Bize de gönder orada değerler yazıyordur aslında?Sonuç kağıdını aldım arkadaşlar şimdi sıra bekliyorum sonucu doktorun görmesi için çok heyecanliyim inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Sonuç kağıdını aldım arkadaşlar şimdi sıra bekliyorum sonucu doktorun görmesi için çok heyecanliyim inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Yumurtanın buyumesine yardımcı oluyor işi kolaylaştırıyor 33 yaşındayım eşimde 36 tı hiç bir sorunumuzda çıkmadı ama 7 aydır olmuyorİnşaallah olur canım. Ben henüz hiçbirşey kullanmadım ilaç olarak normal yolla deniyoruz o yüzden klomen ne işe yarar içtikten sonra nasıl kontrole gidilmelidir hiç bilmiyorum. bu ay da olmazsa bende doktor takibi altında devam istiyorum.
Yumurtanın buyumesine yardımcı oluyor işi kolaylaştırıyor 33 yaşındayım eşimde 36 tı hiç bir sorunumuzda çıkmadı ama 7 aydır olmuyor
Değerleri yazıyordur bizede bi gösterSonuç kağıdını aldım arkadaşlar şimdi sıra bekliyorum sonucu doktorun görmesi için çok heyecanliyim inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Evet canım doktor çağırıyor günü gelince amin canımRabbim tez zamanda kavuşturur inşaallah. bizde 28 yaşındayız.
benim doktorumda hiçbir sıkıntı yok dedi. Eşime henüz baktırmadık ama bir gebeliğimiz oldu düşükle sonuçlandı. 6 aydır istiyoruz bizim de olmadı. bu ayda ben soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü içirdim merakla bekliyorum bakalım. Yumurtanın büyüyüp büyümediğini doktor kontrolüyle öğreniyorsun değil mi?
Doktorun yanında büyük ihtimalle ama değer yazıyordur ya keşke bize resim atsaydı bende çok meraklandımsonucu aldı bizi unuttu iyimi
sonucu aldı bizi unuttu iyimi
Canım şuan 6 haftalığız cumartesi kalp atışı için gidicez inşallah sorunsuz bir gebeliğim olur allah herkese hayırlısıyla nasip etsincanım sende durumlar nasıl. Senin soğan kürü deneyiminden sonra bende başlamıştım. 5 gün içip bıraktım yumurtalama günü gelince. Meraklar batı bekliyorum
Nerdesin kuzum çatladık meraktan Allah ım inşallah vardır aminSonuç kağıdını aldım arkadaşlar şimdi sıra bekliyorum sonucu doktorun görmesi için çok heyecanliyim inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Sağ salim Allah kucağına almayı nasip etsinCanım şuan 6 haftalığız cumartesi kalp atışı için gidicez inşallah sorunsuz bir gebeliğim olur allah herkese hayırlısıyla nasip etsinsoğan kürunün bir zararı yok cok çok idrar yolların temizlenmis olur
Amiinn isteyen herkese inşallah. Çok teşekkür ederimSağ salim Allah kucağına almayı nasip etsin
Amin inşaAllah hamilelerin duası kabul olurmuşAmiinn isteyen herkese inşallah. Çok teşekkür ederim
Büyük bir heyecanla seni bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?