüm sakın onlara aldırma eğerki ucuza kaçacaklarsaa onların torunu değilmide kime neyi layık görmüyolarr ama adını koymaya iştee herşeye karışmasını bilir sinir yaa bu eller kadar acımasız birşey yok vallaha bakk inş eşindee bebeğin rızkıylaa iyi bir işe geçerde balım daha iyi olur imkanlarınız onalra muhtaç olmazsınız gerçi o zamanda durmuunuz iyi diye beklentileri oluyo bende olduğu gibi:27:

allahtan yemeleri içmeleri bize hiç uymuyoda bi muhattabımız olmuyo pek birbirimize gitmeyiz. Ayda bi anca cıkarız yukarı
bazen iki ayda bi bayramda cıkarız işte bıktım onlarada her sabah bayramlasmaya kahvaltıya gitmekten.

iyi bari öyle sık görüşm olmuyomuş benim bir tanıdık varr nee masraflarla aldılar kızı ev kurduşar lüksünden ama yatmadan yatmaya ayrı kız yapamadı melisam mahvettiler beni dedi ayrı şimdi boşanma davaları görülüyo birdesnein eşindee öyle taraf tutmuyo o açıdan şanslısın işte

papatya merhaba muayenen nasıl gecti dicem ya son sayfayı göremiyorum kıslar sizinde ole mı bilmiyorum biraz cıkıyım tekrar girmeye calısırım. elifim opüldünüz bayanlar:54::54::54:

papatya merhaba muayenen nasıl gecti dicem ya son sayfayı göremiyorum kıslar sizinde ole mı bilmiyorum biraz cıkıyım tekrar girmeye calısırım. elifim opüldünüz bayanlar:54::54::54:

tmm canım çık bakalım son sayfa gözüküyo sende sorun oldu sanırım görüşürüz öpüyorum canım benim:48:

papatya canım nasıl geçti duydunmu kalp atışlarını miniğin :48:

canım aklına kotu bişi getirme kese ni görmiüşsün kalp atslarınıda duyarsın iki hsafta gecmiş cunku. bak rahat ol ben ilk gebeligi ogrendigimde aklıma hemen dısa gebelik geldi kotu düşününce kotu oluyo bak doktor düğphelendi sonra degildir dedi ama ne biliyim keseyi görene kadar bendde rahat olamıcam. ben safa hastabnesi hayrettin beye gidiyorum yaslı bi adam ve dehset yogun.
ama sanırsam bayramdan once bi acıbademe giderim diyorum bakalım degerim yükselir gibi geliyo bana 23u gibi 1000 i gecmezmi . benim doktor bayramdan sonra gel dediydi ya kalp atısınıda duymak içinmi nedir anlamadım ama dayanamıytorum ya düşünmemeye calısıyorum pozitif düşünmek istiyorum ama arada aklıma geliyo üzüyo beni bu keseyi görememek. hayırlısı insallah. sende aksama kadar için içini yemesin rahat ol belki küçük diye iyi duyamöazsın bi hafta sonra yine cagırır duymak i,çin canımcın sen rahat ol bak kafana takma sakın.:nazar::nazar::38::38:

canım arkadaşım belki ben yanlış anlattım belki sen yanlış anladım bilmiyorum ama.benim kanamam yok çok şükür.yukarıda arkadaş yazmış ya ben ona cevap olarak yazmıştım.sende onla konuşuyosun ya sana yolladım ondan.hata benim galiba.ben az önce geldim dr dan.Allahıma şükürler olsun gördüm kalp atışlarını.darısı senin başına inşallah.sana dr kesin garanti olsun diye bayram sonrası gel dedi.çok zor sabretmek biliyorum ama sabır dile.23 ne zman çıkmıştı.benim 603 ken 1,5 haftada 21.600 çıktı.hızlı yükseliyo.gün aşırı 2 katına yakın şekilde yükselirse normal oluyo.

canım gözün aydın duymuşşun kalp atışlarını Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş doğduğunuda görürürz resimlerini görürrüz inşş :48:

bende çıkıyoum kızlar bugün daha gelemem ama yarın akşmada burda olurum vadi olduğu için öpüyorum görüşrümke dilağiyle

canım arkadaşım belki ben yanlış anlattım belki sen yanlış anladım bilmiyorum ama.benim kanamam yok çok şükür.yukarıda arkadaş yazmış ya ben ona cevap olarak yazmıştım.sende onla konuşuyosun ya sana yolladım ondan.hata benim galiba.ben az önce geldim dr dan.Allahıma şükürler olsun gördüm kalp atışlarını.darısı senin başına inşallah.sana dr kesin garanti olsun diye bayram sonrası gel dedi.çok zor sabretmek biliyorum ama sabır dile.23 ne zman çıkmıştı.benim 603 ken 1,5 haftada 21.600 çıktı.hızlı yükseliyo.gün aşırı 2 katına yakın şekilde yükselirse normal oluyo.

Kus ben sana azmafımkı elifın lekesı gelmiş ona yazdıydım senı bılıyorum kalp atısı dıymaya gıdecektın kı duymussun oh bak sabahtan betı stresyapıyodun ıyı gozun aydın kuzuuuu.benım en son 486 cıktı ayın 15 ınde 23 unde bayramdan once gıtsem bını gecermı ddıydı. Aldım cevabını gecermıs 31 ını beklemem yanı dıyodum test sonucu 23 degıl ayın 23 u.sen heyecanlandın sanırım kalp atıslarını suyunca kıyamam kazadız beladız guzek bı hamılelik gecır insallah;))

iyi bari öyle sık görüşm olmuyomuş benim bir tanıdık varr nee masraflarla aldılar kızı ev kurduşar lüksünden ama yatmadan yatmaya ayrı kız yapamadı melisam mahvettiler beni dedi ayrı şimdi boşanma davaları görülüyo birdesnein eşindee öyle taraf tutmuyo o açıdan şanslısın işte

Yakın oturmadan cok korkardom ya basıma geldı canım ne yazıkki.ev aldılar gelin oturun kira vermeyın dedıler esımın maası az ya mecbur bıraktılar bızı sankı aynı fıyata baska semtten slınmıyodu sonrada ayak yaptılar sız istedıgınız yere gecın kirayı eklersınız bunun kıradına dedıler aman bıktım ıste yaaaaa.neyse gulum aksam aksan badını agrıttım bu arada esım genelde s adıyla kavgamızda onu tutar erkek kısım laf ettırmıyo benım haklı oldugumu bılsede.

topişin hayırlı uğurlu olsun tatlım.:54::54::54::54:

ben geldim kac gündür 9 deyince uyanıyorum ya 10 a kadar fosur fosur uyuyan ben telefonla zor uyanan ben tavuk gibi kalkııyom ya.:27::27:
topigim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54::54::54:

Yakın oturmadan cok korkardom ya basıma geldı canım ne yazıkki.ev aldılar gelin oturun kira vermeyın dedıler esımın maası az ya mecbur bıraktılar bızı sankı aynı fıyata baska semtten slınmıyodu sonrada ayak yaptılar sız istedıgınız yere gecın kirayı eklersınız bunun kıradına dedıler aman bıktım ıste yaaaaa.neyse gulum aksam aksan badını agrıttım bu arada esım genelde s adıyla kavgamızda onu tutar erkek kısım laf ettırmıyo benım haklı oldugumu bılsede.

insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş derler yaa sneinkide o hesap zor bir durum eşindee annesi nede olsaa bizim beklediğimiz gibi tepki veremiyolar malesef gülüm dertleri nedir neyi paylaşamazlar anlamam Allah bildiği gibi yapsın inş bebek doğduktan sonra fazlasıyla gelipde karışmaz melisam o zaman çok huzursuzluk olurr ayrıca başımı falanda ağrıtmadın lütfen öylee deme olurmu dertleşiyoruz şurdaa aynı dert snein başında değil inan benimde var ama benim tek şansım uzak olmaları yoksaa çoooooooooookkkkkkkkk başım ağrırda bakmöa sen :47:

ben geldim kac gündür 9 deyince uyanıyorum ya 10 a kadar fosur fosur uyuyan ben telefonla zor uyanan ben tavuk gibi kalkııyom ya.:27::27:
topigim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54::54::54:

günaydınnlarr efenimmm taze gebişim prensesim nasılsınız bakalım uyku tutmadımı sizi oyy oyy kıyamam benn annesi heyecandan uyumuyoo bak senn bir göreydinkeseyi aklında içinde bir rahat etseydii anacımm bak nasıl uykulu zamanların gelicek o mide bulantıların oldukçaa uyku bastırdıkçaa koltuktaa uyuklayıp kaldığın zamanları görücezzz canım benümmmmm:nazar::nazar::38:

hoşgeldin gülüm benim sağolsınn hepimize hayırlı uğurlu olsun inşş nasılsın canım benim kuzucum ne yapıyo annesi:nazar:

iyiyiz tatlım evde çalışıyorum ya şuara iş getirmiş eşim onu yapıyorum oğlum uyurken yapayım dedim asembe mesaj ettim cevap yollamadı yollarsa söylerim sana .sen nasılsın ne yaptın.

iyiyiz tatlım evde çalışıyorum ya şuara iş getirmiş eşim onu yapıyorum oğlum uyurken yapayım dedim asembe mesaj ettim cevap yollamadı yollarsa söylerim sana .sen nasılsın ne yaptın.

tam yazıyodum pc kapandı gülüm yaaa kusuruma bakma çok şükür Allah iyilik versin kuzum can sağ olunca herşeyin üstesinden geliniyo vallahaa başlamışşın işlere kocişin sensiz yapamadımııı:17::17:çokda yorma kendini bak uykusuzluk yorgunluk oluyo sendede dönmedimi gerii merak ediyorum yaa ne oldu bu kızaa yaa inş iyidir cevap yazarsaa banada yazarsıon kuzucum:26::26:

Back