Hamilelik testi

Sen bize bi test sonucunun resmini atsana cancağizım

Tes sonu kac cikdi

Hadi merakdan patliyacagim tes sonucu resmin at

neden hemen olumsuzluğu çağırıyorsun kendine ,

bir kere dış gebelık oldu diye devamlı olacak diye birşey yok k i ,

evrene olumlu enerji yollaki herşey olumlu olsun

Yaaaa hamilesin daha çok yeni hiç birşey olmaz merak etme aklına takma bile
Halen şoktayım inanın yarın sabah için kadın doğumdan randevü aldım iş yerinde çalışmam riskli mi diye sorup hamile olduğuma gösteren bir belge isteyeceğim

Halen şoktayım inanın yarın sabah için kadın doğumdan randevü aldım iş yerinde çalışmam riskli mi diye sorup hamile olduğuma gösteren bir belge isteyeceğim
Bence öyle şüphen korkun varsa canım gitme işe.. bana doktorum ya geç yumurtladın yada düşürceksin dedi ben o gün işe gitmedim nolur nolmaz diye düşcekse de evde yatarak düşsün dedim sonuçta en azından aklım rahattı kendimi suçlamadım işe gittim ondan oldu diyemedim kendi kendimce

Test sonucum bu şekilde arkadaşlar rabbim inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip eder her an kanamam olursa ve düşük yaparsam korkuları sardı beni ve halen ya hamileliğim kesinleşmezse tedirginliği yaşıyorum. Çok yersiz belki ama elimde değil şuan rabbim hayırlı sonuç versin inşallah bana ve tüm bebek bekleyen arkadaşlarıma

Öyle mi yapsam acaba işkurdan yeni girdim işe bir hafta oldu müdüre söyleyip sadece kasaya baksam olur mu diyecektim ancak kasada ayakta kalmakda risk olur mu bunların hepsini doktora da danışmalıyım haklısınız

Canımm daha çok minnacıkk 5-10 günlük tahminimce. Bence de hemen yarın doktora git ve gerekirse işten ayrıl. Güzel yatt dinlen. Inşallah hiçbir sorun olmayacak. Kendini de strese sokma bebek her şeyi hissediyor. Zaten doktor sana gerekli ilaçları verir

Bende kasada çalışıyordum ayakta sürekli evde kaldım.. bir hafta sonra da düşük yaptım yapa yapa çalıştım ama çıkışımı verdi hainler

Bebek hissediyor demeniz bile bana mutluluk verdi inşallah sonu olumlu olur doktor risk olsa çalışma der zaten sanıyorum

Kızlar sabah yapimsdim aksam isden geldimde boyle olmus

Eklentiler

• IMG_20201007_180825.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 196
Yaa hadi gözün Aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah dua et bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…