Düşük başladıktan sonra çalıştım canım kanama gelmeden gitmedim işe kanamam başladı gitti içim rahattı en azından ayakta kaldığım için olmadı diye bildimNasıl yani hamileyken kasada ayakta çalışıp mı düşürdünüz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük başladıktan sonra çalıştım canım kanama gelmeden gitmedim işe kanamam başladı gitti içim rahattı en azından ayakta kaldığım için olmadı diye bildimNasıl yani hamileyken kasada ayakta çalışıp mı düşürdünüz![]()
Kızlar sabah yapimsdim aksam isden geldimde boyle olmus
Yok gebelikcanım gebelik mi ovulasyon testi mi
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın dua edicem sizde bana edib olur muYaa hadi gözün Aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah dua et bize de![]()
Canım şuan 6 haftalığız cumartesi kalp atışı için gidicez inşallah sorunsuz bir gebeliğim olur allah herkese hayırlısıyla nasip etsinsoğan kürunün bir zararı yok cok çok idrar yolların temizlenmis olur
Anladım. Çok üzüldüm inşallah rabbim tez zamanda nasip eder. Anladığım kadarıyla ayakta kalmakda sakıncalı o zamanDüşük başladıktan sonra çalıştım canım kanama gelmeden gitmedim işe kanamam başladı gitti içim rahattı en azından ayakta kaldığım için olmadı diye bildim
Yok gebelik
Bilmiyorum bence gitme yinede sen bilirsin de korkun varsa gitme derim sonra vicdan yaparsınAnladım. Çok üzüldüm inşallah rabbim tez zamanda nasip eder. Anladığım kadarıyla ayakta kalmakda sakıncalı o zaman
Evet haklısınız düşünücem bu durumyBilmiyorum bence gitme yinede sen bilirsin de korkun varsa gitme derim sonra vicdan yaparsın![]()
Sabah yaptim ise gitim hic birsey yok diye birdaha bakmadim lavobada birakdim cikdim simdi isden geldim bi bakiyim dedim kurumş yani yanılma payi cok fazla varsabah ki nasıldı
Arkadaşlar kusura bakmayın ilk şoku atlatmadab yazamadımtest sonucuna göre pozitif görünüyor ama daha çok erken dedi acilde ki doktor ve fazla bilgisi olmadığı için kadın doğuma yolladı kadın doğum hastanesinin aciline gittim ama sadece korona testi kabul ediyorlar yarında iş başı yapıcam riskli olur mu çalışmam bilemedim kafam çok karıştı özel hastaneyi aradım ama sadece danışmak için o kadar para vermek de istemedim. İlk gebeliğim dış gebelik olduğu için adet günüme 5 gün varken kanamam olursa ve gebelik yine sağlıksız olursa korkularım başladı şuan önce sevindim şimdide erken mi seviniyorum acaba diyorum
Kuruma çizgisi böylw kalın olmuyordu genelde çok ince bie çizgi olur. Siz comfort erken gebelik testini alin yapın. Onalrda kesin sonuç veriyoeSabah yaptim ise gitim hic birsey yok diye birdaha bakmadim lavobada birakdim cikdim simdi isden geldim bi bakiyim dedim kurumş yani yanılma payi cok fazla var
Çok teşekkür ederim inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir tez zamanda inşallahAyy çok sevindim valla test sonucunda gayet yüksek hamilesin işte, güzelce ilerler inşallah kendim hamileymişim gibi sevindim![]()
Benim adettim bes gun gecdi ben erken gebelik testi yaptim adettime 2 gun vardi onuda atiym bi bakarmisinKuruma çizgisi böylw kalın olmuyordu genelde çok ince bie çizgi olur. Siz comfort erken gebelik testini alin yapın. Onalrda kesin sonuç veriyoe
Resim gelmediBuda iki gun vardi
Canım bu testte hiçbişey göremedim ben ama madem 5 gun gecikti yeniden yap derim. Benim normal testlerde adetim 1 gün geciktikten sonra coook silikti çizgi. 2 gün geciktikten sonra ekren gebelikte daha belirgin bi silik çizgi çıktı bence yenileBenim adettim bes gun gecdi ben erken gebelik testi yaptim adettime 2 gun vardi onuda atiym bi bakarmisin
Tabiki varsa çıkar mutlaka 5 gün gecikmişTm yatmadan dört saatt beklesm yapsam olurmu cikarmi