- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
yok canım esimin eve gelmesi 8 i buluyo yogun bu ara. 7 de fırına atsam yeter guzel olursa derim sende yap. dehne yapragınıda balıkyta hiç yemedim ama et haslamasında super oluyo aroma katıyo yemege. bakalım nasıl olcek.
kıs altınları verdiginden beri iyice el gibi davranıyo essolusu ya onceden arada erzaha yardım ederdi kırk yılda bi bişi alırdı üstüme basıma yok şimdi hiç bişi kalmadı. kaynananm olupta gerci hiç bi bayram adam gibi giydirmediki beni. ama 8 kardesler onlara olesiye yardım eder biz el olduk oglunun bebesini tasımıyorum sanki ben yarın bi gün bebek odasınınnıda bize atarlar gör bak yada en ucuzuna kacarlar.aman laNET OLSUN YA LAZIM DEGİL ESİMİN Bİ SANSI DÖNSEDE İŞİ DEGİŞTİRSE HİÇ MUDANA OLMASAK ONLARA.
anladım canım yap bakalım güzel olursa yaparım bende vallaha gülüm tvde yemekteyizde mutfağımda falan yaptıklarında koyarlardı ordan gördüm duydum tadını bilmemdee güzel oluyomuş diyolarr artıkın sen akşam bakıcaksın nasıl diyeee vallaha gülüm sakın onlara aldırma eğerki ucuza kaçacaklarsaa onların torunu değilmide kime neyi layık görmüyolarr ama adını koymaya iştee herşeye karışmasını bilir sinir yaa bu eller kadar acımasız birşey yok vallaha bakk inş eşindee bebeğin rızkıylaa iyi bir işe geçerde balım daha iyi olur imkanlarınız onalra muhtaç olmazsınız gerçi o zamanda durmuunuz iyi diye beklentileri oluyo bende olduğu gibi