Hamilelik testi

Bizide bilgilendir

Evt tahmin ettiğim gibi, hadi inşallah pozitif çıkar kan sonucu da beklemedeyim

Valla bende çok heyecanlandım ne yalan söyliim ne zamandır istiyorsunuz.. İlk gebelik sanırım bir dış gebelik yaşadığınızı söylemişsiniz
Evet ilk gebeliğim 2017 yılında dış gebelik olarak sonuçlanmıştı ve sonrasında bu ilk gebelik ihtimalim 8 yıllık evliyim

Ne kadar ilgilisiniz iyi ki buraya üye olup sizlere danışmışım sağolun

ne demek

sevinçleri üzüntüleri paylaşıyoruz burada bir birimizi tanımasakta sımsıkı sarılıyoruz birbirimize ,

belki inanmayacaksın sayfayı kapatmadım ki sonucunu okuyup öyle kapatayım diye bekliyorum

Çok teşekkür ederim inanıyorum tabiki bende sayfayı açık bırakarak bekliyorum sizin yorumlarınızı okuyarak bekliyorum hastanenin bahçesinde

Aa test yatırmışsın zaten hadi hayırlı haberlerini bekliyoeuz inşallah

Bende soğan kürü yaptığım ay gebe kalamadım kalan çok burda bu ayda doktor klomen verdı kullandım perşembe günü iki yumurta büyümüş bat kadar gün aşırı ilişki dedi bat 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok inşallah olur bu ay

İnşaallah olur canım. Ben henüz hiçbirşey kullanmadım ilaç olarak normal yolla deniyoruz o yüzden klomen ne işe yarar içtikten sonra nasıl kontrole gidilmelidir hiç bilmiyorum. bu ay da olmazsa bende doktor takibi altında devam istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…