Bizide bilgilendirTek gören ben olmadığım için seviniyorum:) az önce kan testi verdim acilde 1-2 saate belli olacak inşallah eğer gebelik yok derse üzülmemeliyim değil mi çünkü adet günüme 5 gün var belki daha sonra tekrar test yaptırırsam çıkar var mı bu durumu yaşayan
TamamBizide bilgilendir
Amin inşallah sağolun. Evet dediğiniz gibi acil de ki doktor biz yapmıyoruz dedi ama durumumu anlattım ağır kaldırdığım bir işte çalıştığımı ve risk olabileceğini öğrenmem gerektiğini belirttim sağolsun tamam dedi yaptı sonuç bekliyorum şimdi bir iki saate belli olacak inşallah.
Amin inşallah 1 saat falan kaldı sonucu almamaEvt tahmin ettiğim gibi, hadi inşallah pozitif çıkar kan sonucu da beklemedeyim
Valla bende çok heyecanlandım ne yalan söyliim ne zamandır istiyorsunuz.. İlk gebelik sanırım bir dış gebelik yaşadığınızı söylemişsinizAmin inşallah 1 saat falan kaldı sonucu almama
Evet ilk gebeliğim 2017 yılında dış gebelik olarak sonuçlanmıştı ve sonrasında bu ilk gebelik ihtimalim 8 yıllık evliyimValla bende çok heyecanlandım ne yalan söyliim ne zamandır istiyorsunuz.. İlk gebelik sanırım bir dış gebelik yaşadığınızı söylemişsiniz
Ne kadar ilgilisiniz iyi ki buraya üye olup sizlere danışmışım sağolun
Insallah hamissindir canim hayirlisi olsun haberlerini bekliyoruzŞimdi acile gidiyorum test yaptırmaya dua eder misiniz pozitif çıksın
Çok teşekkür ederim inanıyorum tabiki bende sayfayı açık bırakarak bekliyorum sizin yorumlarınızı okuyarak bekliyorum hastanenin bahçesindene demek
sevinçleri üzüntüleri paylaşıyoruz burada bir birimizi tanımasakta sımsıkı sarılıyoruz birbirimize ,
belki inanmayacaksın sayfayı kapatmadım ki sonucunu okuyup öyle kapatayım diye bekliyorum
Amin inşallah çok sağolunInsallah hamissindir canim hayirlisi olsun haberlerini bekliyoruz
Evet ilk gebeliğim 2017 yılında dış gebelik olarak sonuçlanmıştı ve sonrasında bu ilk gebelik ihtimalim 8 yıllık evliyim
Tabi24 saat test yapıyor barkodla eve gidip evsen internetten bakıyorsunuz sonucunuza.Sahi mi8 yıllık evliyim bu sebepten dolayı riske girmek istemem. Özel hastane öğleden sonra test yapıyor mu bilginiz var mı
Aa test yatırmışsın zaten hadi hayırlı haberlerini bekliyoeuz inşallah
Canım sonuç ne oldu inşallah vardırAmin inşallah çok sağolun
Bende soğan kürü yaptığım ay gebe kalamadım kalan çok burda bu ayda doktor klomen verdı kullandım perşembe günü iki yumurta büyümüş bat kadar gün aşırı ilişki dedi bat 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok inşallah olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?